• VELLIS ΣΤΙΦΤΗΣ ΚΟΥΒΑ BLACK POWER 16LT
  • VELLIS ΣΤΙΦΤΗΣ ΚΟΥΒΑ BLACK POWER 16LT

VELLIS ΣΤΙΦΤΗΣ ΚΟΥΒΑ BLACK POWER 16LT

48565
5203162502268
1,92 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Lenor μαλακτικο 40μεζ, 837ml dolomiti

Το Lenor μαλακτικό 40μεζ, 837ml dolomiti είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε στα ρούχα σας μια μοναδική αίσθηση μαλακότητας και φρεσκάδας. Η μοναδική φόρμουλα του Lenor διαρκεί για πολλές πλυσίματα, εξασφαλίζοντας ένα μακράς διάρκειας αποτέλεσμα. Αφήστε το Lenor να σας περιποιηθεί και απολαύστε την αίσθηση ευεξίας κάθε φορά που φοράτε τα ρούχα σας.
Τιμή 3,85 €

ΕΛΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑ ΛΕΜΟΝΙ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ

Απολαύστε τη φρεσκάδα του ελληνικού μαστίχα λεμονιού χωρίς ζάχαρη από την εταιρία ΕΛΜΑ. Μια μοναδική γεύση που θα σας ταξιδέψει στην Ελλάδα με κάθε γουλιά. Απολαύστε την αυθεντική γεύση των ελληνικών προϊόντων και ανανεώστε τις αισθήσεις σας με το μοναδικό μας προϊόν.

Τιμή 0,81 €

REXONA SPRAY 150ml - (SHOWER FRESH)

Το REXONA SPRAY 150ml - (SHOWER FRESH) είναι το ιδανικό αποσμητικό για να νιώθετε φρεσκάδα και αυτοπεποίθηση όλη μέρα. Η αναζωογονητική του μυρωδιά θα σας κρατήσει αναζωογονημένους και απαλλαγμένους από τον ιδρώτα, ενώ η φόρμουλα του δεν περιέχει αλουμίνιο για να προσφέρει μια φυσική προστασία. Αποκτήστε το REXONA SPRAY τώρα και απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί.
Τιμή 2,80 €

Κορυφαία προϊόντα

Tramontina μαχαίρια με πλαστική λαβή 2τεμ

Τα μαχαίρια Tramontina με πλαστική λαβή 2τεμ της εταιρίας Κύκλωψ είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με την αξιοπιστία και ποιότητα της μάρκας Tramontina, αυτά τα μαχαίρια θα σας βοηθήσουν να ετοιμάσετε τα πιο νόστιμα γεύματα με άνεση και ακρίβεια. Η εργονομική σχεδίαση και η ανθεκτική κατασκευή τους τα καθιστούν ιδανικά για κάθε χρήση στην κουζίνα σας. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε τα τώρα για μια απροβλημάτιστη μαγειρική εμπειρία!
Τιμή 3,76 €

Καπάκι πιπίλα μαύρο 8-12oz 100τεμ

Καπάκια ποτηριών μιας χρήσης σε συσκευασία των 100 τεμαχίων σε μαύρο χρώμα, που συνδυάζουν την πρακτικότητα τους με τα αντίστοιχα ποτήρια. Είναι κατάλληλα για εκδηλώσεις, πάρτι, επαγγελματική αλλά και καθημερινή χρήση.

Τιμή 1,59 €