• ΚΑΝΔΥΛΑΣ ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 380gr.
  • ΚΑΝΔΥΛΑΣ ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 380gr.

ΚΑΝΔΥΛΑΣ ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 380gr.

47540
5202451090417
2,93 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ποτηρι χαρτινο coffee roasters double wall 12οz-14oz 25τεμ

Αυτό το ποτήρι χαρτίνο coffee roasters double wall 12oz-14oz 25τεμ είναι ο τέλειος σύντροφος για τον πρωινό σας καφέ. Με την διπλή του επένδυση, διατηρεί τον καφέ σας ζεστό για περισσότερο χρόνο, ενώ παράλληλα προστατεύει τα χέρια σας από τη θερμότητα. Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καφέ με αυτό το πρακτικό και στυλάτο ποτήρι χαρτίνο, που θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν τον κορυφαίο barista στο σπίτι σας.
Τιμή 1,76 €

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΛΑΜΠΑΔΑΚΙ ΜΕ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ - (ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ)

Ζωηρά χρώματα και λαμπερές λεπτομέρειες χαρίζουν λάμψη στην Πασχαλινή Λαμπάδα με Ζωγραφιές - (Μαργαρίτες). Ένα μοναδικό και πρωτότυπο δώρο που θα φέρει χαμόγελα στα πρόσωπα των αγαπημένων σας. Αναβαθμίστε την Πασχαλινή σας γιορτή με αυτό το λαμπερό κομμάτι και κλέψτε τις εντυπώσεις σε κάθε εορταστική στιγμή. Αποκτήστε την τώρα και δώστε λάμψη στην Πασχαλινή σας γιορτή!
Τιμή 1,93 €

Κορυφαία προϊόντα

Ομοσπονδία φασόλια κόκκινα green house 380gr

Φασόλια της εταιρίας Ομοσπονδία, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Είναι πηγή φυτικής πρωτεΐνης, ενώ περιέχουν επίσης μεγάλες ποσότητες απαραίτητων βιταμινών και μετάλλων.

Τιμή 1,17 €

Vellis corina economy σφουγγαρίστρα καρώ

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Vellis, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 1,86 €

Μάκβελ κριθαράκι μέτριο 1kg

Το Μάκβελ κριθαράκι μέτριο 1kg είναι ο ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με γεύση και θρεπτική αξία. Με την πλούσια γεύση του κριθαρακιού και την τέλεια υφή, θα νιώσετε ενέργεια και ικανοποίηση με κάθε μπουκιά. Απολαύστε το μόνο του ή προσθέστε το σε γιαούρτι ή γάλα για ένα γρήγορο και υγιεινό γεύμα. Μην αφήσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν να πάει χαμένη!
Τιμή 2,03 €

Meditrast διάφανα γάντια πολυαιθυλένιου μιας χρήσης large 100τεμ

Τα Meditrast διάφανα γάντια πολυαιθυλενίου μιας χρήσης, 100 τεμάχια, πιθανότατα είναι μια συσκευασία για χρήση σε ιατρικό περιβάλλον ή για γενική χρήση που απαιτεί τη χρήση γαντιών για προστασία και υγιεινή.

Τιμή 0,64 €

Ζωγράφος μαρμελάδα βύσσινο με φρουκτόζη 415gr

Με 30% λιγότερες θερμίδες από τις κοινές μαρμελάδες. Για σωστή και φυσική διατροφή. Περιέχει φρουκτόζη αντί για ζάχαρη σαν γλυκαντική ύλη. Παρέχει όλα τα πλεονεκτήματα της φρουκτόζης. Δεν περιέχει συντηρητικά, ούτε τεχνητό άρωμα ή χρώμα.

Τιμή 3,22 €