• Maxi χαρτί υγείας με άρωμα 3φυλλο 8x80gr Maxi - 1
  • Maxi χαρτί υγείας με άρωμα 3φυλλο 8x80gr Maxi - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMaxi

Maxi χαρτί υγείας με άρωμα 3φυλλο 8x80gr

Χαρτί υγείας της εταιρίας Maxi, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 3 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

2993
5202505010217
2,26 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Χαρτί υγείας της εταιρίας Maxi, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 3 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Βάρος Τεμαχίου: 80gr

Συνολικός Αριθμός Ρολών: 64

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Endless χαρτί υγείας centerpull συσκευών 6x600gr

Το Endless centerpull χαρτί υγείας συσκευών 6x600gr της εταιρίας Endless είναι η τέλεια λύση για κάθε χώρο. Με την υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητά του, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε οικιακή ή επαγγελματική χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και άνετη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που σας προσφέρει το Endless centerpull χαρτί υγείας συσκευών 6x600gr της Endless!
Τιμή 12,88 €

Velour χαρτί υγείας 3φυλλο 10x125gr

Το χαρτί υγείας της εταιρείας Maxi, το οποίο αποτελείται από 3 φύλλα και διατίθεται σε συσκευασία flat bag 10 ρολών, της σειράς Velour, είναι απαλό και απορροφητικό.

Τιμή 4,04 €

Garden flower χαρτί υγείας μωβ 3φυλλο 10τεμ

Χαρτί υγείας, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 3 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Τιμή 3,80 €

Κορυφαία προϊόντα

M&M's κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος με φυστίκι 250gr

Ζυγίζοντας 250 γραμμάρια από την απόλαυση της σοκολάτας γάλακτος με φυστίκι από την εταιρία M&M's, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ικανοποίηση. Αφεθείτε στην απόλαυση και ανακαλύψτε την τέλεια ισορροπία γεύσεων που θα σας κάνει να επιστρέψετε για περισσότερα. Αποκτήστε τα M&M's κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος και φυστίκι τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση που προσφέρουν!
Τιμή 4,51 €

Dove αποσμητικό σώματος spray women advanced matcha 150ml

Το Dove deo spray advanced 150ml matcha είναι η ιδανική επιλογή για να αισθανθείτε φρέσκοι και αυτοπεποιθητικοί όλη μέρα. Η μοναδική φόρμουλα με matcha προσφέρει αποτελεσματική προστασία ενάντια στον ιδρώτα και τη μυρωδιά, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει την επιδερμίδα σας. Αφήστε το Dove deo spray advanced 150ml matcha να σας συνοδεύει καθημερινά και απολαύστε την αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας που προσφέρει.
Τιμή 2,85 €

Hellmann's βινεγκρέτ εσπεριδοειδών citrus 1lt

Η Hellmann's citrus βινεγκρέτ εσπεριδοειδών 1lt είναι ένα προϊόν που θα φέρει φρεσκάδα και γεύση στα πιάτα σας. Με την εξαιρετική ποιότητα και γεύση της Hellmann's, αυτό το βινεγκρέτ εσπεριδοειδών θα αναβαθμίσει κάθε σας γεύμα. Απολαύστε τη μοναδική του γεύση και δώστε ένα άλλο επίπεδο στις γευστικές σας εμπειρίες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη γεύση των εσπεριδοειδών στο τραπέζι σας!
Τιμή 10,90 €