• Klinex χλωρίνη παχύρρευστη ροζ 2x750ml
  • Klinex χλωρίνη παχύρρευστη ροζ 2x750ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςKlinex

Klinex χλωρίνη παχύρρευστη ροζ 2x750ml

42680
8720182170163
3,43 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Antibakt αντιβακτηριδιακό universal άοσμο 4lt

Το Antibakt αντιβακτηριδιακό universal άοσμο 4lt είναι η ιδανική λύση για την απολύμανση και την προστασία από μικρόβια σε όλους τους χώρους. Με τη δύναμη της τεχνολογίας του, το Antibakt προσφέρει μια ασφαλή και αποτελεσματική λύση για την προστασία της υγείας σας και των αγαπημένων σας προσώπων. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και υγιή χώρο ζωής!
Τιμή 12,77 €

Spark παχύρρευστη χλωρίνη ροζ 4lt

Παχύρρευστο υγρό λευκαντικό και καθαριστικό με βάση το χλώριο. Η παχύρρευστη και προηγμένη σύνθεση το καθιστά ιδανικό σε δύσκολες βρομιές και κάθετες επιφάνειες.

Τιμή 3,55 €

Spark παχύρρευστη χλωρίνη μωβ 750ml

Καθαριστικό παχύρρευστο υγρό χλωρίου της εταιρείας Spark, που συμβάλλει στην αφαίρεση δύσκολων λεκέδων, στην απολύμανση και στην λεύκανση επιφανειών του μπάνιου, ενώ ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 0,84 €

Klinex χλωρίνη παχύρρευστη πράσινη 1250ml

Η Χλωρίνη® KLINEX Ultra Protection Fresh προσφέρει προστασία από τα μικρόβια και αξεπέραστη απολύμανση χάρις στην ενισχυμένη σύνθεσή της με τη μοναδική και κατοχυρωμένη τεχνολογία C-Tac. Λίγες μόνο σταγόνες εχουν τη δύναμη να λευκανουν, να καθαρίσουν τη βρωμιά και να απολυμάνουν σε όλο το σπίτι. Η απολυμαντική δράση της Χλωρίνης® KLINEX Ultra Protection διαρκεί περισσότερο καθώς προσκολλάται καλύτερα* στις επιφάνειες και κάθε της σταγόνα σκοτώνει όλους τους τύπους ιών, βακτηριδίων και μικροβίων.

* 'Οταν χρησιμοποιείται αδιάλυτη. Βάσει Εργαστηριακών δοκιμών.

Τιμή 2,74 €

Κορυφαία προϊόντα

Premium μαρκαδόρος ανεξίτηλος μαύρος 10τεμ

Ο Premium μαρκαδόρος ανεξίτηλος μαύρος 10τεμ της εταιρίας Premium είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε δημιουργική σας δραστηριότητα. Με την εξαιρετική ποιότητα και αντοχή του, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ανεξίτηλα σχέδια που θα διαρκέσουν με το πέρασμα του χρόνου. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τον σήμερα και ξεχωρίστε με το στυλ και την ποιότητά σας!
Τιμή 5,46 €

Flokos καλαμαράκια σε φυτικό λάδι και ρίγανη 150gr

Τα καλαμαράκια FLOKOS είναι ένα θρεπτικό και γευστικό προϊόν, χωρίς συντηρητικά, πλούσιο σε φώσφορο, σελήνιο και B12. Με την προσθήκη απαλού φυτικού λαδιού και ελληνικής ρίγανης, το συγκεκριμένο προϊόν αποτελεί μία πεντανόστιμη πρόταση για μια ολοκληρωμένη υγιεινή διατροφή!

Τιμή 2,05 €

Nivea after shave λοσιόν deep comfort αντιβακτηριδιακό 100ml

Λοσιόν της Nivea που φροντίζει το δέρμα του άνδρα μετά το ξύρισμα. Διαθέτει υγρή υφή και προσφέρει αίσθηση άμεσης ανακούφισης και φρεσκάδας ενώ παράλληλα επαναφέρει τη χαμένη ενυδάτωση της επιδερμίδας. Απολυμαίνει και προστατεύει από τα βακτήρια, που μπορούν να εισχωρήσουν στα μικρά κοψίματα που αφήνει το ξύρισμα, χάρη στο οινόπνευμα που περιέχει.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 7,01 €

Vaseline lip butter ενυδατικό χειλιών 4,8gr

Η Vaseline lip butter είναι το ιδανικό προϊόν για ενυδάτωση και προστασία των χειλιών σας. Με την μοναδική του σύνθεση, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και απαλότητα, κρατώντας τα χείλη σας ενυδατωμένα και λαμπερά όλη μέρα. Αποκτήστε τα πιο απαλά και ενυδατωμένα χείλη με το Vaseline lip butter.
Τιμή 2,50 €

Ζαναέ φασόλια γίγαντες γιαχνί 280gr

Ένα εξαιρετικό δείγμα της Μεσογειακής Διατροφής είναι τα Φασόλια Γίγαντες με σάλτσα τομάτας. Είναι το γευστικό αποτέλεσμα της περίσσειας ανθρώπινης φροντίδας με τις υψηλότερες παραγωγικές προδιαγραφές. Διαλεγμένα φασόλια γίγαντες ειδικής ποικιλίας & προέλευσης, ώριμες τομάτες και άλλα αγνά συστατικά ακολουθούν την πετυχημένη παραδοσιακή συνταγή. Φασόλια γίγαντες ΖΑΝΑΕ σε σάλτσα τομάτας που θα σας ενθουσιάσει!

Τιμή 1,98 €