• Lilia black κρέμα χεριών με αλόη 200ml
  • Lilia black κρέμα χεριών με αλόη 200ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLilia Black

Lilia black κρέμα χεριών με αλόη 200ml

Η Lilia Black κρέμα χεριών με αλόη 200ml είναι η απόλυτη αγορά για εσάς που αναζητάτε την τελειότητα στην περιποίηση των χεριών σας. Η μοναδική σύνθεσή της με αλόη υπόσχεται ενυδάτωση και ενίσχυση της επιδερμίδας, ενώ το εκλεπτυσμένο άρωμά της θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο ηρεμίας και χαλάρωσης. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε βελούδινα απαλά χέρια κάθε μέρα.
29009
5204516155116
3,46 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Η Lilia Black είναι μια σειρά προϊόντων περιποίησης του δέρματος, και το συγκεκριμένο προϊόν είναι η Lilia Black κρέμα χεριών με αλόη, με χωρητικότητα 200ml. Αυτή η κρέμα χεριών συνήθως σχεδιάστηκε για να ενυδατώνει και να περιποιείται τα χέρια, προσφέροντας απαλότητα και ενυδάτωση στο δέρμα.

Η παρουσία της αλόης στη σύνθεση της κρέμας χεριών Lilia Black προσφέρει αναζωογόνηση και καταπραϋντική δράση στο δέρμα των χεριών. Επίσης, η κρέμα είναι σχεδιασμένη να απορροφάται γρήγορα, χωρίς να αφήνει λιπαρή αίσθηση, προσφέροντας άμεση ενυδάτωση και μαλακτική δράση.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Lilia black shine γαλάκτωμα σώματος romantic sunset με αντλία 300ml

Αφεθείτε στην απαλή αίσθηση του Lilia black shine γαλάκτωματος σώματος romantic sunset και ανακαλύψτε το μαγικό του άρωμα. Η απαλή υφή του θα αγκαλιάσει το δέρμα σας, χαρίζοντας του λάμψη και ενυδάτωση. Με την αντλία 300ml, είναι η ιδανική επιλογή για την καθημερινή σας περιποίηση. Αφεθείτε στη μαγεία του romantic sunset και αναδείξτε την ομορφιά σας με το Lilia Black.
Τιμή 7,91 €

Tesori κρέμα σώματος fior di loto 300ml

Κρέμα ενυδάτωσης σώματος με απαλή και κρεμώδη υφή. Ενυδατική και απαλήμε πικάντικο άρωμα λωτού. Είναι ιδανική για την καθημερινή προστασία του δέρματος καθώς το διατηρεί ενυδατωμένο και βελούδινο.

Τιμή 6,43 €

Nivea body lotion rose blossom argan oil 400ml

Η Nivea body lotion rose blossom argan oil 400ml είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε μια ενυδατική και ενισχυτική φροντίδα για το δέρμα σας. Η μοναδική σύνθεσή της με άρωμα τριαντάφυλλου και έλαιο αργκάν θα σας χαρίσει μια αίσθηση ευεξίας και φρεσκάδας κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Αφήνει το δέρμα σας απαλό, ενυδατωμένο και λαμπερό. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε τα οφέλη της!
Τιμή 5,89 €

Farcom mea natura γαλάκτωμα σώματος με ελιά 250ml

Το Farcom mea natura γαλάκτωμα σώματος με ελιά 250ml είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε φροντίδα και ενυδάτωση για το δέρμα σας. Η μοναδική φόρμουλα με εκχύλισμα ελιάς θα αφήσει το δέρμα σας απαλό, ενυδατωμένο και λαμπερό. Αφεθείτε στη φρεσκάδα και την αίσθηση ευεξίας που προσφέρει αυτό το φανταστικό προϊόν και αναδείξτε τη φυσική ομορφιά σας.
Τιμή 4,98 €

Κορυφαία προϊόντα

Chipicao κρουασάν μίνι με κακάο 60gr

Το Chipicao κρουασάν μίνι με κακάο 60gr είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν παιδί ξανά. Με την απαλή γεύση του κακάο και το τραγανό φύλλο, θα σας ταξιδέψει στις πιο γλυκές αναμνήσεις σας. Απολαύστε το σαν σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας ή σαν γλυκό απόλαυσης με έναν καφέ. Μην αφήσετε αυτή τη γευστική εμπειρία να σας ξεφύγει - δοκιμάστε το Chipicao κρουασάν μίνι με κακάο 60gr σήμερα!
Τιμή 0,73 €

LUX ΑΝΤ/ΚΤΙΚΟ ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ 500ML BOTANICALS

Με το Lux Αντικτικό Κρεμοσάπουνο 500ml Botanicals, αφήνετε το δέρμα σας απαλό και αναζωογονημένο. Η μοναδική του φόρμουλα με βοτανικά εκχυλίσματα θα σας χαρίσει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και ενυδάτωσης κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το Lux Αντικτικό Κρεμοσάπουνο τώρα και απολαύστε την πολυτέλεια της φροντίδας για το δέρμα σας.

Τιμή 1,09 €

Φαίδων κρουτόν ολικής άλεσης 1kg

Οι κρουτόν Φαίδων ολικής άλεσης 1kg είναι η τέλεια προσθήκη στο καθημερινό σας γεύμα. Με την απίστευτη γεύση και την τραγανή υφή τους, δε θα μπορείτε να αντισταθείτε στο να τα προσθέσετε στις σαλάτες, τις σούπες και τα ζυμαρικά σας. Απολαύστε την ποιότητα και τον μοναδικό χαρακτήρα των κρουτόν Φαίδων και αναβαθμίστε το φαγητό σας σε άλλο επίπεδο.
Τιμή 11,41 €

Septona μαντηλάκια ντεμακιγιάζ ορχιδέα 2x20τεμ

Τα νέα μαντήλια ντεμακιγιάζ SEPTONA Daily Clean με εκχύλισμα ορχιδέας & βιταμίνη F, είναι ειδικά σχεδιασμένα για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Αφαιρούν αποτελεσματικά με 1 κίνηση* ακόμα και αδιάβροχο μακιγιάζ & μάσκαρα, απαλλάσσοντας επιπλέον την επιδερμίδα από τους ρύπους. Η νέα σύνθεση ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα. *7 στις 10 γυναίκες συμφωνούν ότι προσφέρουν αποτελεσματικότητα με 1 κίνηση. Έρευνα σε 480 γυναίκες. In Vivo μελέτες αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα του προϊόντος.

Τιμή 2,39 €