• Δεματικά κήπου 50τεμ
  • Δεματικά κήπου 50τεμ
  • Δεματικά κήπου 50τεμ
  • Δεματικά κήπου 50τεμ
  • Δεματικά κήπου 50τεμ
  • Δεματικά κήπου 50τεμ
  • Δεματικά κήπου 50τεμ
  • Δεματικά κήπου 50τεμ
  • Δεματικά κήπου 50τεμ
  • Δεματικά κήπου 50τεμ

Δεματικά κήπου 50τεμ

Τα δεματικά κήπου είναι κατάλληλα για τη συγκράτηση και την τακτοποίηση των φυτών στον κήπο σας. Αυτά τα 50 τεμάχια δεματικά κήπου θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τον κήπο σας οργανωμένο και καθαρό. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να δέσετε τα φυτά σας, να στηρίξετε τις αναρριχητικές φυτείες σας ή ακόμα και για διάφορες άλλες εργασίες στον κήπο. Είναι ανθεκτικά και ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια χρήση. Μην διστάσετε να αποκτήσετε αυτά τα πολύ χρήσιμα δεματικά κήπου για τον κήπο σας!
12497
5206971014854
2,19 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Superior garden ρακόρ με αντάπτορα 3/4-1/2

Το ρακόρ με αντάπτορα της Superior Garden είναι ένας συνδυασμός δύο στοιχείων που χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση διαφόρων εξαρτημάτων στο σύστημα ποτίσματος του κήπου. Ο αντάπτορας επιτρέπει τη σύνδεση μεταξύ του ρακόρ και του εξαρτήματος που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, όπως πιστόλια ποτίσματος, σετ ποτίσματος, ή είδικά ακροφύσια.

Τιμή 1,74 €

Tns φανάρι κήπου μπάλα με μπαταρία ΑΑΑ μαύρο 10x33cm yn p 12

Φωτίστε τον κήπο σας με το μοντέρνο φανάρι κήπου μπάλα από την Tns! Με μαύρο χρώμα και διαστάσεις 10x33cm, αυτό το φωτιστικό θα προσθέσει στυλ και φως στον εξωτερικό σας χώρο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε τον κήπο σας με αυτό το εκπληκτικό προϊόν από την Tns!
Τιμή 2,40 €

Tns εργαλεία κήπου σετ 3τεμ μαύρα

Το σετ εργαλείων κήπου Tns 3 τεμαχίων είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε κήπο. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα που προσφέρει η εταιρία Tns, αυτά τα εργαλεία θα κάνουν τη φύλαξη και τη φροντίδα του κήπου σας απλή και εύκολη. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το σετ και να μετατρέψετε τον κήπο σας σε έναν παράδεισο!
Τιμή 2,77 €

Superior garden σετ μύτη ποτίσματος ρυθμιζόμενη 4τεμ

Το σετ μύτη ποτίσματος ρυθμιζόμενη της Superior Garden περιλαμβάνει 4 ρυθμιζόμενες μύτες ποτίσματος. Αυτές οι μύτες σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε τη ροή του νερού κατάλληλα για τις ανάγκες του κήπου σας. Μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του νερού ανάλογα με τον τύπο φυτών που ποτίζετε ή την εποχή του χρόνου.

Τιμή 6,90 €

Ζαρτινιέρα μεταλλική No50

Η μεταλλική ζαρτινιέρα No50 είναι μια πρακτική και ανθεκτική λύση για την αποθήκευση και την οργάνωση μικρών αντικειμένων στο σπίτι, το γραφείο ή το εργαστήριο. Έχει μεγάλη χωρητικότητα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ταξινόμηση εργαλείων, βιβλίων, ρούχων, και άλλων αντικειμένων. Η μεταλλική κατασκευή της την καθιστά ανθεκτική στη χρήση και διαθέτει ειδικά σχεδιασμένα ράφια για εύκολη οργάνωση. Επιπλέον, διαθέτει ροδάκια για εύκολη μετακίνηση και μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε χώρο χωρίς προβλήματα. Είναι ιδανική για χρήση σε εργαστήρια, αποθήκες, γραφεία και οποιονδήποτε άλλο χώρο χρειάζεται οργάνωση και αποθήκευση αντικειμένων.
Τιμή 3,00 €

Κορυφαία προϊόντα

Cover φακός 2σε1

Φακός χειρός της Cover, κατάλληλος για χρήση σε δραστηριότητες όπως κατασκήνωση, πεζοπορία, ποδηλασία, κυνήγι, ψάρεμα ή κατά διάρκεια των εργασιών όπως επισκευή στο σπίτι.

Τιμή 2,13 €

Misko κοραλάκι 500gr

Είναι το µακαρονάκι µε το καµπυλωτό σχήµα, εξίσου αγαπητό στις καρδιές όλων όσων το έχουν δοκιµάσει! Έχει τρύπα µε µικρή διάµετρο στο εσωτερικό του. Ταιριάζει ιδαίτερα σε πιάτα µε σάλτσα αλλά ακόµη και σε σούπες. Ανακαλύψτε την κοραλένια αίσθηση στο στόµα συνοδεύοντάς το µε κρεατικά, κιµά, λαχανικά ή όποια άλλη συνταγή προτιµάτε!

Τιμή 1,31 €

Arion food ηλιέλαιο 5lt

Αυτό το προϊόν είναι ένα ηλιέλαιο υψηλής ποιότητας που παράγεται από την Arion Food. Έρχεται σε δοχείο 5 λίτρων και είναι ιδανικό για μαγείρεμα, ψήσιμο και τηγάνισμα. Απολαύστε την πλούσια γεύση και τα οφέλη για την υγεία αυτού του αγνού ηλιελαίου στα αγαπημένα σας πιάτα.

Τιμή 10,36 €

Coral gas φιαλάκι με βαλβίδα 230gr

Η Coral gas φιάλη με βαλβίδα 230gr είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε ερασιτέχνη ή επαγγελματία που χρειάζεται να εργαστεί με αερόμπαλλον ή άλλες συσκευές. Με την αξιόπιστη ποιότητα της Coral gas, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το προϊόν θα καλύψει κάθε ανάγκη σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας εργασία.
Τιμή 1,60 €

LIPOSAN 4,8GR REPAIR AND BEAUTY

Η LIPOSAN 4,8GR REPAIR AND BEAUTY είναι το ιδανικό προϊόν για να φροντίσετε τα χείλη σας. Με μια μοναδική φόρμουλα που επιδιορθώνει και αναζωογονεί τα χείλη σας, θα αισθανθείτε την διαφορά αμέσως. Μην αφήνετε τα ξηρά και σκασμένα χείλη να σας εμποδίζουν από το να έχετε την απόλυτη εμφάνιση. Αποκτήστε τα LIPOSAN 4,8GR REPAIR AND BEAUTY σήμερα και αναδείξτε την φυσική ομορφιά σας.
Τιμή 3,37 €