• Aim οδοντόβουρτσα white system charcoal μαλακή σε διάφορα χρώματα 1τεμ
  • Aim οδοντόβουρτσα white system charcoal μαλακή σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Aim οδοντόβουρτσα white system charcoal μαλακή σε διάφορα χρώματα 1τεμ

50717
8720181534430
2,29 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΕΥΡΗΚΑ ΥΓΡΟ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ 1,68 lit - (42μεζ.)

Η ΕΥΡΗΚΑ ΥΓΡΟ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ 1,68 lit - (42μεζ.) είναι ένα προϊόν που θα σας μεταφέρει αμέσως στους ήλιους της Μεσογείου. Η φρεσκάδα της μασσαλιάς σε συνδυασμό με την πλούσια γεύση της θα σας κάνει να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε ένα γραφικό ελληνικό χωριό. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με τους φίλους σας σε μια καλοκαιρινή συγκέντρωση. Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε τη γεύση της Μεσογείου με την ΕΥΡΗΚΑ ΥΓΡΟ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ!
Τιμή 8,04 €

Sterk παιδικο καρεκλακι μεγαλο

Το παιδικό καρεκλάκι Sterk είναι η ιδανική λύση για την άνεση και την ασφάλεια του παιδιού σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, το καρεκλάκι Sterk προσφέρει άνετη και ασφαλή θέση για το παιδί σας κατά τη διάρκεια των γευμάτων και των δραστηριοτήτων του. Αποκτήστε το τώρα και δώστε στο παιδί σας την καλύτερη εμπειρία χρήσης!
Τιμή 4,72 €

ΒΑΣΗ ΞΥΛΙΝΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΠΙΤΣΑΣ - (30cm)

Η βάση ξύλινη στρογγυλή πίτσας (30cm) είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις της πίτσας που αναζητούν την απόλυτη γευστική εμπειρία. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ξύλο, η βάση αυτή θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε την τέλεια πίτσα με έναν τρόπο που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε μια παραδοσιακή πιτσαρία στην Ιταλία. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να απολαύσετε την απόλυτη γευστική απόλαυση με τη βάση ξύλινη στρογγυλ?
Τιμή 6,51 €

ΣΑΝΟΛΑ ΗΛΙΕΛΑΙΟ 2lit (-1€)

Το ΣΑΝΟΛΑ ΗΛΙΕΛΑΙΟ 2lit είναι η ιδανική επιλογή για την κουζίνα σας! Με την εκλεπτυσμένη γεύση του και την υψηλή ποιότητά του, θα δώσει μια ξεχωριστή νότα σε κάθε πιάτο που ετοιμάζετε. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το αγαπημένο προϊόν με έκπτωση 1€ και να απολαύσετε νόστιμες γεύσεις με την οικογένεια σας!
Τιμή 4,36 €

PILTSIS ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ 300gr. - (ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ)

Η PILTSIS ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ 300gr. - (ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ) είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να νιώσετε την απόλυτη απόλαυση με κάθε δείγμα. Η φρεσκάδα του πορτοκαλιού συνδυάζεται με την πλούσια γεύση της μαρμελάδας, δημιουργώντας ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι που δεν θα ξεχάσετε εύκολα. Απολαύστε την σε τοστ, γιαούρτι ή ακόμα και σκέτη, και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την απόλυτη γευστική εμπειρία.
Τιμή 1,58 €

Κορυφαία προϊόντα

Αβεζ αστράκι ψιλό 500gr

Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.

Τιμή 0,87 €

Endless μαλακτικό aroma boost cotton clean 2lt

Το Endless μαλακτικό 2lt cotton clear θα κάνει τα ρούχα σας απαλά και μυρωδάτα, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία φρεσκάδας κάθε φορά που τα φοράτε. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απαλότητας στα ρούχα σας!
Τιμή 3,77 €

Snapy σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι μπλε 54x75cm 10τεμ

Οι Snapy σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι μπλε 54x75cm 10τεμ είναι η ιδανική λύση για τη διαχείριση των απορριμμάτων σας. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα της εταιρίας Snapy, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και οργανωμένο. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τώρα τις Snapy σακούλες και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητά τους.
Τιμή 0,66 €

Misko αχιβάδες 500gr

Ξεχωριστή θέση στην οικογένεια των κοντών ζυµαρικών κατέχει αυτό το είδος µακαρονιού. Μοιάζει µε το καβούκι σαλιγκαριού και σας καλεί να φυλακίσετε µέσα του µοναδικές νοστιµιές σε ένα περιτύλιγµα ποιοτικής πρότασης MISKO. Συνδυασµένο µε κιµά, κόκκινες ή άσπρες σάλτσες, σε ζεστά πιάτα ή σε σαλάτες αλλά κυρίως µέσα από συνταγές της δικής σας φαντασίας, αφήστε το µαγειρικό σας ταλέντο να «βγει απ` το καβούκι του»!

Τιμή 1,23 €

Bounty ρόφημα σοκολάτας 350ml

Το απόλυτο απόλαυσης ρόφημα σοκολάτας Bounty 350ml! Απολαύστε την πλούσια γεύση της σοκολάτας Bounty σε κάθε γουλιά. Ένα απαραίτητο καλοκαιρινό απόλαυσης που θα σας ταξιδέψει στον κόσμο της γλυκιάς απόλαυσης. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία της Bounty!
Τιμή 2,13 €