• ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙ GUM-POP ΦΡΟΥΤΑ - (100τεμ.)
  • ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙ GUM-POP ΦΡΟΥΤΑ - (100τεμ.)

ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙ GUM-POP ΦΡΟΥΤΑ - (100τεμ.)

49279
5907205012072
18,36 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

LUXE ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΧΕΡΙ 2lt ΓΙΑ ΜΑΥΡΑ 32μεζ.

Ανανεώστε την εμφάνιση του μπάνιου σας με το LUXE ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΧΕΡΙ 2lt ΓΙΑ ΜΑΥΡΑ 32μεζ. Απολαύστε την πολυτέλεια και την ποιότητα που προσφέρει αυτό το προϊόν και δώστε νέα ζωή στο χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα πλυντήρια στην αγορά!
Τιμή 2,82 €

ΠΙΑΣΤΡΑΚΙ ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ (50τεμ.) - (Μ130000)

Το μεταλλικό πιαστράκι τραπεζομάντηλου (50τεμ.) είναι ο ιδανικός τρόπος για να διακοσμήσετε το τραπέζι σας με στυλ και κομψότητα. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας μέταλλο, το πιαστράκι είναι ανθεκτικό και διαχρονικό. Με το μοναδικό του design, θα δώσει ένα ξεχωριστό αίσθημα στην τραπεζαρία σας. Αποκτήστε τώρα το δικό σας σετ και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας σε κάθε ευκαιρία!
Τιμή 16,43 €

ΠΟΤΗΡΙ ΧΑΡΤΙΝΟ COFFEE SPECIALITY (DOUBLE WALL) (16οz) - (25τεμ.)

Το Ποτήρι Χαρτίνο Coffee Speciality (Double Wall) (16oz) της εταιρίας είναι ο τέλειος σύντροφος για τον πρωινό σας καφέ. Με το διπλό τοίχωμα που προστατεύει τα χέρια σας από τη θερμότητα και την υγρασία, αυτό το ποτήρι δημιουργεί μια απολαυστική εμπειρία ποτού. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον καφέ σας με στυλ και άνεση. Αγοράστε τώρα το Coffee Speciality ποτήρι και απολαύστε κάθε σταγόνα!
Τιμή 1,76 €

WILKINSON ΞΥΡΑΦΑΚΙΑ ESSENTIALS 2 (MEN) - (5τεμ.)

Τα Wilkinson Ξυραφάκια Essentials 2 για άνδρες είναι η ιδανική επιλογή για ένα λείο ξύρισμα που διαρκεί. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Wilkinson, αυτά τα ξυραφάκια θα σας προσφέρουν ένα άνετο και αποτελεσματικό ξύρισμα κάθε φορά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση ενός κομψού και καθαρού προσώπου κάθε μέρα!
Τιμή 1,72 €

Κορυφαία προϊόντα

Felce azzurra συμπυκνωμένο μαλακτικό λευκός μόσχος 1025ml

Το μαλακτικό FELCE AZZURA με την μακρά του Ιταλική παράδοση χαρίζει αξεπέραστο ιδιαίτερο άρωμα στα ρούχα σας με εσάνς πούδρας και μια αίσθηση απαλότητας που με το ενεργό οξυγόνο διατηρεί τα ρούχα μαλακά με ένα μόνο καπάκι.

Τιμή 2,76 €

Καρυδοσπάστης μεταλλικός με έλασμα και ξύλινο χερούλι

Αυτός ο μεταλλικός καρυδοσπάστης είναι ο ιδανικός σύντροφος στην κουζίνα σας. Με το ξύλινο χερούλι του προσφέρει άνετη λαβή και εύκολη χρήση. Ξεχάστε τον παλιό τρόπο ανοίγματος καρυδιών και απολαύστε την εύκολη και γρήγορη διαδικασία με αυτόν τον εκπληκτικό καρυδοσπάστη. Αποκτήστε τον τώρα και απολαύστε το απόλυτο εργαλείο για κάθε λάτρη των καρυδιών.
Τιμή 3,83 €

Zebra χαρτοπετσέτες 24x24cm 750 φύλλα

Χαρτοπετσέτες της εταιρείας Zebra. Διατίθενται σε συσκευασία του ενός πακέτου, με 750 χαρτοπετσέτες ανά πακέτο.

Χρώμα: Λευκό

Ύψος: 24cm

Πλάτος: 24cm

Πάχος Χαρτοπετσέτας: 1 Φύλλο

Τιμή 2,58 €

Οδοντογλυφίδες ξύλινες 500τεμ

Οι ξύλινες οδοντογλυφίδες 500 τεμαχίων είναι το απόλυτο αξεσουάρ για την προσωπική σας φροντίδα. Με φυσικό ξύλο υψηλής ποιότητας και ανθεκτική κατασκευή, αυτές οι οδοντογλυφίδες θα σας προσφέρουν απόλυτη ακρίβεια και άνεση κατά τη χρήση. Μην αφήνετε κανένα προϊόν περιποίησης να λείπει από τη συλλογή σας και αποκτήστε τώρα τις ξύλινες οδοντογλυφίδες 500 τεμαχίων για άψογα αποτελέσματα κάθε φορά.
Τιμή 0,56 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού