• VILEDA ΣΚΟΥΠΑ 2 σε 1 - (GARDEN)
  • VILEDA ΣΚΟΥΠΑ 2 σε 1 - (GARDEN)

VILEDA ΣΚΟΥΠΑ 2 σε 1 - (GARDEN)

Η Vileda σκούπα 2 σε 1 - (GARDEN) είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητα και την απόδοσή του. Αποτελεί την ιδανική λύση για τον καθαρισμό του σπιτιού σας, εξασφαλίζοντας άψογα αποτελέσματα σε κάθε χρήση. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποδράσει από τα χέρια σας - αποκτήστε την Vileda σκούπα 2 σε 1 - (GARDEN) τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο!
37220
4023103095939
4,02 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΜΠΟΥΚΑΛΙ 24oz ΤΡΙΠΛΗΣ ΡΟΗΣ 1324

Αναβαθμίστε την εμπειρία σας με το ΜΠΟΥΚΑΛΙ 24oz ΤΡΙΠΛΗΣ ΡΟΗΣ 1324! Με την πρωτοποριακή τεχνολογία τριπλής ροής, αυτό το μπουκάλι θα κρατήσει το νερό σας δροσερό για ώρες, ενώ η εργονομική σχεδίαση του θα σας επιτρέψει να το κρατάτε εύκολα στο χέρι σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία πόσης με το ΜΠΟΥΚΑΛΙ 24oz ΤΡΙΠΛΗΣ ΡΟΗΣ 1324!
Τιμή 2,13 €

Δισκος σερβιρισματος φελλου μαυροσ 35x26cm

Ο Δίσκος Σερβιρίσματος Φελλού σε μαύρο χρώμα διαστάσεων 35x26cm είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας γεύμα. Με την κομψή του εμφάνιση και την ποιότητα κατασκευής, θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε τραπέζι. Αποτελεί ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο. Αγοράστε τον τώρα και αναβαθμίστε την σερβιριστική εμπειρία σας!
Τιμή 6,77 €

Κορυφαία προϊόντα

Dermomed κρεμοσάπουνο αργανέλαιο 300ml

Υγρό κρεμοσάπουνο της Dermomed, σχεδιασμένο για τον καθαρισμό και την φροντίδα των χεριών, απομακρύνει τους καθημερινούς ρύπους και τυχόν δυσάρεστες μυρωδιές.

Τιμή 1,24 €

Ήλιος κανέλα τριμμένη 35gr

Κανέλα της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 35 γραμμαρίων. Η κανέλα με το μοναδικό της άρωμα, μπορεί να προστεθεί σε πολλές παρασκευές ή να την πασπαλίσουμε πάνω από γλυκά ή γεύματα. Επίσης, συχνά προστίθεται σε σιρόπια, προκειμένου να τα αρωματίσει. Επιπλέον, μια μικρή ποσότητα μπορεί να δώσει ένα έξτρα άρωμα βάζοντας είτε ξυλάκι κανέλας είτε λίγη αλεσμένη στα γεύματά μας και στα αφεψήματα.

Τιμή 1,33 €

Axion υγρό καθαρισμού για λίπη & λάδια με spray 750ml

Πανίσχυρο προϊόν. Χάρη στην καυστική του σύνθεση καθαρίζει εύκολα, σχεδόν χωρίς τρίψιμο, λάδια, λίπη, γράσα και όλους τους δύσκολους λεκέδες, από μεταλλικές επιφάνειες. Ενδέχεται να διαβρώσει την επιφάνεια και να έχει αναθυμιάσεις.

Τιμή 2,40 €

Βιολάντα μπισκότα βρώμης με ταχίνι 180gr

Tα γεμιστά μπισκότα Βρόμης, συνδυάζουν την πλούσια γεύση και τις ευεργετικές ιδιότητες της Βρόμης, με γευστικές κρέμες υψηλής διατροφικής αξίας, με βάση το φιστικοβούτυρο, το ταχίνι, το γιαούρτι, το κακάο, δημιουργώντας έτσι ένα απολαυστικό και θρεπτικό σνακ που μπαίνει στην καθημερινότητά μας χωρίς ενοχές.

Τιμή 1,94 €

Fa αποσμητικό σώματος roll-on caribbean lemon 50ml

Αποσμητικό σώματος με άρωμα Caribbean Lemon της Fa σε μορφή roll-on, που διαρκεί μέχρι και 48 ώρες. Καταπολεμά την κακοσμία, αντιμετωπίζοντας τα βακτήρια και τους μικροοργανισμούς που την προκαλούν. Λειτουργεί επίσης ως αντιιδρωτικό, μειώνοντας την ποσότητα του παραγόμενου ιδρώτα, χωρίς ωστόσο να καταστέλλει τη συνολική ροή του.

Τιμή 1,44 €