• ΔΟΧΕΙΟ ΙΝΟΧ GN1/3-10cm 13100
  • ΔΟΧΕΙΟ ΙΝΟΧ GN1/3-10cm 13100

ΔΟΧΕΙΟ ΙΝΟΧ GN1/3-10cm 13100

Αυτό το δοχείο ινοξ GN1/3-10cm 13100 είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε την κουζίνα σας και να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και έτοιμα για χρήση. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής του δοχείου εξασφαλίζει ότι θα αντέξει την καθημερινή χρήση και θα διατηρήσει την εμφάνισή του για πολλά χρόνια. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την οργάνωση που σας προσφέρει!
38051
5209800065096
6,01 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Επαναχρησιμοποιουμενο καλαμακι freddo 18cm μαυρο 40τεμ

Αγοράστε τώρα το επαναχρησιμοποιούμενο καλαμάκι freddo 18cm σε μαύρο χρώμα, σε συσκευασία 40 τεμαχίων! Ιδανικό για να απολαύσετε το αγαπημένο σας ρόφημα με στυλ και πρακτικότητα. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας συντροφεύει για πολλές χρήσεις!
Τιμή 0,31 €

TNS ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΑΝΔΡΙΚΕΣ (42-45) - (T-20Μ)

Οι TNS ανδρικές παντόφλες είναι ο ιδανικός σύντροφος για τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Με το μοντέρνο σχεδιασμό τους και την άνετη εφαρμογή τους, θα νιώθετε άνετα και στυλάτοι όλη μέρα. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής τους εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και άνεση. Αποκτήστε τις τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινότητά σας με στυλ και άνεση!
Τιμή 5,17 €

Κορυφαία προϊόντα

Βιολάντα μπισκότα soft cookies βρώμης χωρίς ζάχαρη με gianduia 180gr

Μπισκότα Soft Βρώμης με κρέμα Gianduia που συνδυάζουν τη πλούσια γεύση και τις ευεργετικές ιδιότητες της Βρώμης, με νότες σοκολάτας, δημιουργώντας ένα υγιεινό & θρεπτικό σνακ χωρίς Ζάχαρη.

Μπορεί να περιέχει ίχνη από σουσάμι, φιστίκια αράπικα (αραχίδες), φουντούκια και καρπούς με κέλυφος.

Τιμή 1,87 €

Sprite γκαζόζα 6x330ml

Ανθρακούχο αναψυκτικό με υπέροχη δροσιστική γεύση Lemon-Lime. Η Sprite είναι η τέλεια πρόταση για όσους θέλουν να ξεδιψάσουν και να απολαύσουν την καθαρή, δυναμική και αναζωογονητική γεύση Lemon-Lime με χαμηλές θερμίδες.

Τιμή 4,63 €
  • Πακέτο

Gelee καραμέλες ζελέ φρούτων 1kg

Οι GELLE ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΖΕΛΕ 1kg. - (ΦΡΟΥΤΑ) είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε γεύσεις φρούτων σε κάθε δείγμα. Με την πλούσια γεύση και το μοναδικό άρωμά τους, αυτές οι καραμέλες θα σας κάνουν να νιώσετε σαν να ταξιδεύετε σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Αποκτήστε τις σήμερα και αφήστε τη γλυκιά γεύση τους να σας συνοδεύει σε κάθε σας στιγμή.
Τιμή 5,43 €