• Μεζουρα inox για κοκτειλ 40ml 203-2-40
  • Μεζουρα inox για κοκτειλ 40ml 203-2-40

Μεζουρα inox για κοκτειλ 40ml 203-2-40

Η μεζούρα inox για κοκτέιλ 40ml 203-2-40 είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε λάτρη των κοκτέιλ. Με την εκλεπτυσμένη σχεδίασή της και την ανθεκτική κατασκευή της από ανοξείδωτο χάλυβα, αυτή η μεζούρα δεν αποτελεί απλά ένα εργαλείο, αλλά ένα αναγκαίο αξεσουάρ για κάθε σπίτι και επαγγελματικό χώρο. Αποκτήστε τη δική σας τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας με τα κοκτέιλ!
31006
8904002734807
1,31 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns ρόμπα γυναικεία μπλε one size

Η Tns ρόμπα γυναικεία μπλε one size είναι η τέλεια επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να νιώσει άνετα και στυλάτα στο σπίτι της. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοναδικό μπλε χρώμα, αυτή η ρόμπα θα σας κάνει να νιώθετε ξεχωριστή κάθε στιγμή της ημέρας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το μοναδικό κομμάτι της ντουλάπας σας και να ξεχωρίσετε με στυλ!
Τιμή 10,82 €

The lttlies μολυβι δεινοσαυρος rubber 4χρωμ

Το μολυβί δεινόσαυρος rubber 4χρωμ της εταιρίας The lttlies είναι ένα μοναδικό και χαριτωμένο προϊόν που θα ενθουσιάσει κάθε παιδί. Με τις ζωηρές χρωματιστές επιλογές και το διασκεδαστικό σχέδιο του δεινόσαυρου, το μολυβί αυτό θα κάνει τη γραφή πολύ πιο διασκεδαστική. Είναι η ιδανική επιλογή για δώρο σε κάθε παιδί που αγαπά τα ζωάκια και το χρώμα. Αποκτήστε το τώρα και δώστε στα παιδιά τη χαρά της δημιουργικότητας και της φαντασίας!
Τιμή 2,03 €

Κορυφαία προϊόντα

Viva χυμός με μήλο, πορτοκάλι & καρότο 1lt

Χυμός της εταιρείας Viva από πορτοκάλι / μήλο / καρότο. Προέρχεται από εκχύμωση φρέσκων φρούτων και έχει το χρώμα, το άρωμα και τη χαρακτηριστική γεύση των χυμών των φρούτων από τα οποία προέρχεται. 

Τιμή 1,54 €

Babylino sensitive πάνες midi No3 4-9kg 56τεμ

Οι ελληνικές πάνες για μωρά Babylino Sensitive, προσφέρουν άριστη απορροφητικότητα και πιστοποιημένη φιλικότητα στο δέρμα του μωρού σας. Διαθέτουν 3-D πυρήνα με τεχνολογία Dry Matrix με φυτικές ίνες που συγκρατεί την υγρασία σταθερή στο εσωτερικό της πάνας.

Οι μόνες πάνες που κατάφεραν να διακριθούν με το κορυφαίο βραβείο ασφάλειας προϊόντος από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, έπειτα από αυστηρή αξιολόγηση από ειδική κριτική επιτροπή της ΕΕ.Είναι επίσης οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, ενώ έχουν ελεγχθεί με βάση τα αυστηρότερα κριτήρια, που αντιστοιχούν σε προϊόντα που προορίζονται για βρέφη 0-3 ετών.

Τιμή 11,38 €

Cotoni βαμβάκι 150gr

100% καθαρό υδρόφιλο βαμβάκι κατασκευασμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας.

Τιμή 1,29 €

Colgate οδοντόβουρτσα double action μέτρια 1τεμ

Ίνες σε Σχήμα V

Μέτριας Σκληρότητας

Εύκαμπτη Λαβή

Εργονομικός Σχεδιασμός

Οδοντόβουρτσα που καθαρίζει απαλά και βαθιά μεταξύ των δοντιών, με γωνιακή λαβή σχεδιασμένη για έλεγχο και ευελιξία κατά το βούρτσισμα.

Τιμή 0,47 €

Misko σπαγγέτι No6 500gr

Το Σπαγγέτι Νο6 είναι κλασικό ζυµαρικό που µαγειρεύεται µε κλασικές, αλλά και µε µοντέρνες συνταγές. Μαγειρεύεται σκέτο, µε τριμμενο τυρι, µε κοκκινη ή ασπρη σαλτσα, στο φούρνο σαν γιουβέτσι, αλλά και στην κατσαρόλα σε σούπα.

Τιμή 1,01 €