• Εύρηκα classic υπερλευκαντικό 4x60gr
  • Εύρηκα classic υπερλευκαντικό 4x60gr
  • Εύρηκα classic υπερλευκαντικό 4x60gr
  • Εύρηκα classic υπερλευκαντικό 4x60gr
  • Εύρηκα classic υπερλευκαντικό 4x60gr
  • Εύρηκα classic υπερλευκαντικό 4x60gr
  • Εύρηκα classic υπερλευκαντικό 4x60gr
  • Εύρηκα classic υπερλευκαντικό 4x60gr
  • Εύρηκα classic υπερλευκαντικό 4x60gr
  • Εύρηκα classic υπερλευκαντικό 4x60gr
  • Εύρηκα classic υπερλευκαντικό 4x60gr
  • Εύρηκα classic υπερλευκαντικό 4x60gr
  • Εύρηκα classic υπερλευκαντικό 4x60gr
  • Εύρηκα classic υπερλευκαντικό 4x60gr
  • Εύρηκα classic υπερλευκαντικό 4x60gr
  • Εύρηκα classic υπερλευκαντικό 4x60gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΕύρηκα

Εύρηκα classic υπερλευκαντικό 4x60gr

Υπερλευκαντικό σε σκόνη. Τα λευκά… ξαναζωντανεύουν πλύση με την πλύση! Το προϊόν που για πάνω από 50 χρόνια, έχει ταυτιστεί και έχει γίνει συνώνυμο του «Λευκού», ήρθε τώρα ανανεωμένο και ενισχυμένο, για να εγγυηθεί απόλυτα καθαρά κι αστραφτερά λευκά, ακόμα, και στα πιο δύσκολα. Το ΕΥΡΗΚΑ Classic νέας γενιάς, έρχεται τώρα με νέα ακόμα πιο ενισχυμένη σύνθεσή με ισχυρά καθαριστικά συστατικά που σε συνδυασμό με τους μοναδικούς λευκαντικούς παράγοντες με ενεργό οξυγόνο, που περιέχει, απομακρύνει τέλεια, ακόμα και τους δύσκολους λιπαρούς λεκέδες, και χαρίζει στα ρούχα αξεπέραστη λευκότητα και λάμψη, και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες (30°C).

6890
5201137010459
2,40 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα


Περιορισμένη ειδική προσφορά! Λήγει σε:
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Το προϊόν μεταξύ άλλων περιέχει: <30% λευκαντικούς παράγοντες με βάση το οξυγόνο. Επίσης περιέχονται: αρωματικές ουσίες, ένζυμα, λαμπύνουσες ουσίες.
Οδηγίες Χρήσης
Ξεχωρίστε τα ρούχα ανάλογα με το χρώμα τους. Μερικά υφάσματα ξεθωριάζουν ακόμα και σε κρύο νερό. Βεβαιωθείτε για την αντοχή των χρωμάτων πλένοντας πρώτα μια άκρη σε κρυφό σημείο του ρούχου. Ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες πλυσίματος στις ετικέτες των ρούχων. Είναι κατάλληλο για χρωματιστά και λευκά υφάσματα, βαμβακερά, συνθετικά, λινά κλπ.
Στο πλυντήριο: Για το καθημερινό σας πλύσιμο και για ρούχα ελαφρά λερωμένα, βάλτε το απορρυπαντικό σας (απλό, συμπυκνωμένο ή υγρό) όπως συνήθως και προσθέστε μια δόση Εύρηκα classic (60g) στη θήκη της κύριας πλύσης. Για ρούχα πολύ λερωμένα προσθέστε ακόμα μισή δόση (30g). Για ρούχα λιγότερο λερωμένα προσθέστε τη μισή δόση. Πρόπλυση: Βάλτε μια δόση Εύρηκα classic (60g) μαζί με το απορρυπαντικό στη θήκη πρόπλυσης του πλυντηρίου σας.
Στο χέρι/Μούλιασμα: Βάλτε μια δόση (60g) Εύρηκα classic μαζί με το απορρυπαντικό σας σε 10 λίτρα νερό και διαλύστε καλά. Αφήστε τα ρούχα να μουλιάσουν μέχρι και 1 ώρα περίπου, στη συνέχεια πλύνετε και ξεβγάλετε καλά. Για πολύ λερωμένα ρούχα αφήστε να μουλιάσουν όλο το βράδυ.
Οδηγίες Προφύλαξης
Κίνδυνος! Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη. Περιέχει: Sodium Percarbonate. Περιέχει αμυλάση, λιπάση, πρωτεάση. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.
Μακριά από παιδιά. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια και το δέρμα. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Μην το καταπίνετε. Μην αναπνέετε την σκόνη. Σε περίπτωση κατάποσης, συμβουλευτείτε αμέσως το γιατρό σας. Διατηρείται μακριά από καύσιμα υλικά.
Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 779 3777.
Δερματικά εγκαύματα
Στοιχεία Προμηθευτή
ΕΥΡΗΚΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε, ΒΙ.ΠΕ. Βόλου Τ.Θ. 1094 - Τηλ.: 24230 95056

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Dr. beckmann λευκαντικό ρούχων glo white 4x65gr

Το Dr. Beckmann Glo White λευκαντικό ρούχων 4x65gr είναι η ιδανική λύση για λαμπερά λευκά ρούχα. Με τη μοναδική του σύνθεση, απομακρύνει αποτελεσματικά τους λεκέδες και τις δυσάρεστες οσμές, αφήνοντας τα ρούχα σας φρέσκα και καθαρά. Αποκτήστε το Dr. Beckmann Glo White τώρα και απογειώστε τον καθαρισμό των ρούχων σας!
Τιμή 2,21 €

Lenor unstoppables ενισχυτικό άρωμα ρούχων βανίλια 6x210gr

Το ενισχυτικό αρώματος της εταιρείας Lenor χρησιμοποιείται ανεξάρτητα από το μαλακτικό, χαρίζοντας άρωμα φρεσκάδας σε κάθε πλύση, προλαμβάνοντας έντονες οσμές που μπορεί να προκληθούν από το πλύσιμο ή την πολυκαιρία. Κατάλληλο για όλα τα υφάσματα, χρώματα και προγράμματα πλύσεων.

Τιμή 33,00 €
  • Νέο
  • Πακέτο

Lenor unstoppables ενισχυτικό άρωμα ρούχων dash 210gr

Το Lenor Unstoppables είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε στα ρούχα σας ένα μοναδικό άρωμα που διαρκεί για πολλές ημέρες. Με την απίστευτη ένταση του άρωματος Dash 210gr, τα ρούχα σας θα μυρίζουν φρέσκα και καθαρά όλη μέρα. Αφήστε το Lenor Unstoppables να σας συνοδεύει και να σας κάνει να νιώθετε ανανεωμένοι κάθε φορά που φοράτε τα ρούχα σας.
Τιμή 4,69 €

Κορυφαία προϊόντα

ΙΟΝ σοκοφρετάκια γάλακτος μίνι σακούλα 210gr

Τη σοκοφρέτα της ΙΟΝ θα βρείτε και σε συσκευασία μίνι. Ανάλαφρες, τραγανές δόσεις απόλαυσης στο σχολείο, στην τηλεόραση, στο αυτοκίνητο ή ακόμα μαζί με τον καφέ και το τσάι σας. Οι Σοκοφρέτες μίνι διατίθενται σε φάκελο των 210 γραμμαρίων.

Τιμή 3,31 €

HF αρωματικό κερί μαύρο μούρο & κόκκινο βατόμουρο 140gr

Το αρωματικό κερί σε βάζο της εταιρείας HF περιέχει αιθέρια έλαια και το άρωμά του σας προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας. Είναι αρκετά ασφαλές, αφού δεν στάζει ούτε χύνεται, και όταν το κερί τελειώσει μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το βάζο.

Τιμή 2,18 €

Barilla ζυμαρικά linguine No13 500gr

Το ζυμαρικό Linguine είναι από τα πιο διαδεδομένα Ιταλικά "μακριά" σχήματα ζυμαρικών. Η λέξη στα Ιταλικά σημαίνει "μικρές γλώσσες". Τα Linguine αντλούν την προέλευσή τους από την περιοχή της Genova με την πλούσια κουλτούρα και ιστορία.Δοκιμάστε τα μακαρόνια Barilla Linguine La Collezione συνδυάζοντας τα με λίγο ελαιολαδο ή βουτυρο, με θαλασσινά, όπως τονο ή γαρίδες και λευκή σαλτσα.

Τιμή 1,24 €

Brava barbeque sauce 510gr

Η Brava barbeque sauce 510gr είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια μοναδική γεύση στα φαγητά σας. Με την έντονη γεύση της, θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα και ελκυστικά. Απολαύστε την με κάθε ευκαιρία και αναδείξτε τον χαρακτήρα των γευστικών δημιουργιών σας.
Τιμή 4,69 €