• Tns ρακόρ εξαρτήματα για λάστιχο κήπου καρτέλα πράσινο μαύρο xc 19b tool
  • Tns ρακόρ εξαρτήματα για λάστιχο κήπου καρτέλα πράσινο μαύρο xc 19b tool
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns ρακόρ εξαρτήματα για λάστιχο κήπου καρτέλα πράσινο μαύρο xc 19b tool

Αναβαθμίστε τον κήπο σας με τα Tns ρακόρ εξαρτήματα για λάστιχο κήπου καρτέλα πράσινο μαύρο xc 19b tool. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα που προσφέρει η εταιρία Tns, θα έχετε την ασφάλεια και την απόλυτη εμπιστοσύνη στον εξοπλισμό σας. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στον κήπο!
13491
5204558365115
1,61 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Gemma grow YdroPot αυτόματο σύστημα ποτίσματος σε σακούλες

Η Gemma grow YdroPot είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε κήπο και κάθε φυτό. Με το αυτόματο σύστημα ποτίσματος σε σακούλες της Gemma, τα φυτά σας θα λάμπουν από υγεία και θα ανθίσουν με εντυπωσιακό τρόπο. Απλά τοποθετήστε το YdroPot και αφήστε το να κάνει τη δουλειά του, ενώ εσείς απολαμβάνετε τον καρπό της εργασίας σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το δικό σας Gemma grow YdroPot και να μεταμορφώσετε τον κήπο σας σε έναν παράδεισο φυτών!
Τιμή 5,16 €

Κύκλωψ πιάτο ζαρτινιέρας ανθρακί No461

Η ζαρτινιέρα Κύκλωψ σε ανθρακί χρώμα είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με το μοναδικό της σχεδιασμό και την ανθεκτική της κατασκευή, θα κλέψει την παράσταση κάθε φορά που θα τη χρησιμοποιείτε. Απολαύστε τις στιγμές μαγειρέματος με στυλ και πρακτικότητα, χωρίς να συμβιβάζεστε στην ποιότητα.
Τιμή 1,42 €

Tns ηλιακό φανάρι κήπου 5x36,4cm 21316

Φωτίστε τον κήπο σας με το εντυπωσιακό Tns ηλιακό φανάρι κήπου 5x364cm 21316. Απολαύστε τη μαγεία του φωτός που δημιουργείται από αυτό το μοναδικό φωτιστικό, το οποίο προσθέτει στυλ και λειτουργικότητα στον εξωτερικό σας χώρο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε τον κήπο σας με ένα από τα πιο εντυπωσιακά φωτιστικά στην αγορά!
Τιμή 1,42 €

Ζαρτινιέρα μεταλλική No50

Η μεταλλική ζαρτινιέρα No50 είναι μια πρακτική και ανθεκτική λύση για την αποθήκευση και την οργάνωση μικρών αντικειμένων στο σπίτι, το γραφείο ή το εργαστήριο. Έχει μεγάλη χωρητικότητα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ταξινόμηση εργαλείων, βιβλίων, ρούχων, και άλλων αντικειμένων. Η μεταλλική κατασκευή της την καθιστά ανθεκτική στη χρήση και διαθέτει ειδικά σχεδιασμένα ράφια για εύκολη οργάνωση. Επιπλέον, διαθέτει ροδάκια για εύκολη μετακίνηση και μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε χώρο χωρίς προβλήματα. Είναι ιδανική για χρήση σε εργαστήρια, αποθήκες, γραφεία και οποιονδήποτε άλλο χώρο χρειάζεται οργάνωση και αποθήκευση αντικειμένων.
Τιμή 3,00 €

Superior garden πιστόλι ποτίσματος ρυθμιζόμενη

Το ρυθμιζόμενο πιστόλι ποτίσματος της Superior Garden είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τον πότισμο των φυτών και του κήπου σας. Αυτό το πιστόλι σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την ένταση και τον τύπο του ρεύματος νερού που εξέρχεται από αυτό, προσαρμόζοντάς το στις ανάγκες των διάφορων φυτών και περιοχών του κήπου σας.

Τιμή 5,76 €

Κορυφαία προϊόντα

Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο απαλό 350gr

Το Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο απαλό 350gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν την απόλυτη απόλαυση στο γεύμα τους. Με την πλούσια γεύση του φυστικοβουτύρου και την απαλή υφή του, θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε έναν παράδεισο γεύσεων. Απολαύστε το σε φρυγανισμένο ψωμί, σε smoothies ή ακόμα και απευθείας από το βαζάκι. Αγοράστε το τώρα και αφήστε τις αισθήσεις σας να ξεσηκωθούν!
Τιμή 4,05 €

Agrifreda μαρμελάδα βερίκοκο 400gr

Η "Agrifreda μαρμελάδα βερίκοκο 400γρ" φαίνεται να είναι ένα βαζάκι μαρμελάδας βερίκοκου με συνολικό βάρος 400 γραμμάρια. Η μαρμελάδα βερίκοκου είναι ένα γλυκό προϊόν που παρασκευάζεται από την βραστερή επεξεργασία των βερίκοκων μαζί με ζάχαρη, με σκοπό να διατηρηθεί η φυσική γεύση και αρώματα του φρούτου.

Τιμή 1,40 €

Maki chloro ultra υγρό χλώριο με λεμόνι 4lt

Το Maki chloro ultra υγρό χλώριο με λεμόνι 4lt είναι η ιδανική λύση για την απολύμανση του σπιτιού σας. Με άρωμα λεμονιού που αναζωογονεί το περιβάλλον, αφήνει τα επιφανειακά καθαρά και απαλά. Αποκτήστε το τώρα και δώστε λάμψη και φρεσκάδα σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία για ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον!
Τιμή 3,12 €

Chroma μπλοκ κολάζ 25x35 10 φύλλα

Το Chroma μπλοκ κολάζ 25x35 10 φύλλα είναι ο απόλυτος σύμμαχος σας για τη δημιουργία των πιο μοναδικών και δημιουργικών σχεδίων. Με την υψηλή ποιότητα χαρτιού και το άριστο φινίρισμα, το Chroma μπλοκ κολάζ θα σας εμπνεύσει να αφήσετε ελεύθερη τη φαντασία σας και να δημιουργήσετε έργα τέχνης που θα ξεχωρίζουν. Αποκτήστε το σήμερα και ανακαλύψτε τον καλλιτέχνη μέσα σας!
Τιμή 1,63 €