• Δισκος σερβιρισματος φελλου μαυροσ 42x30cm
  • Δισκος σερβιρισματος φελλου μαυροσ 42x30cm

Δισκος σερβιρισματος φελλου μαυροσ 42x30cm

Ο Δίσκος Σερβιρίσματος Φελλού σε μαύρο χρώμα διαστάσεων 42x30cm είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας γεύμα. Με την κομψή του εμφάνιση και την ποιότητα κατασκευής, απογειώνει την σερβιρισματική εμπειρία σας. Αναδεικνύει το φαγητό σας και προσδίδει μια αίσθηση πολυτέλειας στο τραπέζι σας. Αποκτήστε τον τώρα και απολαύστε μοναδικές στιγμές με τους αγαπημένους σας πρόσωπα.
32769
5208036204279
8,70 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

NIVEA AFTER SHAVE LOTION 100ml SILVER PROTECT

Η Nivea After Shave Lotion 100ml Silver Protect είναι το ιδανικό προϊόν για την προστασία της επιδερμίδας μετά το ξύρισμα. Η μοναδική της σύνθεση προσφέρει αντισηπτική προστασία και αναζωογονεί την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή και ενυδατωμένη. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας και προστασίας όλη μέρα.
Τιμή 6,27 €

TRATA ΤΟΝΟΣ ΚΑΠΝΙΣΤΟΣ 80gr. - (2+1ΔΩΡΟ)

Ανακαλύψτε την απόλυτη γεύση με τον καπνιστό τόνο Trata 80gr. Με πλούσια γεύση και υψηλής ποιότητας συστατικά, αυτός ο καπνιστός τόνος θα σας καταπλήξει με την απίστευτη γεύση του. Μην χάσετε αυτήν την προσφορά - αγοράστε τώρα 2 τεμάχια και πάρτε 1 ΔΩΡΟ! Αφεθείτε στην απόλαυση και απολαύστε υπέροχες γεύσεις με τον καπνιστό τόνο Trata.
Τιμή 4,65 €

Μεζουρα inox για κοκτειλ 40ml 203-2-40

Η μεζούρα inox για κοκτέιλ 40ml 203-2-40 είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε λάτρη των κοκτέιλ. Με την εκλεπτυσμένη σχεδίασή της και την ανθεκτική κατασκευή της από ανοξείδωτο χάλυβα, αυτή η μεζούρα δεν αποτελεί απλά ένα εργαλείο, αλλά ένα αναγκαίο αξεσουάρ για κάθε σπίτι και επαγγελματικό χώρο. Αποκτήστε τη δική σας τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας με τα κοκτέιλ!
Τιμή 1,31 €

Κορυφαία προϊόντα

Taft τζελ μαλλιών electro force No15 150ml

Το Taft styling gel electro force No15 150ml της Schwarzkopf professional είναι το ιδανικό προϊόν για να δημιουργήσετε το τέλειο χτένισμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Η δυνατή κράτηση και η μακρά διάρκεια του gel θα σας ενθουσιάσει, ενώ η φόρμουλα χωρίς κατάλοιπα θα διατηρήσει τα μαλλιά σας υγιή και λαμπερά. Αποκτήστε το Taft styling gel electro force No15 τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με έναν μοναδικό τρόπο.
Τιμή 3,54 €

Fini ζελέ ρόλερ γλώσσα καρπούζι 40x20gr

Ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση με το Fini ζελέ ρόλερ γλώσσα καρπούζι 40x20gr! Με την απίστευτη γεύση του καρπουζιού και την μοναδική υφή του ζελέ, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μοναδική μπουκιά. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το απολαυστικό γλυκό - η μόνη δυσκολία θα είναι να σταματήσετε να το τρώτε!
Τιμή 13,16 €
Εύρηκα classic υπερλευκαντικό 4x60gr Εύρηκα classic υπερλευκαντικό 4x60gr
Περιορισμένη προσφορά!

Εύρηκα classic υπερλευκαντικό 4x60gr

Υπερλευκαντικό σε σκόνη. Τα λευκά… ξαναζωντανεύουν πλύση με την πλύση! Το προϊόν που για πάνω από 50 χρόνια, έχει ταυτιστεί και έχει γίνει συνώνυμο του «Λευκού», ήρθε τώρα ανανεωμένο και ενισχυμένο, για να εγγυηθεί απόλυτα καθαρά κι αστραφτερά λευκά, ακόμα, και στα πιο δύσκολα. Το ΕΥΡΗΚΑ Classic νέας γενιάς, έρχεται τώρα με νέα ακόμα πιο ενισχυμένη σύνθεσή με ισχυρά καθαριστικά συστατικά που σε συνδυασμό με τους μοναδικούς λευκαντικούς παράγοντες με ενεργό οξυγόνο, που περιέχει, απομακρύνει τέλεια, ακόμα και τους δύσκολους λιπαρούς λεκέδες, και χαρίζει στα ρούχα αξεπέραστη λευκότητα και λάμψη, και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες (30°C).

Τιμή 2,40 €

Septona calm n care μωρομάντηλα πανθενόλη kids 3x60τεμ

Τα μαλακά μωρομάντιλα SEPTONA calm n’care KIDS Panthenol είναι ιδανικά για την καθημερινή φροντίδα του ευαίσθητου βρεφικού δέρματος. Η ιδιαίτερα απαλή τους σύνθεση με πανθενόλη και 96% νερό καθαρίζει απαλά και αποτελεσματικά το δέρμα των παιδιών σας.

Τιμή 2,60 €