• ΜΑΣΚΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ KN95 ΜΑΥΡΗ (10ΑΔΑ)
  • ΜΑΣΚΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ KN95 ΜΑΥΡΗ (10ΑΔΑ)

ΜΑΣΚΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ KN95 ΜΑΥΡΗ (10ΑΔΑ)

48982
8682704641257
2,05 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

SKIP ΥΓΡΟ 28μεζ. (1,40 lit) - (ACTIVE CLEAN)

Το SKIP Υγρό 28μεζ. (1,40 lit) - (ACTIVE CLEAN) είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα. Με την προηγμένη τεχνολογία ACTIVE CLEAN, το SKIP εξασφαλίζει βαθιά καθαρισμένα ρούχα που διαρκούν. Αφήστε το SKIP να φροντίσει τα ρούχα σας, για να απολαύσετε μια αίσθηση φρεσκάδας κάθε φορά που τα φοράτε.
Τιμή 6,45 €

Piltsis παπρικα παραδοσιακη σαλστα 350gr

Η Piltsis παπρικα παραδοσιακη σαλστα 350gr είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την πλούσια γεύση της. Με τη μοναδική της σύνθεση, αυτή η σαλτσα θα δώσει μια νόστιμη νότα σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε την σε σάντουιτς, σαλάτες ή ως dip με τα αγαπημένα σας chips. Μην αφήσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτή τη γευστική απόλαυση!
Τιμή 3,55 €

Tns ρόμπα γυναικεία μαύρη one size

Η μαύρη ρόμπα γυναικεία one size της εταιρίας Tns είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που αναζητά άνεση και στυλ. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο σχεδιασμό της, αυτή η ρόμπα θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν βασίλισσα στο σπίτι σας. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα με ένα κομψό άγγιγμα!
Τιμή 10,82 €

Κορυφαία προϊόντα

London πιρούνι γλυκού ανοξείδωτο ασημί 1τεμ

Ανακαλύψτε την κομψότητα και τη λειτουργικότητα του London πιρούνι γλυκού από ανοξείδωτο ατσάλι. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, αυτό το πιρούνι είναι ιδανικό για κάθε τραπέζι. Απογειώστε την σερβιριστική εμπειρία σας με το London πιρούνι γλυκού από την εταιρία London.
Τιμή 0,67 €

Reeva noodles με λαχανικά 60gr

Οι Reeva noodles με λαχανικά 60gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο, νόστιμο και θρεπτικό γεύμα. Απολαύστε την πλούσια γεύση των λαχανικών σε συνδυασμό με τις ζουμερές noodles, που θα σας κάνουν να αισθανθείτε χορτασμένοι και ικανοποιημένοι. Δοκιμάστε τις Reeva noodles σήμερα και ανακαλύψτε την απόλαυση του γεύματος με λίγα μόνο λεπτά προετοιμασίας.
Τιμή 0,47 €

Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 12x60τεμ

Τα Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 12x60τεμ είναι ιδανικά για την απαλή φροντίδα του μωρού σας. Με την αναζωογονητική αρωματική νότα της αλόης, αφήνουν το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο. Εξασφαλίζουν μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που διαρκεί. Αποκτήστε τα τώρα για να προσφέρετε την καλύτερη φροντίδα στο μωρό σας!
Τιμή 10,42 €
  • Πακέτο

Ελ Γκρέκο βάση εστίας φιάλη CV470 450gr

Κορυφαία ποιότητα κατασκευής και ειδική βαλβίδα ασφαλείας για εύκολη τοποθέτηση ή αλλαγή ακόμα και όταν δεν είναι άδεια! Η Βάση Εστίας Ελ Γκρέκο® σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μια καλαίσθητη χρωματική παλέτα, το χρώμα που ταιριάζει περισσότερο στο χώρο σας, στο γούστο σας ή στη διάθεσή σας!

Τιμή 6,69 €