• Septona μαντηλάκια ντεμακιγιάζ ορχιδέα 2x20τεμ Septona - 1
  • Septona μαντηλάκια ντεμακιγιάζ ορχιδέα 2x20τεμ Septona - 2
  • Septona μαντηλάκια ντεμακιγιάζ ορχιδέα 2x20τεμ Septona - 3
  • Septona μαντηλάκια ντεμακιγιάζ ορχιδέα 2x20τεμ Septona - 4
  • Septona μαντηλάκια ντεμακιγιάζ ορχιδέα 2x20τεμ Septona - 5
  • Septona μαντηλάκια ντεμακιγιάζ ορχιδέα 2x20τεμ Septona - 6
  • Septona μαντηλάκια ντεμακιγιάζ ορχιδέα 2x20τεμ Septona - 1
  • Septona μαντηλάκια ντεμακιγιάζ ορχιδέα 2x20τεμ Septona - 2
  • Septona μαντηλάκια ντεμακιγιάζ ορχιδέα 2x20τεμ Septona - 3
  • Septona μαντηλάκια ντεμακιγιάζ ορχιδέα 2x20τεμ Septona - 4
  • Septona μαντηλάκια ντεμακιγιάζ ορχιδέα 2x20τεμ Septona - 5
  • Septona μαντηλάκια ντεμακιγιάζ ορχιδέα 2x20τεμ Septona - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSeptona

Septona μαντηλάκια ντεμακιγιάζ ορχιδέα 2x20τεμ

Τα νέα μαντήλια ντεμακιγιάζ SEPTONA Daily Clean με εκχύλισμα ορχιδέας & βιταμίνη F, είναι ειδικά σχεδιασμένα για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Αφαιρούν αποτελεσματικά με 1 κίνηση* ακόμα και αδιάβροχο μακιγιάζ & μάσκαρα, απαλλάσσοντας επιπλέον την επιδερμίδα από τους ρύπους. Η νέα σύνθεση ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα. *7 στις 10 γυναίκες συμφωνούν ότι προσφέρουν αποτελεσματικότητα με 1 κίνηση. Έρευνα σε 480 γυναίκες. In Vivo μελέτες αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα του προϊόντος.

10048
5201410616019
2,39 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συνθήκες Διατήρησης
Να φυλάσσεται σε δροσερό και σκιερό μέρος.

Περίοδος μετά το άνοιγμα του περιέκτη (PAO): 3 μήνες.
Οδηγίες Χρήσης
Χρησιμοποιήστε ένα μαντήλι για να καθαρίσετε απαλά το πρόσωπο, το λαιμό και την περιοχή των ματιών, κρατώντας τα μάτια κλειστά.
Σφραγίστε καλά μετά από κάθε χρήση.

Για εξωτερική χρήση.
Οδηγίες Προφύλαξης
Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται στην Ε.Ε. από τη SEPTONA Α.Β.Ε.Ε., Οινόφυτα Βοιοωτίας, 320 11, Ελλάδα - Τηλ.: 22620 31544, E-mail: info@septona.gr, Ιστοσελίδα: www.septona.gr

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Septona δίσκοι ντεμακιγιάζ ecolife 100τεμ

Οι στρογγυλοί δίσκοι ντεμακιγιάζ διπλής όψης SEPTONA ecolife με ραμμένες άκρες απο 100% Οργανικό βαμβάκι, καθαρίζουν απαλά και φροντίζουν με φυσικό τρόπο ακόμα και τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.100% Οργανικό Βαμβάκι – 100% Βιοδιασπώμενοι, 100% Ανακυκλώσιμη συσκευασία.

Δερματολογικά ελεγμένοι.

Τιμή 2,04 €

Lara υγρά μαντηλάκια ντεμακιγιάζ 4σε1 20τεμ

Τα Lara υγρά μαντηλάκια ντεμακιγιάζ 4σε1 20τεμ είναι ο μυστικός σας σύμμαχος για ένα άψογο ντεμακιγιάζ! Αφαιρούν αποτελεσματικά το μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια σας, ενώ περιποιούνται την επιδερμίδα σας με απαλότητα και φρεσκάδα. Ελαφριά υφή, ευχάριστο άρωμα και ευκολία χρήσης για άμεσα αποτελέσματα. Αποκτήστε τα Lara υγρά μαντηλάκια ντεμακιγιάζ 4σε1 20τεμ και αναδείξτε την ομορφιά σας με ένα μόνο πέρασμα!
Τιμή 0,82 €

Johnson's gel καθαρισμού προσώπου φυσικό 100ml

Τζελ καθαρισμού προσώπου της Clean & Clear, κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Με πυκνότερη σύνθεση και υδάτινη βάση, δημιουργεί αφρό και έπειτα ξεπλένεται με νερό. Καθαρίζει τη σκόνη και τους ρύπους από την επιδερμίδα, ρυθμίζοντας τη λιπαρότητα και ενισχύοντας την ενυδάτωσή της, κάνοντάς τη πιο λαμπερή.

Τιμή 0,47 €

Sence μάσκα χεριών soften & hydrate 40ml

Η Sence μάσκα χεριών soften & hydrate 40ml είναι η ιδανική λύση για ενυδάτωση και απαλότητα στα χέρια σας. Η μοναδική της φόρμουλα ενυδατώνει βαθιά το δέρμα, προσφέροντας άμεση ανακούφιση και αίσθηση απαλότητας. Αποκτήστε τώρα την Sence μάσκα χεριών soften & hydrate 40ml και απολαύστε βελούδινα μαλακά χέρια κάθε μέρα.
Τιμή 1,26 €
Bioten ντεμακιγιαζ ματιων 125ml almond oil  - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Bioten υγρό καθαρισμού προσώπου micellar water almond oil 125ml

Bioten. Η απόλυτη λύση για αποτελεσματικό ντεμακιγιάζ ματιών. Με την εξαιρετική φόρμουλα με αμυγδαλέλαιο, αφαιρεί απαλά και αποτελεσματικά κάθε ίχνος μακιγιάζ, αφήνοντας την επιδερμίδα σας αναζωογονημένη και ενυδατωμένη. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την φυσική ομορφιά σας με το Bioten ντεμακιγιάζ ματιών 125ml almond oil.
Κανονική τιμή 3,21 € Τιμή 2,98 €
  • -0,23 €
  • -0,23 €

Κορυφαία προϊόντα

Spark wc υγρό τουαλέτας με ενεργό χλώριο φρεσκάδα πεύκου 750ml

Καθαριστικό υγρό λεκάνης σε παχύρρευστη μορφή της εταιρείας Spark, το οποίο συμβάλλει στον καθαρισμό της από άλατα, πουρί, διάφορους ρύπους και δυσάρεστες οσμές. Η δράση του διαρκεί περισσότερο, χάρη στην παχύρρευστη σύνθεση του.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 1,43 €

Βηθλεέμ φυτιλάκια παραφίνης ροζ

Το Βηθλεέμ φυτιλάκια παραφίνης ροζ είναι μια εκδοχή των φυτιλιών παραφίνης που χρησιμοποιούνται συνήθως για την ανάφλεξη κεριών, λαμπάδων και λαμπτήρων. Τα ροζ φυτιλάκια παραφίνης μπορούν να δημιουργήσουν μια ρομαντική και ατμοσφαιρική ατμόσφαιρα σε οποιοδήποτε χώρο. Επιπλέον, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για διακοσμητικούς σκοπούς σε εκδηλώσεις και εκδηλώσεις.
Τιμή 0,38 €

Arion food κάσιους ψημένα ανάλατα 200gr

Τα Arion food κάσιους ψημένα ανάλατα 200gr είναι ο ιδανικός συνοδός για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απίστευτη γεύση και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της Arion food, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα ενθουσιαστείτε με κάθε μπουκιά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να τα ξαναπροτιμήσετε ξανά και ξανά.
Τιμή 5,01 €

Sucofin γλυκαντικό επιτραπέζιο 1200τεμ

Το Sucofin γλυκαντικό επιτραπέζιο 1200τεμ αναφέρεται σε ένα γλυκαντικό που προορίζεται για την προσθήκη γλύκανσης σε καφέ, τσάι, και άλλα ποτά. Το προϊόν αυτό προσφέρεται συνήθως σε μικρές μονοδοσεις, συνήθως σε συσκευασία που περιέχει πολλές μονάδες για επιτραπέζια χρήση. Κάθε τεμάχιο περιέχει την απαιτούμενη ποσότητα γλυκαντικού για ένα ή περισσότερα ποτά, ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη.

Τιμή 2,36 €