• Arion food καλαμπόκι ωμό ποπ κορν 250gr Arion food - 1
  • Arion food καλαμπόκι ωμό ποπ κορν 250gr Arion food - 2
  • Arion food καλαμπόκι ωμό ποπ κορν 250gr Arion food - 3
  • Arion food καλαμπόκι ωμό ποπ κορν 250gr Arion food - 1
  • Arion food καλαμπόκι ωμό ποπ κορν 250gr Arion food - 2
  • Arion food καλαμπόκι ωμό ποπ κορν 250gr Arion food - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςArion food

Arion food καλαμπόκι ωμό ποπ κορν 250gr

Απολαύστε τη νοστιμιά και τη νιφάδα του Arion food καλαμπόκι ωμό ποπ κορν 250gr. Μια απολαυστική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη γεύση του!
23700
5203159030170
0,98 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Bally nuts detox mix nuts ξηροί καρποί 500gr

Το Bally Nuts Detox Mix Nuts είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό σνακ γεμάτο θρεπτικές ουσίες. Αυτός ο συνδυασμός ξηρών καρπών προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία, ενώ παράλληλα βοηθάει στην αποτοξίνωση του οργανισμού. Αφεθείτε στην απολαυστική γεύση των Bally Nuts Detox Mix Nuts και απολαύστε ένα υγιεινό σνακ που θα σας κερδίσει με την πρώτη μπουκιά.
Τιμή 9,53 €

Ματίνα κράνμπερι ολόκληρο 160gr

Αποξηραμένα cranberries της εταιρείας Matina, τα οποία είναι γευστικά μούρα με έντονο κόκκινο χρώμα και υπόξινη γεύση. Νοστιμίζουν γλυκά και φαγητά, τονίζουν τη γεύση των ποτών, αλλά κυρίως με τα θρεπτικά συστατικά που περιέχουν, ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού και καταπολεμούν τις λοιμώξεις.

Βάρος: 160gr

Τιμή 3,44 €

Συμεωνίδης φυστίκια Αιγίνης ψημένα 180gr

Φιστίκια κελυφωτά ψημένα της εταιρείας Συμεωνίδης, τα οποία είναι είδος ξηρού καρπού γνωστά για την πλούσια διατροφική τους αξία και τη νόστιμη τους γεύση. Ο ξηρός αυτός καρπός μπορεί να καταναλωθεί είτε ωμός ή μαγειρεμένος είτε μπορεί να εμπλουτίσει διατροφικά διάφορα πιάτα, αλμυρά ή γλυκά. Είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά όπως φυτικές πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, καλά (ακόρεστα) λιπαρά, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Ωστόσο, περιέχουν αρκετές θερμίδες οπότε η κατανάλωση τους χρειάζεται μέτρο και ισορροπία.

Βάρος: 180gr

Τιμή 3,94 €

Bally nuts party mix ξηροί καρποί 500gr

Το Bally nuts party mix είναι η τέλεια επιλογή για όλους τους λάτρεις των ξηρών καρπών. Με μια μοναδική συνδυαστική γεύση από φιστίκια, αμύγδαλα, καρύδια και φουντούκια, αυτό το μείγμα θα σας καθηλώσει. Απολαύστε το σαν σνακ ή προσθέστε το στα γεύματά σας για μια εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Αγοράστε το Bally nuts party mix τώρα και απολαύστε τη μοναδική του γεύση!
Τιμή 4,17 €

Sdoukos nuts for snack φυστίκι κελυφωτό ψημένο αλατισμένο 500gr

Απολαύστε τη νόστιμη γεύση των φυστικιών Sdoukos nuts for snack, το τέλειο σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας. Το φυστίκι κελυφωτό ψημένο αλατισμένο 500gr προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας κερδίσει αμέσως. Απολαύστε την πλούσια γεύση και την τραγανή υφή του και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση σε κάθε δάγκωμα.
Τιμή 13,03 €

Κορυφαία προϊόντα

Durex προφυλακτικά sensitive 3τεμ

Πολύ λεπτά για καλύτερη αίσθηση. Ευκολοφόρετα & με σπερματοδόχο κατάληξη για μεγαλύτερη άνεση και καλύτερη εφαρμογή. Δερματολογικά ελεγμένα. Διαφανή προφυλακτικά. Ονομαστικό πλάτος: 56mm. 100% ηλεκτρονικά ελεγμένα.

Τιμή 1,97 €
Misko κριθαράκι χονδρό 500gr Misko - 1 Misko κριθαράκι χονδρό 500gr Misko - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Misko κριθαράκι χονδρό 500gr

Το πιο παραδοσιακό σχήμα κοντού ζυμαρικού, γνωστό από τις παραδοσιακές συνταγές της γιαγιάς. Έχει σχήμα σπόρου σιταριού και είναι πολύ γευστικό σε γιουβετσάκι, με αρνάκι και σε ραγού. Βέβαια, δεν αποκλείονται και πρωτότυπες συνταγές ..

Τιμή 1,16 €

Sanitas σφουγγαράκια κουζίνας διαφορετικών χρήσεων 3τεμ

Τα Sanitas σφουγγαράκια κουζίνας είναι απαραίτητα εργαλεία για κάθε νοικοκυρά. Με την υψηλή ποιότητα και την αντοχή τους, θα σας βοηθήσουν να κάνετε τον καθαρισμό της κουζίνας σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Μην αφήσετε τις λεκέδες να κυριαρχήσουν στον χώρο σας, αποκτήστε τα Sanitas σφουγγαράκια κουζίνας για άμεση δράση!
Τιμή 2,64 €

Μπρέτας λιαστή ντομάτα 190ml

Ντομάτες Λιαστές της εταιρείας Bretas με ελιές και κάπαρη.

Συστατικά: Ντομάτες Λιαστές, ηλιέλαιο, ελιές, κάπαρη, ξύδι, σκόρδο, μπαχαρικά, αλάτι, σταφιδίνη

Τιμή 2,03 €

Θράκη παραδοσιακός ξινός τραχανάς 500gr

Ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση της Θρακιώτικης κουζίνας με τον "Θράκη παραδοσιακό ξινό τραχανά 500γρ". Αυτός ο ξινός τραχανάς, κατασκευασμένος σύμφωνα με παραδοσιακούς τρόπους, προσφέρει μια εκλεπτυσμένη και αυθεντική γευστική εμπειρία.

Τιμή 1,89 €