• Tns ηλιακό φανάρι κήπου 4,5x31cm 21311
  • Tns ηλιακό φανάρι κήπου 4,5x31cm 21311
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns ηλιακό φανάρι κήπου 4,5x31cm 21311

Φωτίστε τον κήπο σας με το εντυπωσιακό Tns ηλιακό φανάρι κήπου 4,5x31cm 21311 από την Tns! Με μοντέρνο design και υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το φανάρι θα δώσει έναν μοναδικό χαρακτήρα στον εξωτερικό σας χώρο. Με ενσωματωμένο ηλιακό πάνελ για αυτόνομη λειτουργία και LED φωτισμό που δημιουργεί μια μαγική ατμόσφαιρα, αυτό το φανάρι είναι ιδανικό για να αναδείξετε τον κήπο σας και να εντυπωσιάσετε τους επισκέπτες σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύσ
24661
5204558370195
1,07 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Superior garden ταχυσύνδεσμος βρύσης λάστιχου waterstop 1/2

Ο Superior garden ταχυσύνδεσμος βρύσης λάστιχου waterstop 1/2 είναι το ιδανικό αξεσουάρ για τον κήπο σας. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα της εταιρίας Superior Garden, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα απολαύσετε μια ανθεκτική και αξιόπιστη σύνδεση για το λάστιχο σας. Αποκτήστε τον ταχυσύνδεσμο waterstop 1/2 τώρα και απολαύστε την άνεση και την ευκολία στη χρήση του!
Τιμή 2,14 €

Superior garden ρακόρ με αντάπτορα 3/4-1/2

Το ρακόρ με αντάπτορα της Superior Garden είναι ένας συνδυασμός δύο στοιχείων που χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση διαφόρων εξαρτημάτων στο σύστημα ποτίσματος του κήπου. Ο αντάπτορας επιτρέπει τη σύνδεση μεταξύ του ρακόρ και του εξαρτήματος που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, όπως πιστόλια ποτίσματος, σετ ποτίσματος, ή είδικά ακροφύσια.

Τιμή 1,74 €

Tns 311575 ποτιστήρι κανάτα ροζ

Το ποτιστήρι κανάτα Tns 311575 είναι σε ροζ χρώμα και χρησιμοποιείται για την σίτιση φυτών και λουλουδιών με τον βέλτιστο τρόπο. Έχει μεγάλη χωρητικότητα και είναι κατάλληλο για χρήση σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τη διατήρηση των φυτών σας υγιή και ενυδατωμένα.
Τιμή 1,42 €

Κύκλωψ πιάτο ζαρτινιέρας ανθρακί No461

Η ζαρτινιέρα Κύκλωψ σε ανθρακί χρώμα είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με το μοναδικό της σχεδιασμό και την ανθεκτική της κατασκευή, θα κλέψει την παράσταση κάθε φορά που θα τη χρησιμοποιείτε. Απολαύστε τις στιγμές μαγειρέματος με στυλ και πρακτικότητα, χωρίς να συμβιβάζεστε στην ποιότητα.
Τιμή 1,42 €

Gemma grow YdroPot αυτόματο σύστημα ποτίσματος σε σακούλες

Η Gemma grow YdroPot είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε κήπο και κάθε φυτό. Με το αυτόματο σύστημα ποτίσματος σε σακούλες της Gemma, τα φυτά σας θα λάμπουν από υγεία και θα ανθίσουν με εντυπωσιακό τρόπο. Απλά τοποθετήστε το YdroPot και αφήστε το να κάνει τη δουλειά του, ενώ εσείς απολαμβάνετε τον καρπό της εργασίας σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το δικό σας Gemma grow YdroPot και να μεταμορφώσετε τον κήπο σας σε έναν παράδεισο φυτών!
Τιμή 5,16 €

Κορυφαία προϊόντα

Arion food σπαγγετίνη νο10 500gr

Η απαλή και νόστιμη σπαγγετίνη νο10 500gr της Arion food θα σας ταξιδέψει με τη μοναδική της γεύση. Απολαύστε την υψηλής ποιότητας σπαγγετίνη σε κάθε σας γεύμα και δημιουργήστε εύκολα νόστιμες συνταγές που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. Αφήστε την Arion food να σας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία γεύσης και απολαύστε αξέχαστες γευστικές στιγμές.
Τιμή 0,79 €

Vegeta γευστικό καρύκευμα τροφίμων 125gr

Η Vegeta είναι ένα μείγμα καρυκευμάτων, το οποίο αποτελείται από μπαχαρικά, φρεσκοκομμένα λαχανικά, βότανα και άλλα επιλεγμένα φυσικά συστατικά, σε κατάλληλη αναλογία ώστε το μείγμα να δίνει ισορροπημένη γεύση που αναδεικνύει τα υπόλοιπα υλικά της κάθε συνταγής.

Τιμή 0,95 €

MEDCARE ΥΠΟΣΕΝΔΟΝΟ (90x180cm) - (30τεμ.)

Η MEDCARE ΥΠΟΣΕΝΔΟΝΟ (90x180cm) - (30τεμ.) είναι το ιδανικό προϊόν για την προστασία και την υγιεινή σας κάθε νύχτα. Με τις διαστάσεις του να είναι 90x180cm, προσφέρει άνεση και προστασία σε κάθε κρεβάτι. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας μας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το MEDCARE ΥΠΟΣΕΝΔΟΝΟ θα καλύψει κάθε ανάγκη σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν ήρεμο και αναζωογονητικό ύπνο κάθε βράδυ!
Τιμή 8,67 €

Κούρκουλος κριτσίνια κρίκοι ολικής 120gr

Τα Κούρκουλος κριτσίνια κρίκοι ολικής 120γρ είναι ένα υγιεινό και νόστιμο σνακ που συνδυάζει τη γευστική εμπειρία των κριτσινιών με τα οφέλη της ολικής αλέσεως. Κάθε κρίκος προσφέρει την τραγανή υφή και τον υπέροχο γευστικό χαρακτήρα του κριτσινιού, ενώ ταυτόχρονα παρέχει τα θρεπτικά οφέλη των ολικών δημητριακών.

Τιμή 1,61 €

Smarties mini κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος 158gr

Τα SMARTIES®προκαλούν τη φαντασία των μικρών μας φίλων και αποτελούν αφετηρία για ατελείωτες ώρες κεφιού. Θα σε κατακτήσουν με την απίθανη γεύση και την παιχνιδιάρικη διάθεσή τους. SMARTIES® και το παιχνίδι δεν τελειώνει ποτέ! Έχει υπολογιστεί πως καταναλώνονται 280 σοκολατένια κουφετάκια SMARTIES® ανά δευτερόλεπτο στον κόσμο

Τιμή 2,78 €