• Barilla ζυμαρικά tortiglioni No83 5kg
  • Barilla ζυμαρικά tortiglioni No83 5kg
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBarilla

Barilla ζυμαρικά tortiglioni No83 5kg

Η Barilla tortiglioni No83 5kg είναι η ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε νόστιμα και υγιεινά γεύματα στο σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων Barilla, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα απολαύσετε μια νόστιμη γεύση και τέλεια υφή σε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε τώρα τη Barilla tortiglioni No83 5kg και απολαύστε εκλεπτυσμένες γεύσεις στο τραπέζι σας!
15563
8076800035834
13,29 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Stella ζυμαρικά κοφτό μισό 500gr

Το Stella ζυμαρικά κοφτό μισό 500gr είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια νόστιμη γεύση ζυμαρικών στο τραπέζι σας. Με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της εταιρίας Stella, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στην απόλαυση αυτού του νόστιμου προϊόντος. Αποκτήστε τα Stella ζυμαρικά κοφτό μισό 500gr τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,87 €

Knorr σάλτσα έτοιμη μανιταριών 400gr

Η έτοιμη σάλτσα μανιταριών 400gr της Knorr είναι η τέλεια λύση για να δώσετε μια νόστιμη νότα στα φαγητά σας. Με φρέσκα μανιτάρια και πλούσια γεύση, αυτή η σάλτσα θα σας κάνει να ξεχάσετε τις ώρες στην κουζίνα. Απλά προσθέστε τη σάλτσα στα μακαρόνια σας ή χρησιμοποιήστε την ως βάση για νόστιμα ορεκτικά. Απολαύστε τη γεύση των φρέσκων μανιταριών με μια μόνο κίνηση.
Τιμή 2,79 €

Μάκβελ κριθαράκι 5 δημητριακών 500gr

Το Μάκβεθ κριθαράκι 5 δημητριακών 500gr είναι ένα δημητριακό προϊόν που περιέχει μία μίγμα από 5 δημητριακά σε μορφή κριθαριού. Αυτό το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το πρωινό σας, ως μέρος μιας υγιεινής διατροφής. Είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να πάρετε την απαραίτητη δόση ενέργειας και θρεπτικών ουσιών που χρειάζεστε για την ημέρα σας. Απολαύστε το με γάλα, γιαούρτι ή ως σνακ με φρούτα και ξηρούς καρπούς.
Τιμή 1,20 €

Arion food τορτελίνια με τυρί 3kg

Τα Arion food τορτελίνια με τυρί 3kg είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια νόστιμη γεύση στο τραπέζι σας. Με πλούσιο γεύση τυριού και τέλεια υφή, αυτά τα τορτελίνια θα σας κάνουν να ξεχάσετε όλα τα άλλα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν από την Arion food!
Τιμή 20,05 €

Κορυφαία προϊόντα

Lemon life special χυμός λεμονιού 340ml

Χυμός λεμονιού της εταιρίας Lemon Life, που θα δώσει έξτρα γεύση και νοστιμιά σε κάθε φαγητό. Τον χυμό του λεμονιού τον χρησιμοποιούμε σε κρέατα, ψάρια, χόρτα, όσπρια, γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, λικέρ και οπουδήποτε θέλουμε να ενισχύσουμε τη γεύση ή την αντισηψία.

Τιμή 0,37 €

Ariet σπόγγος χρυσός 11gr

Σφουγγάρι γενικής χρήσης της εταιρείας Pegasus, το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Εκτός του ότι μπορείτε να πλύνετε τα μαγειρικά σας σκέυη, θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τον νεροχύτη σας, το φούρνο, τις εστίες σας και οποιοδήποτε άλλο σημείο της κουζίνας στο οποίο συσσωρεύεται βρωμιά και λίπη.

Τιμή 0,47 €

Dermomed κρεμοσάπουνο ορχιδέα 1lt

Υγρό κρεμοσάπουνο της Dermomed, σχεδιασμένο για τον καθαρισμό και την φροντίδα των χεριών, απομακρύνει τους καθημερινούς ρύπους και τυχόν δυσάρεστες μυρωδιές.

Τιμή 1,92 €

Head & shoulders σαμπουάν 2σε1 φρεσκάδα μήλου 360ml

Το αντιπιτυριδικό σαμπουάν Apple Fresh καθαρίζει τα λιπαρά μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής με λιπαρότητα, χαρίζοντας άρωμα που διαρκεί.Δερματολογικά ελεγμένο, με ισορροπημένο pH και ενισχυμένο με αντιοξειδωτικά, για ήπια φροντίδα των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής,η νούμερο 1 επωνυμία σαμπουάν στον κόσμο.

Τιμή 3,79 €