• NESTLE ΦΡΟΥΤΟΠΟΥΡΕΣ (2x125gr.) - (ΒΑΖΟ) (ΑΧΛΑΔΙ & ΜΗΛΟ)
  • NESTLE ΦΡΟΥΤΟΠΟΥΡΕΣ (2x125gr.) - (ΒΑΖΟ) (ΑΧΛΑΔΙ & ΜΗΛΟ)

NESTLE ΦΡΟΥΤΟΠΟΥΡΕΣ (2x125gr.) - (ΒΑΖΟ) (ΑΧΛΑΔΙ & ΜΗΛΟ)

42536
7613038928050
2,95 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΣΑΚΟΥΛΑ ΤΥΧΕΡΗ (29x40) - (FROZEN 2) (563415)

Η σακούλα τύχης Frozen 2 είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα σας φέρει την τύχη που χρειάζεστε στη ζωή σας. Με τις μαγικές εικόνες από τη δημοφιλή ταινία Frozen 2, αυτή η σακούλα θα σας φέρει χαμόγελα και τύχη κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το μοναδικό προϊόν και να φέρετε την τύχη στη ζωή σας!
Τιμή 4,61 €

Αλλατινη choco bloom μπισκοτα γεμιστα 6x35gr σοκολατα 5+1 δωρο

Το Αλλατινη choco bloom μπισκοτα γεμιστα 6x35gr σοκολατα 5 1 δωρο είναι ένα νόστιμο γλυκό που δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Η συνδυασμένη γεύση της σοκολάτας και των μπισκότων θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και απόλαυση. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτό το νόστιμο γλυκό, με την προσφορά 5+1 δώρο από την εταιρία μας. Αγοράστε τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,81 €

Κορυφαία προϊόντα

Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων ρουμπίνι & γιασεμί 84μεζ 1764ml

Το Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων ρουμπίνι & γιασεμί 84μεζ 1764ml θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία απαλότητας και φρεσκάδας που θα κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν υπέροχα για μήνες. Αφήστε το Lenor να φροντίσει τα ρούχα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και απολαύστε την αίσθηση της απαλότητας κάθε φορά που τα φοράτε.
Τιμή 6,43 €

Syoss πυλός μαλλιών matt fiber 100ml

Το Syoss πυλός μαλλιών matt fiber 100ml της εταιρίας Syoss είναι ένα προϊόν που δίνει στα μαλλιά σας το τέλειο mat αποτέλεσμα που διαρκεί. Με την ειδική του φόρμουλα, το προϊόν αυτό προσφέρει ένα απαλό και φυσικό αποτέλεσμα που διαρκεί όλη μέρα. Αναδεικνύει την υφή των μαλλιών σας και προσθέτει όγκο και λάμψη, ενώ παράλληλα προσφέρει δυνατό κράτημα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. Αποκτήστε το Syoss πυλός μαλλιών matt fiber τώρα και απογειώστε το look σας!
Τιμή 3,95 €

Werther's original καραμέλες βουτύρου χωρίς ζάχαρη 70gr

Οι απολαυστικές καραμέλες Werther's original χωρίς ζάχαρη είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε γεύση βουτύρου χωρίς την προσθήκη ζάχαρης. Με την πλούσια γεύση τους και την απαλή υφή, αυτές οι καραμέλες θα σας κάνουν να τις λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τις ανά πάσα στιγμή της ημέρας και αφεθείτε στη γοητεία της γεύσης τους.
Τιμή 2,76 €

Agrifreda chocofreda πραλίνα φουντουκιού 1kg

Η Agrifreda προσφέρει την πραλίνα φουντουκιού Chocofreda σε συσκευασία 1kg. Η πραλίνα αυτή περιέχει νόστιμα κομματάκια φουντουκιού επικαλυμμένα με λαχταριστή σοκολάτα. Ιδανική για επιδόρπιο ή σνακ όλες τις ώρες της ημέρας. Απολαύστε την!

Τιμή 4,20 €

DeLux ακουαφόρτε υδροχλωρικό οξύ 450gr

ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ COURIER

Υδατικό διάλυμα υδροχλωρικού οξεώς. Για τον καθαρισμό αλάτων και πουρί. Λεκάνες, wc, μάρμαρα, πλακάκια, νιπτήρες, λουτρά κ.τ.λ. Το προϊόν είναι κατάλληλο για τον καθαρισμό των αλάτων από τις λεκάνες του μπάνιου από τα άλατα που επικάθονται σε αυτές. Με την σύνθεση του καταφέρνει να καθαρίζει χωρίς να καταστρέφει το σμάλτο από τα είδη υγιεινής. Κατάλληλο για δύσκολες περιπτώσεις καθαρισμού της τουαλέτας .

Τιμή 0,56 €