• VIOMES ΚΡΕΜΑΣΤΡΕΣ ΣΕΤ 3ΤΜΧ.
  • VIOMES ΚΡΕΜΑΣΤΡΕΣ ΣΕΤ 3ΤΜΧ.

VIOMES ΚΡΕΜΑΣΤΡΕΣ ΣΕΤ 3ΤΜΧ. Νο 95

48637
5203493500957
2,00 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μαλαματίνα ρετσίνα 250ml

Η ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ ΡΕΤΣΙΝΑ 250ml είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που θα σας ταξιδέψει με τη γεύση της. Απολαύστε τη φρεσκάδα και το αρωματικό της χαρακτήρα, και ανακαλύψτε την απόλαυση του καλού κρασιού. Αποκτήστε τη ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ ΡΕΤΣΙΝΑ τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 1,19 €

ΚΥΚΛΩΨ ΣΚΟΥΠΑΚΙ ΓΙΑ ΦΑΡΑΣΙ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΜΕ ΠΙΑΣΤΡΑ

Το ΚΥΚΛΩΨ ΣΚΟΥΠΑΚΙ ΓΙΑ ΦΑΡΑΣΙ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΜΕ ΠΙΑΣΤΡΑ είναι ένα εκπληκτικό προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας ζωή. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την άριστη λειτουργικότητά του, το ΚΥΚΛΩΨ ΣΚΟΥΠΑΚΙ θα γίνει ο απόλυτος βοηθός σας στον καθαρισμό του σπιτιού σας. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το ΚΥΚΛΩΨ ΣΚΟΥΠΑΚΙ για μια άνετη και εύκολη εμπειρία καθαριότητας!
Τιμή 2,17 €

Κορυφαία προϊόντα

Agrino bistro ριζότο αυγολέμονο 200gr

Απολαύστε το νόστιμο και θρεπτικό ριζότο αυγολέμονο 200gr της Agrino! Με φρέσκα υλικά και πλούσια γεύση, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το σε κάθε γεύμα για μια εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να το ξαναπροτιμήσετε ξανά και ξανά.
Τιμή 3,55 €

Overlay express λιποκαθαριστής με baking soda 650ml

Η λύση για ένα λαμπερό σπίτι είναι εδώ! Αποκτήστε τον Overlay express λιποκαθαριστή με baking soda 650ml και αποχαιρετήστε τα λίπη και τους λεκέδες με ένα μόνο πέρασμα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και λαμπερό σπίτι!
Τιμή 3,30 €

Klinex χλωρίνη παχύρρευστη πράσινη 2x1250ml

Η Χλωρίνη® KLINEX Ultra Protection Fresh προσφέρει προστασία από τα μικρόβια και αξεπέραστη απολύμανση χάρις στην ενισχυμένη σύνθεσή της με τη μοναδική και κατοχυρωμένη τεχνολογία C-Tac. Λίγες μόνο σταγόνες εχουν τη δύναμη να λευκανουν, να καθαρίσουν τη βρωμιά και να απολυμάνουν σε όλο το σπίτι. Η απολυμαντική δράση της Χλωρίνης® KLINEX Ultra Protection διαρκεί περισσότερο καθώς προσκολλάται καλύτερα* στις επιφάνειες και κάθε της σταγόνα σκοτώνει όλους τους τύπους ιών, βακτηριδίων και μικροβίων. * 'Οταν χρησιμοποιείται αδιάλυτη. Βάσει Εργαστηριακών δοκιμών.

Τιμή 4,81 €