• Tns ηλιακό φανάρι κήπου 5x36,4cm 21316
  • Tns ηλιακό φανάρι κήπου 5x36,4cm 21316
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns ηλιακό φανάρι κήπου 5x36,4cm 21316

Φωτίστε τον κήπο σας με το εντυπωσιακό Tns ηλιακό φανάρι κήπου 5x364cm 21316. Απολαύστε τη μαγεία του φωτός που δημιουργείται από αυτό το μοναδικό φωτιστικό, το οποίο προσθέτει στυλ και λειτουργικότητα στον εξωτερικό σας χώρο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε τον κήπο σας με ένα από τα πιο εντυπωσιακά φωτιστικά στην αγορά!
13486
5204558370218
1,42 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns 311575 ποτιστήρι κανάτα πορτοκαλί

Το ποτιστήρι κανάτα πορτοκαλί με κωδικό TNS 311575 είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείται για την σερβιρισμα κρύου ροφήματος, όπως νερό, χυμούς, αναψυκτικά κ.λπ. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό και διαθέτει χωρητικότητα που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Η πορτοκαλί απόχρωση του προϊόντος το κάνει να ξεχωρίζει και να προσθέτει χρώμα στον χώρο σας.
Τιμή 1,42 €

Ζαρτινιέρα μεταλλική No50

Η μεταλλική ζαρτινιέρα No50 είναι μια πρακτική και ανθεκτική λύση για την αποθήκευση και την οργάνωση μικρών αντικειμένων στο σπίτι, το γραφείο ή το εργαστήριο. Έχει μεγάλη χωρητικότητα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ταξινόμηση εργαλείων, βιβλίων, ρούχων, και άλλων αντικειμένων. Η μεταλλική κατασκευή της την καθιστά ανθεκτική στη χρήση και διαθέτει ειδικά σχεδιασμένα ράφια για εύκολη οργάνωση. Επιπλέον, διαθέτει ροδάκια για εύκολη μετακίνηση και μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε χώρο χωρίς προβλήματα. Είναι ιδανική για χρήση σε εργαστήρια, αποθήκες, γραφεία και οποιονδήποτε άλλο χώρο χρειάζεται οργάνωση και αποθήκευση αντικειμένων.
Τιμή 3,00 €

Tns φανάρι κήπου μπάλα με μπαταρία ΑΑΑ μαύρο 10x33cm yn p 12

Φωτίστε τον κήπο σας με το μοντέρνο φανάρι κήπου μπάλα από την Tns! Με μαύρο χρώμα και διαστάσεις 10x33cm, αυτό το φωτιστικό θα προσθέσει στυλ και φως στον εξωτερικό σας χώρο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε τον κήπο σας με αυτό το εκπληκτικό προϊόν από την Tns!
Τιμή 2,40 €

Superior garden σετ μύτη ποτίσματος ρυθμιζόμενη 4τεμ

Το σετ μύτη ποτίσματος ρυθμιζόμενη της Superior Garden περιλαμβάνει 4 ρυθμιζόμενες μύτες ποτίσματος. Αυτές οι μύτες σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε τη ροή του νερού κατάλληλα για τις ανάγκες του κήπου σας. Μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του νερού ανάλογα με τον τύπο φυτών που ποτίζετε ή την εποχή του χρόνου.

Τιμή 6,90 €

Tns ηλιακό φανάρι τοίχου 9,5x12,5x5cm

Το ηλιακό φανάρι τοίχου της TNS έχει διαστάσεις περίπου 9,5 x 12,5 x 5 εκατοστά (Πλάτος x Ύψος x Βάθος). Πρόκειται για ένα φανάρι που τοποθετείται στον τοίχο και λειτουργεί με την ενέργεια του ηλίου. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, φορτίζει την ενσωματωμένη μπαταρία του χάρη στην ηλιακή ενέργεια, και το βράδυ παρέχει φωτισμό στον εξωτερικό χώρο.

Τιμή 5,53 €

Κορυφαία προϊόντα

Barilla ζυμαρικά λινγκουίνι ολικής άλεσης 500gr

Η Barilla Ολικής Linguine 500gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν υγιεινές και νόστιμες γεύσεις. Με τη μοναδική ποιότητα της Barilla και την πλούσια γεύση της ολικής λιγκουίνι, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τη με το αγαπημένο σας σάλτσα και απογειώστε τις γευστικές σας απολαύσεις.
Τιμή 1,78 €

Ομοσπονδία φασόλια γίγαντες 280gr

Φασόλια γίγαντες της εταιρείας Ομοσπονδία σε σάλτσα ντομάτας.

Συστατικά: Φασόλια μαγειρεμένα 65%, νερό, σογιέλαιο 6%, τομάτες 6%, τοματοπολτός 4%, κρεμμύδια, αλάτι, ζάχαρη, άνηθος, μαϊντανός, κόκκινο πιπέρι, μαύρο πιπέρι, αντιοξειδωτικό: ΜΕΤΑΘΕΙΩΔΕΣ κάλιο (ΘΕΙΩΔΗ).

Τιμή 2,06 €

Γιώτης άνθος αραβοσίτου λεμονιού 43gr

Το Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ, η αγαπημένη γεύση μικρών και μεγάλων, φτιάχνεται από φρέσκα και αγνά υλικά, που εμπιστεύονται οι γονείς και αγαπούν τα παιδιά. Είναι μια κρέμα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, που συμβάλλουν στην σωστή και ομαλή ανάπτυξη του οργανισμού.

Τιμή 0,51 €

Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods alpine 40τεμ

Οι κάψουλες πλυντηρίου ρούχων Ariel Pods Allin1 Alpine διαθέτουν ένα σχεδιασμό με πολλά τμήματα, που διατηρούν τα συστατικά τους σταθερά και μέχρι να ξεκινήσει η διαδικασία της πλύσης, προσφέροντάς μια υπερ-συμπυκνωμένη καθαριστική δύναμη. Το πρωτοποριακό περίβλημα που διαθέτουν οι κάψουλες Ariel διαλύεται εξ' ολοκλήρου στην επαφή με το νερό.

Τιμή 13,36 €

Bakterio αντισηπτικό spray επιφανειών με 77% αλκοόλ 150ml

Το Bakterio spray επιφανειών με 77% αλκοόλ 150ml είναι το ιδανικό προϊόν για την απολύμανση και την προστασία των επιφανειών σας. Με τη δύναμη του αλκοόλ, απομακρύνει αποτελεσματικά τα βακτήρια και τους ιούς, διασφαλίζοντας ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον. Αγοράστε το τώρα και προστατεύστε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας από τις βλαβερές μικροοργανισμούς. Μην αφήνετε τα βακτήρια να κυριαρχήσουν - επιλέξτε το Bakterio spray για μια ασφαλή και
Τιμή 0,79 €