• Tns ρακόρ εξαρτήματα για λάστιχο κήπου καρτέλα πράσινο μαύρο xc 19b tool
  • Tns ρακόρ εξαρτήματα για λάστιχο κήπου καρτέλα πράσινο μαύρο xc 19b tool
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns ρακόρ εξαρτήματα για λάστιχο κήπου καρτέλα πράσινο μαύρο xc 19b tool

Αναβαθμίστε τον κήπο σας με τα Tns ρακόρ εξαρτήματα για λάστιχο κήπου καρτέλα πράσινο μαύρο xc 19b tool. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα που προσφέρει η εταιρία Tns, θα έχετε την ασφάλεια και την απόλυτη εμπιστοσύνη στον εξοπλισμό σας. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στον κήπο!
13491
5204558365115
1,61 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Δεματικά κήπου 50τεμ

Τα δεματικά κήπου είναι κατάλληλα για τη συγκράτηση και την τακτοποίηση των φυτών στον κήπο σας. Αυτά τα 50 τεμάχια δεματικά κήπου θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τον κήπο σας οργανωμένο και καθαρό. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να δέσετε τα φυτά σας, να στηρίξετε τις αναρριχητικές φυτείες σας ή ακόμα και για διάφορες άλλες εργασίες στον κήπο. Είναι ανθεκτικά και ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια χρήση. Μην διστάσετε να αποκτήσετε αυτά τα πολύ χρήσιμα δεματικά κήπου για τον κήπο σας!
Τιμή 2,19 €

Tns φανάρι κήπου μπάλα με μπαταρία ΑΑΑ μαύρο 10x33cm yn p 12

Φωτίστε τον κήπο σας με το μοντέρνο φανάρι κήπου μπάλα από την Tns! Με μαύρο χρώμα και διαστάσεις 10x33cm, αυτό το φωτιστικό θα προσθέσει στυλ και φως στον εξωτερικό σας χώρο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε τον κήπο σας με αυτό το εκπληκτικό προϊόν από την Tns!
Τιμή 2,40 €

Tns ηλιακό φανάρι τοίχου 9,5x12,5x5cm

Το ηλιακό φανάρι τοίχου της TNS έχει διαστάσεις περίπου 9,5 x 12,5 x 5 εκατοστά (Πλάτος x Ύψος x Βάθος). Πρόκειται για ένα φανάρι που τοποθετείται στον τοίχο και λειτουργεί με την ενέργεια του ηλίου. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, φορτίζει την ενσωματωμένη μπαταρία του χάρη στην ηλιακή ενέργεια, και το βράδυ παρέχει φωτισμό στον εξωτερικό χώρο.

Τιμή 5,53 €

Superior garden πιστόλι ποτίσματος ρυθμιζόμενη

Το ρυθμιζόμενο πιστόλι ποτίσματος της Superior Garden είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τον πότισμο των φυτών και του κήπου σας. Αυτό το πιστόλι σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την ένταση και τον τύπο του ρεύματος νερού που εξέρχεται από αυτό, προσαρμόζοντάς το στις ανάγκες των διάφορων φυτών και περιοχών του κήπου σας.

Τιμή 5,76 €

Τσουγκράνα κήπου 30cm

Μια τσουγκράνα κήπου 30cm είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό και τη συλλογή φύλλων, χορταριών, κλαδιών και άλλων υλικών από τον κήπο σας. Συνήθως, η τσουγκράνα αυτού του μεγέθους διαθέτει μια συνδετική λαβή που επιτρέπει στον χρήστη να συλλέγει και να μεταφέρει τα υλικά εύκολα. Είναι πολύ χρήσιμη για την καθαριότητα του κήπου σας και τη συντήρηση των φυτών.

Τιμή 1,93 €

Κορυφαία προϊόντα

Maxi χαρτί υγείας με άρωμα 3φυλλο 8x80gr

Χαρτί υγείας της εταιρίας Maxi, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 3 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Τιμή 2,26 €

Arion food καλαμπόκι ωμό ποπ κορν 250gr

Απολαύστε τη νοστιμιά και τη νιφάδα του Arion food καλαμπόκι ωμό ποπ κορν 250gr. Μια απολαυστική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη γεύση του!
Τιμή 0,98 €

Coffeeway vanilla caramel decaf καφές φίλτρου αλεσμένος 100% arabica 200gr

Απολαύστε τη γεύση του Coffeeway vanilla caramel decaf καφέ φίλτρου, ένας αρωματικός και απολαυστικός καφές από 100% arabica κόκκους. Με τη γλυκιά νότα της βανίλιας και της καραμέλας, αυτός ο καφές θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Απολαύστε τον κάθε πρωί ή κάθε στιγμή της ημέρας και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει με μια φλυτζάνα απόλαυσης.
Τιμή 8,09 €