• Luxury κουτι bakery no 4 10kg grey design
  • Luxury κουτι bakery no 4 10kg grey design

Luxury κουτι bakery no 4 10kg grey design

Το Luxury κουτί bakery no 4 10kg grey design είναι η τέλεια επιλογή για την αποθήκευση και προβολή των αγαπημένων σας γλυκών δημιουργιών. Με το μοντέρνο γκρι design του, θα προσθέσει μια πολυτέλεια αίσθηση στον χώρο σας και θα εντυπωσιάσει τους πελάτες σας. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τον επαγγελματισμό και την ποιότητα των προϊόντων σας!
32944
3294432944
16,75 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κορυφαία προϊόντα

Freshly luncheon meat 200gr

Κρέας σε κονσέρβα για γευστικά σάντουιτς εύκολα και γρήγορα. Κόψτε το Λάντσεον Μητ σε φέτες και προσθέστε μουστάρδα, τομάτες και μαρούλι στο σάντουιτς σας ή κόψτε το κομματάκια και ετοιμάστε μία πικάντικη ομελέτα με πιπεριές και κρεμμύδια.

Τιμή 1,75 €

Misko κανελόνια 500gr

Για εσάς που δεν τα πάτε καλά με τους χρόνους βρασμούς και τις κατσαρόλες, αυτό το είδος ζυμαρικού θα γίνει ο καλύτερός σας φίλος, αρκεί να αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη! Στον φούρνο πάντα, η φαρδιά ζύμη τους τυλίγεται υπέροχα γύρω από σάλτσα κιμά ή σπανάκι ή τυριά ή..οτιδήποτε άλλο βάλει ο νους σας και σας χαρίζει αμέτρητους γευστικούς συνδυασμούς! Eγκλωβίστε μέσα τους όλα τα αποθέματα μαγειρικής φαντασίας που έχετε και… καλή απόλαυση!

Τιμή 1,45 €

Anatoli σόδα μαγειρική 1,2kg

Η Anatoli σόδα μαγειρική 1,2kg είναι το τέλειο προϊόν για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Anatoli, αυτή η σόδα μαγειρική θα κάνει το μαγείρεμα σας ακόμα πιο νόστιμο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να βελτιώσετε την κουζίνα σας άμεσα!
Τιμή 3,19 €

Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο με λαβή 44x27x20cm 16lt

Ανακαλύψτε την τέλεια λύση αποθήκευσης με το Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο. Με τις διαστάσεις 44x27x20cm και χωρητικότητα 16lt, αυτό το κουτί προσφέρει την ιδανική λύση για να οργανώσετε τον χώρο σας με άνεση. Η ενσωματωμένη λαβή κάνει τη μεταφορά εύκολη και βολική. Αποκτήστε το δικό σας σήμερα και απολαύστε την τάξη και την λειτουργικότητα που προσφέρει το Sterk κουτί αποθήκευσης.
Τιμή 6,53 €

Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι baby 18x80τεμ

Τα Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι baby 18x80τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την περιποίηση του μωρού σας. Με ειδική φόρμουλα χαμομηλιού, προσφέρουν απαλή φροντίδα και προστασία, ενώ παράλληλα αφήνουν ένα ευχάριστο άρωμα. Απορροφούν γρήγορα τη βρωμιά και είναι εξαιρετικά απαλά για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού. Με τα Septona calm n care μωρομάντηλα, το μωρό σας θα είναι πάντα καθαρό και φρέσκο, έτοιμο να απολαύσει κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε ?
Τιμή 18,11 €
  • Πακέτο