• Endless χλωρίνη κλασική 2lt
  • Endless χλωρίνη κλασική 2lt
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEndless

Endless χλωρίνη κλασική 2lt

48012
5202995100696
1,41 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Klinex χλωρίνη λεπτόρρευστη κλασική 2lt

Η Λεπτόρρευστη Χλωρίνη® Klinex συνδυάζει 3 δράσεις σε ένα μόλις προϊόν και σου λύνει τα χέρια καθημερινά χαρίζοντάς σου ένα καθαρό, χωρίς μικρόβια σπίτι. Πιο συγκεκριμένα αποτελεί ιδανική λύση για γενική καθαριότητα και απολύμανση σε όλους τους χώρους του σπιτιού.

Η Χλωρίνη® Klinex με λεπτόρρευστη σύνθεση απολυμαίνει διαφορετικές επιφάνειες του σπιτιού, αλλά παράλληλα λευκαίνει και καθαρίζει υγιεινά τα ρούχα όλης της οικογένειας.

Τιμή 2,16 €

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό απολυμαντικό pure powder fresh spray 750ml

Το Klinex Pure Hygiene απολυμαντικό σε σπρέι 750ml είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και υγιεινό. Με την ισχυρή του σύνθεση, απομακρύνει αποτελεσματικά τα βακτήρια και τους ιούς, προσφέροντας ένα αίσθημα φρεσκάδας και ασφάλειας. Μην αφήνετε τους μικροοργανισμούς να κυριαρχήσουν - επιλέξτε το Klinex Pure Hygiene για έναν καθαρό και υγιή χώρο!
Τιμή 2,88 €

Klinex χλωρίνη pro formula με λεμόνι 5lt

Η Klinex Professional Ultra Extra Power Lemon είναι παχύρρευστη χλωρίνη με άρωμα λεμόνι κατάλληλη για καθαρισμό και απολύμανση όλων των σκληρών επιφανειών, όπως μεγάλες επιφάνειες μπάνιου και κουζίνας, νεροχύτες και δάπεδα . Η σύνθεσή της σε μορφή gel προσκολλάται καλύτερα στις επιφάνειες προσφέροντας προστασία που διαρκεί περισσότερο. Εμποδίζει τον σχηματισμό αλάτων. Κατάλληλη και για λεύκανση ρούχων. Με εγκριση από τον Ε.Ο.Φ.

  • Eπαγγελματικές συνθέσεις για την σειρά Pro Formula
  • Καθαρίζει, λευκαίνει, απολυμαίνει
  • Σύνθεση σε μορφή gel για καλύτερη εφαρμογή
  • Με άρωμα λεμόνι
  • Εμποδίζει τον σχηματισμό αλάτων
  • Με έγκριση από τον Ε.Ο.Φ.
Τιμή 12,08 €

Klinex χλωρίνη παχύρρευστη μπλε 2x750ml

Προσφέρει προστασία από τα μικρόβια και αξεπέραστη απολύμανση χάρη στην ενισχυμένη σύνθεσή της. Η απολυμαντική δράση της, διαρκεί περισσότερο καθώς προσκολλάται καλύτερα στις επιφάνειες και κάθε της σταγόνα σκοτώνει όλους τους τύπους ιών, βακτηριδίων και μικροβίων.

Τιμή 3,43 €

Κορυφαία προϊόντα

Septona dermasoft μωρομάντηλα family 12x100τεμ

Τα Septona dermasoft μωρομάντηλα family 12x100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την περιποίηση του μωρού σας. Με εξαιρετικά μαλακή υφή και ειδική σύνθεση που προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα του μωρού, τα μωρομάντηλα Septona είναι απαραίτητα για κάθε γονιό που θέλει το καλύτερο για το μωράκι του. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει!
Τιμή 11,99 €
  • Πακέτο

Finish καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων gel φρεσκάδα 3x30μεζ 3x600ml

Απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων σε μορφή τζελ με βαθιά καθαριστική δράση ακόμα και στα πιο ανθεκτικά λίπη. Xαρίζει στα σκεύη απίστευτη λάμψη και καθαριότητα.

Τιμή 15,00 €

Royal γάλα ζαχαρούχο συμπυκνωμένο 8% λιπαρά 397gr

Γάλα εβαπορέ της εταιρείας Royal, το οποίο αλλιώς ονομάζεται συμπυκνωμένο, και προκύπτει από την μερική αφυδάτωση γάλακτος. Στο γάλα εβαπορέ έχει αφαιρεθεί αρκετή ποσότητα υγρασίας (70 με 75%) μέσω διαφόρων τεχνικών θέρμανσης. Έχει ιδιαίτερη γεύση ενώ μπορεί να διατηρηθεί αρκετό χρονικό διάστημα εκτός ψυγείου σε σύγκριση με το νωπό παστεριωμένο γάλα. Η θρεπτική αξία που έχει το γάλα εβαπορέ, διαφέρει από αυτή του νωπού γάλακτος, και αυτό οφείλεται στην επίδραση των υψηλών θερμοκρασιών. Η παστερίωση καταστρέφει τουλάχιστον το 50% των βιταμινών Β1, Β12 και C και σημαντικές ποσότητες της Β6 και του φολικού οξέος. Παράλληλα καταστρέφεται και το 10% του αμινοξέος λυσίνη που είναι απαραίτητο για την λειτουργία του οργανισμού μας. Η χρήση του γάλακτος εβαπορέ γίνεται σε πολλές παρασκευές όπως σε σπιτικό παγωτό ή στον καφέ.

Τιμή 1,79 €

Air Wick αποσμητικό χώρου συσκευή & ανταλλακτικό με άρωμα βανίλια & ορχιδέα 250ml

Το Airwick ανανεώνει το σπίτι σας, απελευθερώνοντας την ιδανική ποσότητα αρώματος στον χώρο, με το σύστημα αυτόματου ψεκασμού. Περιέχει 3 επίπεδα αρώματος, για να καθορίζετε την ένταση που σας αρέσει. Ο νέος λεπτός του σχεδιασμός, σας επιτρέπει να το τοποθετήσετε οπουδήποτε στο σπίτι σας.

Τιμή 11,06 €

Roshen καραμέλες μέντας με ευκάλυπτο 1kg

Οι Roshen καραμέλες μέντας με ευκάλυπτο είναι καραμέλες με γεύση μέντας που περιέχουν επίσης εκχύλισμα ευκαλύπτου για να προσθέσουν ένα δροσιστικό και αναζωογονητικό στοιχείο στη γεύση τους. Προέρχονται από την εταιρεία Roshen, μια διεθνή εταιρεία που εξειδικεύεται στην παραγωγή γλυκισμάτων και σοκολάτας.

Τιμή 5,04 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού