• Πακέτο
  • Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι baby 18x80τεμ Septona - 1
  • Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι baby 18x80τεμ Septona - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSeptona

Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι baby 18x80τεμ

Τα Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι baby 18x80τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την περιποίηση του μωρού σας. Με ειδική φόρμουλα χαμομηλιού, προσφέρουν απαλή φροντίδα και προστασία, ενώ παράλληλα αφήνουν ένα ευχάριστο άρωμα. Απορροφούν γρήγορα τη βρωμιά και είναι εξαιρετικά απαλά για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού. Με τα Septona calm n care μωρομάντηλα, το μωρό σας θα είναι πάντα καθαρό και φρέσκο, έτοιμο να απολαύσει κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε ?
23989
1520141096410
18,11 €

Αντί για 18,93 €

Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει

Σύνθεση

Aqua (Water), Glycerin, Polysorbate-20, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Water, Disodium Cocoamphodiacetate, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Tocopheryl Acetate, Sodium Chloride, Lactic Acid.

Οδηγίες Χρήσης

Ιδανικά για τον απαλό καθαρισμό της μηρογεννητικής περιοχής κατά την αλλαγή πάνας, καθώς και για τον καθαρισμό των χεριών και του σώματος του μωρού.

Εξωτερική χρήση μόνο.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Wet Wipes μωρομάντηλα με καπάκι πούδρα 100τεμ

Τα Wet Wipes μωρομάντηλα με καπάκι πούδρα 100τεμ είναι το ιδανικό προϊόν για τη φροντίδα του μωρού σας. Με ειδική σύνθεση που περιέχει φυσικά συστατικά, καθαρίζουν απαλά το δέρμα ενώ παράλληλα το προστατεύουν από ερεθισμούς. Η ευκολία χρήσης τους και το βολικό καπάκι πούδρα τα καθιστούν απαραίτητα σε κάθε μωροκατάσταση. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει!
Τιμή 0,81 €

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι αλόη 72τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι αλόη 72τεμ είναι η τέλεια επιλογή για την προστασία και τη φροντίδα του μωρού σας. Με τη μοναδική σύνθεσή τους που περιέχει αλόη, προσφέρουν απαλότητα και ενυδάτωση στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Επιπλέον, η εξαιρετική ποιότητά τους εξασφαλίζει αποτελεσματική και ασφαλή χρήση. Αγοράστε τα τώρα και προσφέρετε στο μωρό σας την προστασία και τη φροντίδα που αξίζει.
Τιμή 0,60 €

Septona dermasoft μωρομάντηλα family 24x100τεμ

Τα Septona dermasoft μωρομάντηλα είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε οικογένεια. Με μέγεθος 24x100 τεμάχια, προσφέρουν απαλή φροντίδα και προστασία για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Εξαιρετική ποιότητα και απορροφητικότητα, για να αισθάνεστε σίγουροι κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρουν τα Septona dermasoft μωρομάντηλα.
Τιμή 24,80 €
  • Πακέτο

Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 12x60τεμ

Τα Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 12x60τεμ είναι ιδανικά για την απαλή φροντίδα του μωρού σας. Με την αναζωογονητική αρωματική νότα της αλόης, αφήνουν το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο. Εξασφαλίζουν μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που διαρκεί. Αποκτήστε τα τώρα για να προσφέρετε την καλύτερη φροντίδα στο μωρό σας!
Τιμή 10,42 €
  • Πακέτο

Pampers μωρομάντηλα fresh clean xxl 4x80τεμ

Τα Pampers μωρομάντηλα fresh clean xxl είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλής ποιότητας υλικά και εξαιρετική απορροφητικότητα, τα μωρομάντηλα Pampers θα κρατήσουν το δέρμα του μωρού σας στεγνό και προστατευμένο. Επιπλέον, η απαλή φόρμουλα τους είναι κατάλληλη για ευαίσθητο δέρμα, ενώ το δροσερό άρωμά τους θα αφήσει το μωράκι σας αναζωογονημένο και φρέσκο. Μην χάνετε χρόνο, αποκτήστε τα Pampers μωρομάντηλα fresh clean xxl και προσφέρ
Τιμή 4,70 €

Κορυφαία προϊόντα

Οινοποιία Στέλιου Κεχρή κεχριμπάρι ρετσίνα λευκό 500ml

Αρώματα από καλοκαιρινά μεσογειακά φρούτα σε συνδυασμό με ζωηρές νότες μαστίχας, πεύκου και θυμαριού στο φόντο. Αρωματικό, δροσερό και ισορροπημένο, αφήνει στο στόμα γεύση από το ελληνικό καλοκαίρι.

Τιμή 3,90 €

Kit Kat γκοφρέτα chunky 40gr

Η Kit Kat γκοφρέτα chunky 40gr της εταιρίας Kit Kat είναι μια απολαυστική επιλογή για όσους αγαπούν το σοκολατένιο γεύση. Με τη μοναδική της συνταγή και την τραγανή υφή, σας υπόσχεται μια ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να την λατρέψετε αμέσως. Απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας και αφεθείτε στη γοητεία της Kit Kat γκοφρέτα chunky 40gr!
Τιμή 0,82 €

Aqua splash τηλέφωνο ντουζ σίφνος

Ζήστε μια αναζωογονητική εμπειρία κάθε φορά που ντύνεστε με το Aqua splash τηλέφωνο ντουζ σίφνος. Απολαύστε τον υδρομασάζ και την αναζωογόνηση που προσφέρει στο σώμα και στην ψυχή σας. Ανακαλύψτε την αίσθηση της πολυτέλειας και της ποιότητας με το Aqua splash τηλέφωνο ντουζ σίφνος, το απόλυτο αξεσουάρ για το μπάνιο σας.
Τιμή 3,80 €

Melissa αχιβάδα 500gr

Η Αχιβάδα Melissa παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση.

Χρόνος βρασμού: 10-12 λεπτά.

Ελληνικά ζυμαρικά.

Από το εξαιρετικό σιμιγδάλι Melissa. Αναδεικνύει καλύτερα ακόμη και τις πιο πηχτές σάλτσες.

Τιμή 1,26 €