Είδη κήπου

Ενεργά φίλτρα

Et plast γλάστρα στρόγγυλη μπρονζέ 20x18,5cm

Γλάστρα από τον κατασκευαστή Et Plast στρογγυλού σχήματος, σε χρώμα μπρούτζινο. Είναι από ανθεκτικό πλαστικό, υλικό με χαμηλό βάρος και είναι κατάλληλο για κάθε είδους φυτό. Το μέγεθος που έχει είναι κατάλληλο για μικρότερα φυτά όπως παχύφυτα και αρωματικά.

Μήκος: 20cm

Πλάτος: 20cm

Ύψος: 18.5cm

Τιμή 1,69 €

Et plast γλάστρα στρόγγυλη μπρονζέ 25x24cm

Γλάστρα από τον κατασκευαστή Et Plast στρογγυλού σχήματος, σε χρώμα μπρούτζινο. Είναι από ανθεκτικό πλαστικό, υλικό με χαμηλό βάρος και είναι κατάλληλο για κάθε είδους φυτό. Το μέγεθος που έχει είναι κατάλληλο για μικρότερα φυτά όπως παχύφυτα και αρωματικά.

Μήκος: 25cm

Πλάτος: 25cm

Ύψος: 24cm

Τιμή 2,65 €

Et plast γλάστρα τετράγωνη μπρονζέ 27x27x34cm

Γλάστρα από τον κατασκευαστή Et Plast ορθογώνιου σχήματος, σε χρώμα μπρονζέ. Είναι από ανθεκτικό πλαστικό, υλικό με χαμηλό βάρος και είναι κατάλληλο για κάθε είδους φυτό. Το μέγεθος που έχει είναι κατάλληλο για μικρότερα φυτά όπως παχύφυτα και αρωματικά.

Μήκος: 27cm

Πλάτος: 27cm

Ύψος: 34cm

Τιμή 6,21 €

Gemma grow YdroPot αυτόματο σύστημα ποτίσματος σε σακούλες

Η Gemma grow YdroPot είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε κήπο και κάθε φυτό. Με το αυτόματο σύστημα ποτίσματος σε σακούλες της Gemma, τα φυτά σας θα λάμπουν από υγεία και θα ανθίσουν με εντυπωσιακό τρόπο. Απλά τοποθετήστε το YdroPot και αφήστε το να κάνει τη δουλειά του, ενώ εσείς απολαμβάνετε τον καρπό της εργασίας σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το δικό σας Gemma grow YdroPot και να μεταμορφώσετε τον κήπο σας σε έναν παράδεισο φυτών!
Τιμή 5,16 €

Superior garden λάστιχο ποτίσματος 7,5m & μύτη ποτίσματος

Λάστιχο ποτίσματος που τυλίγεται πίσω αυτόματα χάρη στη δύναμη επαναφοράς του. Είναι εύκολο στη χρήση καθώς δεν μπλέκεται σε κόμπους. Διαθέτει εξάρτημα ποτίσματος και ταχυσύνδεσμο για βρύση.

Τιμή 12,88 €

Superior garden μύτη ποτίσματος ρυθμιζόμενη

Η ρυθμιζόμενη μύτη ποτίσματος της Superior Garden είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τον έλεγχο της ροής του νερού κατά τη διάρκεια του ποτίσματος των φυτών και του κήπου σας. Αυτή η μύτη ποτίσματος είναι ρυθμιζόμενη, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να προσαρμόσετε τη ροή του νερού ανάλογα με τις ανάγκες των φυτών σας.

Τιμή 2,26 €

Superior garden πιστόλι ποτίσματος ρυθμιζόμενη

Το ρυθμιζόμενο πιστόλι ποτίσματος της Superior Garden είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τον πότισμο των φυτών και του κήπου σας. Αυτό το πιστόλι σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την ένταση και τον τύπο του ρεύματος νερού που εξέρχεται από αυτό, προσαρμόζοντάς το στις ανάγκες των διάφορων φυτών και περιοχών του κήπου σας.

Τιμή 5,77 €

Superior garden ρακόρ με αντάπτορα 3/4-1/2

Το ρακόρ με αντάπτορα της Superior Garden είναι ένας συνδυασμός δύο στοιχείων που χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση διαφόρων εξαρτημάτων στο σύστημα ποτίσματος του κήπου. Ο αντάπτορας επιτρέπει τη σύνδεση μεταξύ του ρακόρ και του εξαρτήματος που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, όπως πιστόλια ποτίσματος, σετ ποτίσματος, ή είδικά ακροφύσια.

Τιμή 1,74 €

Superior garden ταχυσύνδεσμος 1/2

Ο ταχυσύνδεσμος 1/2 ιντσών (συνήθως εκφράζεται ως "1/2" και σημαίνει 1/2 ίντσας) χρησιμοποιείται συχνά στη σύνδεση των εξαρτημάτων ποτίσματος στον κήπο ή στον καταναλωτή, όπως τοποθέτηση ντουζών, πιστολιών ποτίσματος και σωλήνων. Αυτός ο ταχυσύνδεσμος συνδέεται συνήθως σε σωλήνες ή βρύσες και προσφέρει γρήγορη και εύκολη σύνδεση και αποσύνδεση των εξαρτημάτων.

Τιμή 1,90 €

Superior garden ταχυσύνδεσμος βρύσης λάστιχου 1/2

Ο ταχυσύνδεσμος βρύσης λάστιχου 1/2 ιντσών είναι ένα εξάρτημα που χρησιμοποιείται για να συνδέσετε το λάστιχο του κήπου σας στη βρύση του νερού. Αυτός ο ταχυσύνδεσμος είναι σχεδιασμένος για να επιτρέψει γρήγορη και εύκολη σύνδεση και αποσύνδεση του λάστιχου από τη βρύση, χωρίς την ανάγκη για εργαλεία ή βιδώσεις.

Τιμή 2,10 €

Tns 311575 ποτιστήρι κανάτα πορτοκαλί

Το ποτιστήρι κανάτα πορτοκαλί με κωδικό TNS 311575 είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείται για την σερβιρισμα κρύου ροφήματος, όπως νερό, χυμούς, αναψυκτικά κ.λπ. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό και διαθέτει χωρητικότητα που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Η πορτοκαλί απόχρωση του προϊόντος το κάνει να ξεχωρίζει και να προσθέτει χρώμα στον χώρο σας.
Τιμή 1,42 €

Tns 311575 ποτιστήρι κανάτα ροζ

Το ποτιστήρι κανάτα Tns 311575 είναι σε ροζ χρώμα και χρησιμοποιείται για την σίτιση φυτών και λουλουδιών με τον βέλτιστο τρόπο. Έχει μεγάλη χωρητικότητα και είναι κατάλληλο για χρήση σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τη διατήρηση των φυτών σας υγιή και ενυδατωμένα.
Τιμή 1,42 €

Tns εργαλεία κήπου σετ 3τεμ μαύρα

Το σετ εργαλείων κήπου Tns 3 τεμαχίων είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε κήπο. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα που προσφέρει η εταιρία Tns, αυτά τα εργαλεία θα κάνουν τη φύλαξη και τη φροντίδα του κήπου σας απλή και εύκολη. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το σετ και να μετατρέψετε τον κήπο σας σε έναν παράδεισο!
Τιμή 2,77 €

Tns ηλιακό φανάρι κήπου 4,5x31cm 21311

Φωτίστε τον κήπο σας με το εντυπωσιακό Tns ηλιακό φανάρι κήπου 4,5x31cm 21311 από την Tns! Με μοντέρνο design και υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το φανάρι θα δώσει έναν μοναδικό χαρακτήρα στον εξωτερικό σας χώρο. Με ενσωματωμένο ηλιακό πάνελ για αυτόνομη λειτουργία και LED φωτισμό που δημιουργεί μια μαγική ατμόσφαιρα, αυτό το φανάρι είναι ιδανικό για να αναδείξετε τον κήπο σας και να εντυπωσιάσετε τους επισκέπτες σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύσ
Τιμή 1,07 €

Tns ηλιακό φανάρι κήπου 5,5x58cm

Το ηλιακό φανάρι κήπου της TNS είναι ένα φωτιστικό που λειτουργεί με την ενέργεια του ηλίου. Αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για τη διακόσμηση του κήπου σας και την προσθήκη φωτισμού σε εξωτερικούς χώρους. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά και διαθέτει ηλιακό πάνελ που φορτίζει την ενσωματωμένη μπαταρία κατά την ημέρα. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, το φανάρι ενεργοποιείται αυτόματα και παρέχει φωτισμό στον κήπο σας.

Τιμή 2,40 €

Tns ηλιακό φανάρι κήπου 5x31cm 22193

Φωτίστε τον κήπο σας με το εντυπωσιακό ηλιακό φανάρι Tns! Με διαστάσεις 5x31εκ και μοντέρνο design, αποτελεί την ιδανική επιλογή για να διακοσμήσετε τον εξωτερικό σας χώρο. Με την τεχνολογία ηλιακής φόρτισης, το φανάρι φωτίζει αυτόματα κάθε βράδυ, προσφέροντας ένα μαγικό ατμοσφαιρικό φωτισμό. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον κήπο σας με στυλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 1,14 €

Tns ηλιακό φανάρι κήπου 5x36,4cm 21316

Φωτίστε τον κήπο σας με το εντυπωσιακό Tns ηλιακό φανάρι κήπου 5x364cm 21316. Απολαύστε τη μαγεία του φωτός που δημιουργείται από αυτό το μοναδικό φωτιστικό, το οποίο προσθέτει στυλ και λειτουργικότητα στον εξωτερικό σας χώρο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε τον κήπο σας με ένα από τα πιο εντυπωσιακά φωτιστικά στην αγορά!
Τιμή 1,42 €

Tns ηλιακό φανάρι κήπου σε σχήμα μπάλας 10x33cm

Το Tns ηλιακό φανάρι κήπου σε σχήμα μπάλας 10x33cm είναι το τέλειο αξεσουάρ για τον κήπο σας! Με την ενσωματωμένη τεχνολογία ηλιακής ενέργειας, αυτό το φανάρι προσφέρει φωτεινότητα και ατμόσφαιρα στον εξωτερικό χώρο σας. Η μοντέρνα σχεδίαση της μπάλας προσθέτει στυλ και κομψότητα στον κήπο σας, κάνοντας τον να ξεχωρίζει. Μην χάσετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε τον εξωτερικό σας χώρο με αυτό το εκπληκτικό ηλιακό φανάρι κήπου από την Tns!
Τιμή 2,66 €

Tns ηλιακό φανάρι τοίχου 9,5x12,5x5cm

Το ηλιακό φανάρι τοίχου της TNS έχει διαστάσεις περίπου 9,5 x 12,5 x 5 εκατοστά (Πλάτος x Ύψος x Βάθος). Πρόκειται για ένα φανάρι που τοποθετείται στον τοίχο και λειτουργεί με την ενέργεια του ηλίου. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, φορτίζει την ενσωματωμένη μπαταρία του χάρη στην ηλιακή ενέργεια, και το βράδυ παρέχει φωτισμό στον εξωτερικό χώρο.

Τιμή 5,53 €

Tns ρακόρ εξαρτήματα για λάστιχο κήπου καρτέλα πράσινο μαύρο xc 19b tool

Αναβαθμίστε τον κήπο σας με τα Tns ρακόρ εξαρτήματα για λάστιχο κήπου καρτέλα πράσινο μαύρο xc 19b tool. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα που προσφέρει η εταιρία Tns, θα έχετε την ασφάλεια και την απόλυτη εμπιστοσύνη στον εξοπλισμό σας. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στον κήπο!
Τιμή 1,61 €

Tns φανάρι κήπου μπάλα με μπαταρία ΑΑΑ μαύρο 10x33cm yn p 12

Φωτίστε τον κήπο σας με το μοντέρνο φανάρι κήπου μπάλα από την Tns! Με μαύρο χρώμα και διαστάσεις 10x33cm, αυτό το φωτιστικό θα προσθέσει στυλ και φως στον εξωτερικό σας χώρο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε τον κήπο σας με αυτό το εκπληκτικό προϊόν από την Tns!
Τιμή 2,40 €

Γλαστροθήκη κρεμαστή No1,2,3,4

Η Γλαστροθήκη κρεμαστή No1,2,3,4 της εταιρίας είναι ο απόλυτος τρόπος για να διακοσμήσετε τον χώρο σας με στυλ και κομψότητα. Με το μοντέρνο design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτή η γλαστροθήκη θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε χώρο. Αποκτήστε τώρα τη δική σας και ανανεώστε τον χώρο σας με ένα μοναδικό κομμάτι διακόσμησης που θα σας ενθουσιάσει.
Τιμή 1,60 €

Δεματικά κήπου 50τεμ

Τα δεματικά κήπου είναι κατάλληλα για τη συγκράτηση και την τακτοποίηση των φυτών στον κήπο σας. Αυτά τα 50 τεμάχια δεματικά κήπου θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τον κήπο σας οργανωμένο και καθαρό. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να δέσετε τα φυτά σας, να στηρίξετε τις αναρριχητικές φυτείες σας ή ακόμα και για διάφορες άλλες εργασίες στον κήπο. Είναι ανθεκτικά και ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια χρήση. Μην διστάσετε να αποκτήσετε αυτά τα πολύ χρήσιμα δεματικά κήπου για τον κήπο σας!
Τιμή 2,19 €

Ζαρτινιέρα μεταλλική No60

Η Ζαρτινιέρα μεταλλική No60 είναι μια μεταλλική λεκάνη ή γλάστρα που χρησιμοποιείται για την καλλωπισμό του κήπου ή του μπαλκονιοϋ προσφέροντας ένα όμορφο και λειτουργικό στοιχείο στον χώρο σας. Η Ζαρτινιέρα μεταλλική No60 έχει μέγεθος και σχήμα που την καθιστούν ιδανική για φυτά και λουλούδια με μεγαλύτερες ρίζες. Είναι ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και έχει μακρόχρονη αντοχή.
Τιμή 3,00 €

Κύκλωψ πιάτο ζαρτινιέρας ανθρακί No461

Η ζαρτινιέρα Κύκλωψ σε ανθρακί χρώμα είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με το μοναδικό της σχεδιασμό και την ανθεκτική της κατασκευή, θα κλέψει την παράσταση κάθε φορά που θα τη χρησιμοποιείτε. Απολαύστε τις στιγμές μαγειρέματος με στυλ και πρακτικότητα, χωρίς να συμβιβάζεστε στην ποιότητα.
Τιμή 1,42 €

Ποτιστήρι 6lt

Ανακαλύψτε τη νέα γενιά ποτιστηριού 6lt από την εταιρία μας και απολαύστε το πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο για να διατηρήσετε το νερό σας πάντα δροσερό. Με τον καινοτόμο σχεδιασμό του, αυτό το ποτιστήρι θα γίνει ο απαραίτητος σύντροφός σας σε κάθε εξόρμηση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που σας προσφέρει!
Τιμή 3,53 €

Τσουγκράνα κήπου 30cm

Μια τσουγκράνα κήπου 30cm είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό και τη συλλογή φύλλων, χορταριών, κλαδιών και άλλων υλικών από τον κήπο σας. Συνήθως, η τσουγκράνα αυτού του μεγέθους διαθέτει μια συνδετική λαβή που επιτρέπει στον χρήστη να συλλέγει και να μεταφέρει τα υλικά εύκολα. Είναι πολύ χρήσιμη για την καθαριότητα του κήπου σας και τη συντήρηση των φυτών.

Τιμή 1,93 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού