• Axion υγρό spray καθαρισμού για λίπη & λάδια 750ml Axion - 1
  • Axion υγρό spray καθαρισμού για λίπη & λάδια 750ml Axion - 2
  • Axion υγρό spray καθαρισμού για λίπη & λάδια 750ml Axion - 3
  • Axion υγρό spray καθαρισμού για λίπη & λάδια 750ml Axion - 4
  • Axion υγρό spray καθαρισμού για λίπη & λάδια 750ml Axion - 5
  • Axion υγρό spray καθαρισμού για λίπη & λάδια 750ml Axion - 6
  • Axion υγρό spray καθαρισμού για λίπη & λάδια 750ml Axion - 1
  • Axion υγρό spray καθαρισμού για λίπη & λάδια 750ml Axion - 2
  • Axion υγρό spray καθαρισμού για λίπη & λάδια 750ml Axion - 3
  • Axion υγρό spray καθαρισμού για λίπη & λάδια 750ml Axion - 4
  • Axion υγρό spray καθαρισμού για λίπη & λάδια 750ml Axion - 5
  • Axion υγρό spray καθαρισμού για λίπη & λάδια 750ml Axion - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAxion

Axion υγρό καθαρισμού για λίπη & λάδια με spray 750ml

Πανίσχυρο προϊόν. Χάρη στην καυστική του σύνθεση καθαρίζει εύκολα, σχεδόν χωρίς τρίψιμο, λάδια, λίπη, γράσα και όλους τους δύσκολους λεκέδες, από μεταλλικές επιφάνειες. Ενδέχεται να διαβρώσει την επιφάνεια και να έχει αναθυμιάσεις.

4839
5200116075816
2,40 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Οδηγίες Χρήσης
Ψεκάστε απευθείας στην επιφάνεια που θέλετε να καθαρίσετε πριν ξεβγάλετε με ένα υγρό πανί.
Σκληρή βρωμιά: αφήστε το προϊόν να δράσει για λίγα δευτερόλεπτα πριν ξεβγάλετε.
Φούρνος: θερμάνετε το φούρνο (40-50oC) και στη συνέχεια σβήστε τον. Ψεκάστε το προϊόν, περάστε με ενα υγρό σφουγγαράκι ή πανί και μετά ξεβγάλετε.
Γρίλιες και φίλτρα απορροφητήρα: βάλτε το φίλτρο ή τη γρίλια μέσα σε ένα διάλυμα νερού με 10% λιποκαθαριστή και στη συνέχεια ξεβγάλετε.
Οικιακές και Ηλεκτρικές συσκευές: ψεκάστε πάνω σε υγρό πανί, περάστε την επιφάνεια και στεγνώστε Σιγουρευτείτε ότι έχετε πρώτα βγάλει την ηλεκτρική συσκευή από την πρίζα. Μην το χρησιμοποιείτε σε διαφανή πλαστικά, βερνικωμένες και ευαίσθητες επιφάνειες. Για χρήσεις διαφορετικές από αυτές που συνιστάται, δοκιμάστε το προϊόν σε ένα κρυφό σημείο της επιφάνειας.
Οδηγίες Προφύλαξης
ΚΙΝΔΥΝΟΣ - Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη. Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Μακριά από παιδιά. Να φοράτε προστατευτικά γάντια μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια. Μην αναπνέετε εκνεφώματα.

Να χρησιμοποιείται μόνο σε ανοικτό ή καλά αεριζόμενο χώρο. Σε ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ Πλύνετε με άφθονο νερό και σαπούνι.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής αφαιρέστε τους ἔφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Καλέστε αμέσως το ΚΈΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή ένα γιατρό. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα.

Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων : 210 7793777.
Δερματικά εγκαύματα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Dr. Beckmann υγρό καθαριστικό spray για τον φούρνο 375ml

Το Καθαριστικό Φούρνου Gel Dr.Beckmann απομακρύνει γρήγορα επίμονη βρωμιά και καμένα λάδια. Το μόνο σε μορφή gel, χωρίς προωθητικά αέρια .Κατάλληλο και για τηγάνια, γκριλ, μπάρμπεκιου, κατσαρόλες. Αποτελεσματικό σε κρύο και ζεστό φούρνο. Οδηγίες Χρήσης: Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Μη ψεκάζετε σε εξαερισμούς ή άλλες σχισμές. Μην το χρησιμοποιείτε σε βαμμένες επιφάνειες, πλαστικά ή επιφάνειες αλουμινίου. Ψεκάστε στην επιφάνεια του φούρνου και κλείστε την πόρτα.Αφήστε το δράσει για 30 λεπτά. Για επίμονες βρωμιές αφήστε το να δράσει περισσότερο. Καθαρίστε το φούρνο με σφουγγάρι και καθαρό νερό.

Τιμή 4,67 €

Dr. beckmann υγρό καθαριστικό spray για ψυγεία & φούρνους μικροκυμάτων 250ml

Το Dr. Beckmann καθαριστικό spray για ψυγεία & φούρνους μικροκυμάτων 250ml είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε τον ψυγείο και το φούρνο μικροκυμάτων σας καθαρό και υγιή. Με την ισχυρή του φόρμουλα, απομακρύνει γρήγορα και αποτελεσματικά τις λεκέδες και τις δυσάρεστες οσμές, αφήνοντας τον χώρο σας φρέσκο και καθαρό. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε έναν υγιή και καθαρό χώρο!
Τιμή 5,30 €

Dr.beckmann υγρό καθαριστικό κεραμικής εστίας δυνατό 200ml

Το Dr. Beckmann καθαριστικό κεραμικής εστίας δυνατό 200ml είναι το ιδανικό προϊόν για να φροντίσετε την κεραμική εστία σας. Με την ισχυρή του φόρμουλα, αφαιρεί εύκολα και γρήγορα τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας την επιφάνεια λαμπερή και λεία. Αποκτήστε το Dr. Beckmann καθαριστικό κεραμικής εστίας τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και λαμπερό αποτέλεσμα που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 5,33 €

Novel υγρό καθαριστικό spray για λίπη και λάδια 600ml

Το Καθαριστικό για Λίπη-Λάδια Novel Force, αποτελεί ένα πανίσχυρο λιποκαθαριστικό. Η σύνθετη φόρμουλα εξασφαλίζει βαθύ καθαρισμό για τον φούρνο, το γκριλ, τις ψησταριές και τις σχάρες σας.

Τιμή 2,90 €

Κορυφαία προϊόντα

Tramontina μαχαίρι πριονωτό ξύλινο dynamic 12,5cm 2τεμ

Ανανεώστε την κουζίνα σας με το μαχαίρι πριονωτό ξύλινο dynamic 12,5cm της Tramontina. Ιδανικό για κάθε κοπή, το μαχαίρι αυτό θα σας βοηθήσει σε κάθε μαγειρική εργασία. Αποκτήστε την ποιότητα και τη λειτουργικότητα που προσφέρει η εταιρία Κύκλωψ και αναδείξτε τις μαγειρικές σας ικανότητες!
Τιμή 3,18 €

Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας ορθογώνιο secret

Η τουαλέτα Κύκλωψ πιγάλ ορθογώνια secret είναι η τέλεια επιλογή για κάθε μπάνιο. Με το μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό της, προσδίδει έναν αέρα πολυτέλειας και στυλ. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής της εγγυάται μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Με τις προηγμένες τεχνολογίες που διαθέτει, η Κύκλωψ πιγάλ ορθογώνια secret θα σας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία χρήσης. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε το μπάνιο σας με στυλ και πρακτικότητα.
Τιμή 5,45 €

Brut αποσμητικό oceans 200ml

Το Brut αποσμητικό oceans 200ml είναι η ιδανική επιλογή για τους άνδρες που αναζητούν ένα αρρενωπό άρωμα που ξεχωρίζει. Με τις νότες του αλμυρού ωκεανού, αυτό το αποσμητικό θα σας δώσει μια αίσθηση φρεσκάδας και αυτοπεποίθησης που θα κρατήσει όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε το άρωμά σας να μιλήσει για εσάς.
Τιμή 2,80 €