• TRATA ΤΟΝΟΣ ΚΑΠΝΙΣΤΟΣ 80gr.
  • TRATA ΤΟΝΟΣ ΚΑΠΝΙΣΤΟΣ 80gr.
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTrata

TRATA ΤΟΝΟΣ ΚΑΠΝΙΣΤΟΣ 80gr. - (2+1ΔΩΡΟ)

Ανακαλύψτε την απόλυτη γεύση με τον καπνιστό τόνο Trata 80gr. Με πλούσια γεύση και υψηλής ποιότητας συστατικά, αυτός ο καπνιστός τόνος θα σας καταπλήξει με την απίστευτη γεύση του. Μην χάσετε αυτήν την προσφορά - αγοράστε τώρα 2 τεμάχια και πάρτε 1 ΔΩΡΟ! Αφεθείτε στην απόλαυση και απολαύστε υπέροχες γεύσεις με τον καπνιστό τόνο Trata.
37211
5201340011236
4,65 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns πατακι εξωπορτας 40x60cm 4060mat-450

Το Tns πατάκι εξώπορτας 40x60cm 4060mat-450 είναι η ιδανική επιλογή για την είσοδο του σπιτιού σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και το μοντέρνο σχεδιασμό του, προσφέρει όχι μόνο προστασία από τη βροχή και τη λάσπη, αλλά και στυλ και κομψότητα. Αναβαθμίστε την είσοδο του σπιτιού σας με το Tns πατάκι εξώπορτας και κάντε την πρώτη εντύπωση που αφήνετε στους επισκέπτες σας αξέχαστη.
Τιμή 2,70 €

Playmobil play+give 2022 μεγας αλεξανδρος 70950

Ζήσε τις περιπέτειες του μεγάλου Αλεξάνδρου με το Playmobil play give 2022! Δημιούργησε τον κόσμο της αρχαίας Ελλάδας με αυτό το σετ παιχνιδιού που θα σε ταξιδέψει σε μια εποχή ηρώων και μεγαλείου. Απόκτησε το τώρα και ζήσε τη μαγεία της ιστορίας!
Τιμή 12,88 €

Schweppes σοδα 6x330ml mojito

Ανανεωτική γεύση μοχίτο σε κάθε τσιμπίδα. Απολαύστε τη δροσερή αίσθηση της Schweppes σόδας με μια εκρηκτική νότα μοχίτο. Ιδανική επιλογή για να αναζωογονήσετε τις στιγμές χαλάρωσής σας και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αποκτήστε τώρα το πακέτο 6x330ml και απογειώστε την απόλαυσή σας!
Τιμή 6,70 €

ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΠΥΡΑ 330ml - (ΦΙΑΛΗ) (ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ)

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΠΥΡΑ 330ml - (ΦΙΑΛΗ) (ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ) είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια απόλαυση υψηλής ποιότητας. Με τη μοναδική της γεύση και το αρωματικό της προφίλ, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο απόλαυση και ευχαρίστηση. Απολαύστε την κρύα, σε ένα χαλαρό απόγευμα με φίλους ή σε μια βραδινή έξοδο. Απλά αγοράστε την και αφήστε την να σας κερδίσει με τη μοναδική της γεύση!
Τιμή 1,77 €

Κορυφαία προϊόντα

Condito ketchup top down 550gr

Η αγαπημένη γεύση μικρών και μεγάλων που συνοδεύει τέλεια κάθε πιάτο σας. Από ζυμαρικά και πατάτες τηγανητές, μέχρι hot dogs και chicken nuggets! Η πλούσια γεύση που “μεταμορφώνει” κάθε σας γεύμα, δίνοντάς του την αξία που του αρμόζει! Κατάλληλη για vegans, χωρίς γλουτένη Φτιάχνεται από 825γρ ελληνικές τομάτες!

Χωρίς Γλουτένη

Τιμή 2,40 €

Logo tape διαφανής ταινία ζελοτέιπ 12mm x 33m

Η διαφανής ταινία ζελοτέιπ Logo tape 12mm x 33m είναι η ιδανική λύση για κάθε σας ανάγκη συσκευασίας. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή της, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα προϊόντα σας θα παραμείνουν ασφαλή και καλά προστατευμένα. Αποκτήστε τη Logo tape τώρα και δώστε στη συσκευασία σας το επαγγελματικό και προσεγμένο αποτέλεσμα που αξίζει.
Τιμή 0,53 €

Tns πάτοι παπουτσιών one size SZ02

Τα παπούτσια Tns πάτοι SZ02 είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν άνεση και στυλ. Με τη μοναδική τους σχεδίαση και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτά τα πάτοι θα σας κάνουν να νιώθετε σαν να περπατάτε σε σύννεφο. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εμφάνισή σας με ένα κλικ!
Τιμή 0,97 €

Ινδία δαφνόφυλλα 25gr

Δάφνη της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 25 γραμμαρίων. Η δάφνη έχει πολύ έντονο άρωμα και ελαφρώς πικρή γεύση. Απαραίτητη σε όλους τους ζωμούς και τα κοκκινιστά, καθώς και σε όσπρια, ιδιαίτερα στα κουκιά. Ταιριάζει άψογα με το χταπόδι, αφού σπάει τη χαρακτηριστική μυρωδιά του. Είναι απαραίτητη σε στιφάδο, κοκκινιστό κιμά ή κρέας, κόκορα κρασάτο και σουπιά γιαχνί. Τέλος, συνδυάζεται πολύ ωραία με μπαχάρι και κανέλα.

Τιμή 0,92 €