• NATIVA DOG 10KG
  • NATIVA DOG 10KG

NATIVA DOG 10KG

50776
5202285320100
12,24 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns γλαστρακι με πλαστικο λουλουδι eva5490

Το Tns γλαστράκι με πλαστικό λουλούδι eva5490 είναι η τέλεια προσθήκη στον κήπο σας! Με το μοναδικό του σχεδιασμό και την ανθεκτική κατασκευή του, αυτό το γλαστράκι θα φωτίσει και θα ομορφύνει τον χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο υπέροχο προϊόν για τον εξωτερικό σας χώρο!
Τιμή 1,00 €

Piltsis παντζαρια 700gr

Ανακαλύψτε τη φρεσκάδα και τη γεύση των Piltsis παντζαριών 700gr της εταιρίας μας. Με την υψηλή ποιότητα και την αυθεντική γεύση μας, αυτό το προϊόν θα σίγουρα κερδίσει τις καρδιές σας. Απολαύστε την πλούσια γεύση και τα θρεπτικά οφέλη των Piltsis παντζαριών και ανανεώστε το μενού σας με ένα προϊόν που ξεχωρίζει.
Τιμή 2,57 €

Zebra χαρτοπετσετα πολυτ/λειας 33x33cm 35τεμ κοκκινη

Ζebra. Αγοράστε τώρα και απολαύστε την υψηλή ποιότητα και το μοναδικό σχεδιασμό της κόκκινης πολυτελούς χαρτοπετσέτας 33x33cm 35 τεμαχίων από την Ζebra. Ιδανική για κάθε περίσταση, θα σας εντυπωσιάσει με την αντοχή και την απαλότητά της. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία!
Τιμή 0,73 €

Κορυφαία προϊόντα

Bona Vita crunchy musli με φράουλα 375gr

Το μούσλι της εταιρείας Bona Vita είναι ένα θρεπτικό μείγμα με βάση τη βρώμη και άλλα συστατικά όπως σπόροι, ξηροί καρποί και αποξηραμένα φρούτα. Σας δίνει δύναμη και ενέργεια, είναι πλούσια πηγή φυτικών ινών και εφοδιάζουν τον οργανισμό με βιταμίνες, μετάλλα και ιχνοστοιχεία. Μπορείτε να το απολαύσετε κρύο ή ζεστό, ως πρωινό και ως απογευματινό και να το συνδυάσετε με γάλα ή γιαούρτι.

Τιμή 2,42 €

Economy πιάτα μιας χρήσεως 15cm 20τεμ

Τα Economy πιάτα μιας χρήσης 15cm 20τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε είδους εκδήλωση. Με την απλή τους σχεδίαση και την ανθεκτική κατασκευή τους, τα πιάτα αυτά θα κάνουν τη διακόσμηση του τραπεζιού σας να ξεχωρίζει. Απολαύστε την άνεση του να μην χρειάζεται να πλένετε πιάτα μετά από κάθε εκδήλωση, καθώς τα Economy πιάτα είναι μιας χρήσης. Αποκτήστε τα τώρα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας!
Τιμή 0,37 €
Septona dermasoft μωρομάντηλα family 3x100τεμ
Περιορισμένη προσφορά!

Septona dermasoft μωρομάντηλα family 3x100τεμ

Τα απαλά μωρομάντιλα septona dermasoft είναι ιδανικά για την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας όλης της οικογένειας. Η ιδιαίτερα ήπια σύνθεσή τους με εκχύλισμα χαμομηλιού, βιταμίνη Ε και 96% νερό, καθαρίζει απαλά το δέρμα, προσφέροντας ταυτόχρονα φυσική φροντίδα και φρεσκάδα.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Κανονική τιμή 3,32 € Τιμή 3,10 €
  • -0,22 €
  • -0,22 €

Viva χυμός exotic με 9 φρούτα 1lt

Ο χυμός Viva προσφέρει πλούσια γεύση fresh exotic χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και ζάχαρης ,μπορείτε να τον απολαύσεται δροσερό ή παγωμένο.

Τιμή 1,50 €

Endless κρεμοσάπουνο γάλα & μέλι 1lt

Υγρό κρεμοσάπουνο της Endless, σχεδιασμένο για τον καθαρισμό και την φροντίδα των χεριών, απομακρύνει τους καθημερινούς ρύπους και τυχόν δυσάρεστες μυρωδιές.

Τιμή 1,61 €