• Bakterio αντισηπτικό spray επιφανειών με 77% αλκοόλ 150ml
  • Bakterio αντισηπτικό spray επιφανειών με 77% αλκοόλ 150ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBakterio

Bakterio αντισηπτικό spray επιφανειών με 77% αλκοόλ 150ml

Το Bakterio spray επιφανειών με 77% αλκοόλ 150ml είναι το ιδανικό προϊόν για την απολύμανση και την προστασία των επιφανειών σας. Με τη δύναμη του αλκοόλ, απομακρύνει αποτελεσματικά τα βακτήρια και τους ιούς, διασφαλίζοντας ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον. Αγοράστε το τώρα και προστατεύστε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας από τις βλαβερές μικροοργανισμούς. Μην αφήνετε τα βακτήρια να κυριαρχήσουν - επιλέξτε το Bakterio spray για μια ασφαλή και
24736
8054633839164
0,79 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Klinex χλωρίνη παχύρρευστη κίτρινη 2x750ml

Προσφέρει προστασία από τα μικρόβια και αξεπέραστη απολύμανση χάρη στην ενισχυμένη σύνθεσή της. Η απολυμαντική δράση της, διαρκεί περισσότερο καθώς προσκολλάται καλύτερα στις επιφάνειες και κάθε της σταγόνα σκοτώνει όλους τους τύπους ιών, βακτηριδίων και μικροβίων.

Τιμή 3,43 €

Dettol πολυκαθαριστικό spray γενικής χρήσης με πράσινο μήλο 6x500ml

Ανανεωτικό, αρωματικό και απολυμαντικό, το DETTOL ΠΟΛΥΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΛΙΑ 500ml σε πράσινο μήλο είναι η ιδανική λύση για την απολύμανση και προστασία της οικογένειάς σας. Με την αξιόπιστη φόρμουλα της Dettol, αυτό το προϊόν θα σας προσφέρει την αίσθηση της απόλυτης καθαριότητας και ασφάλειας. Αφήστε το DETTOL ΠΟΛΥΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΛΙΑ 500ml να φροντίσει για εσάς και την οικογένειά σας και απολαύστε έναν καθαρό και υγιεινό χώρο ζωής.
Τιμή 12,59 €
  • Νέο
  • Πακέτο

Endless παχύρρευστο χλωροκαθαριστικό κίτρινο 2lit

Το Endless παχύρρευστο χλωροκαθαριστικό κίτρινο 2lit της Endless είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και λαμπερό. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας ένα φρέσκο και ευχάριστο άρωμα πίσω. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν καθαρό χώρο όπως ποτέ πριν!
Τιμή 2,05 €

Κορυφαία προϊόντα

Dermomed κρεμοσάπουνο αργανέλαιο 300ml

Υγρό κρεμοσάπουνο της Dermomed, σχεδιασμένο για τον καθαρισμό και την φροντίδα των χεριών, απομακρύνει τους καθημερινούς ρύπους και τυχόν δυσάρεστες μυρωδιές.

Τιμή 1,24 €

Doritos πατατάκια barbeque 100gr

Τραγανά Doritos τσιπς καλαμποκιού με γεύση Barbeque για να τα απολαμβάνεις μόνα τους ή μετά από βουτιά στις λαχταριστά Doritos Dips.

Τιμή 1,68 €
Aroxol season σκοροκτόνο gel 6τεμ Aroxol season σκοροκτόνο gel 6τεμ
Περιορισμένη προσφορά!

Aroxol season σκοροκτόνο gel 6τεμ

Το Aroxol Full Season Gel, προστατεύει για 6 μήνες αποτελεσματικά από το σκόρο ενώ παράλληλα αρωματίζει διακριτικά το χώρο χάρη στο άρωμα λεβάντας που περιέχει. Είναι μορφής παχύρρευστου υγρού (gel) σε πλακέτες και το δραστικό συστατικό διαχέεται σταδιακά στο χώρο που θέλουμε να προφυλάξουμε, μέσω ειδικής διαπερατής μεμβράνης. Έτσι εξασφαλίζει συνεχή και αποτελεσματική καταπολέμηση του σκόρου και προστατεύει μάλλινα (πλεκτά, χαλιά, κοστούμια), γούνες και δερμάτινα που διατηρούνται σε κλειστούς χώρους.

Κανονική τιμή 5,13 € Τιμή 4,34 €
  • -0,79 €
  • -0,79 €

Swiffer duster ανταλλακτικά 5τεμ

Τα ανταλλακτικά Swiffer είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα. Είναι σαν να χρησιμοποιείτε ένα νέο Swiffer κάθε φορά που καθαρίζετε.

Μαγνητίζουν και παγιδεύουν τρεις φορές περισσότερη σκόνη και τρίχες σε σχέση με ένα παραδοσιακό πανί ξεσκονίσματος.

Τιμή 3,40 €