• Aroxol season σκοροκτόνο gel 6τεμ Aroxol - 1
  • Aroxol season σκοροκτόνο gel 6τεμ Aroxol - 2
  • Aroxol season σκοροκτόνο gel 6τεμ Aroxol - 3
  • Aroxol season σκοροκτόνο gel 6τεμ Aroxol - 4
  • Aroxol season σκοροκτόνο gel 6τεμ Aroxol - 5
  • Aroxol season σκοροκτόνο gel 6τεμ Aroxol - 6
  • Aroxol season σκοροκτόνο gel 6τεμ Aroxol - 1
  • Aroxol season σκοροκτόνο gel 6τεμ Aroxol - 2
  • Aroxol season σκοροκτόνο gel 6τεμ Aroxol - 3
  • Aroxol season σκοροκτόνο gel 6τεμ Aroxol - 4
  • Aroxol season σκοροκτόνο gel 6τεμ Aroxol - 5
  • Aroxol season σκοροκτόνο gel 6τεμ Aroxol - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAroxol

Aroxol season σκοροκτόνο gel 6τεμ

Το Aroxol Full Season Gel, προστατεύει για 6 μήνες αποτελεσματικά από το σκόρο ενώ παράλληλα αρωματίζει διακριτικά το χώρο χάρη στο άρωμα λεβάντας που περιέχει. Είναι μορφής παχύρρευστου υγρού (gel) σε πλακέτες και το δραστικό συστατικό διαχέεται σταδιακά στο χώρο που θέλουμε να προφυλάξουμε, μέσω ειδικής διαπερατής μεμβράνης. Έτσι εξασφαλίζει συνεχή και αποτελεσματική καταπολέμηση του σκόρου και προστατεύει μάλλινα (πλεκτά, χαλιά, κοστούμια), γούνες και δερμάτινα που διατηρούνται σε κλειστούς χώρους.

6419
5201137064384
5,13 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Εγγυημένη σύνθεση (β/β): TRANSFLUTHRIN 0,3% W/W, βοηθητικές ουσίες 99,69% W/W
Οδηγίες Χρήσης
Αφαιρέστε το αυτοκόλλητο που καλύπτει τη διαπερατή μεμβράνη στο πίσω μέρος του διάφανου περιέκτη. για την ενεργοποίηση του προϊόντος. Τοποθετήστε το στις ντουλάπες, στα συρτάρια ή σε κλείστούς χώρους. Η δραστική ουσία και το άρωμα λεβάντας διαχέονται σταδιακά στο χώρο μέσω της ειδικής μεμβράνης. Αποφεύγετε την επαφή της μεμβράνης με τα ρούχα και τα υφάσματα.
Οδηγίες Προφύλαξης
Εντομοκτόνο ΤΠ-18 σε μορφή γέλης. Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση. Πολύ τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Μακριά από παιδιά. Να αποφεύγεται η ελευθέρωση στο περιβάλλον. Πλύνετε τα χέρια σχολαστικά μετά το χειρισμό.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ: Πλύνετε με άφθονο νερό και σαπούνι.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Εάν παρατηρηθεί ερεθισμός του δέρματος ή εμφανιστεί εξάνθημα: Συμβουλευθείτε/Επισκεφθείτε γιατρό. Εάν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός: Συμβουλευθείτε/Επισκεφθείτε γιατρό. Διάθεση του περιεχομένου και περιέκτη σύμφωνα με όλους τους τοπικούς, περιφερειακούς, εθνικούς και διεθνείς κανονισμούς. Διαβάστε την ετικέτα πριν από τη χρήση. Μην αποσυσκευάζετε τα πλακίδια αν δεν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσετε. Φυλάξτε το μακριά από τρόφιμα, ποτά, ζωοτροφές. Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής μην τρώτε, μην καπνίζετε και μη βάζετε τα χέρια σας στα μάτια, τη μύτη και το στόμα. Μην τρυπάτε το πλακίδιο. Όταν ανοίγετε τους χώρους που έχει χρησιμοποιηθεί αφήστε τους να αερισθούν. Αερίστε τα ρούχα πριν τα φορέσετε. Μην αφήνετε τα πλακίδια εκτεθειμένα στον ήλιο. Εντομοκτόνο: Κρατήστε την εξωτερική συσκευασία με τις οδηγίες χρήσης και τις προφυλάξεις. Για να αποφύγετε τους κινδύνους για την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον, ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης.
ΠΕΡΙΕΧΕΙ: LINALOOL, TRANSFLUTHRIN.
Αντίδοτο: Δεν υπάρχει ειδικό αντίδοτο. Ακολουθείστε συμπτωματική θεραπεία.

ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ: 210 7793777.
Κίνδυνος ερεθισμού
Επικίνδυνο για το Περιβάλλον
Στοιχεία Προμηθευτή
Κάτοχος έγκρισης - Παρασκευαστής: ΕΥΡΗΚΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., Α' ΒΙ.ΠΕ. Βόλου, Τ.Θ. 1094, 381 10 Βόλος, Ελλάδα - Τηλ.: 24210 95353, Email: eureka@eureka.com.gr

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Fleriana εντομοαπωθητικό βραχιόλι με γερανιόλη

Το Fleriana εντομοαπωθητικό βραχιόλι με γερανιόλη είναι το ιδανικό αξεσουάρ για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας από ενοχλητικά έντομα. Με φυσική γερανιόλη που απωθεί αποτελεσματικά τα έντομα, αυτό το βραχιόλι είναι η ιδανική λύση για να απολαύσετε τον ύπνο σας χωρίς ενοχλήσεις. Αγοράστε το Fleriana τώρα και απολαύστε έναν ήσυχο και άνετο ύπνο χωρίς ενοχλήσεις από έντομα.
Τιμή 4,18 €

Raid εντομοκτόνο υγρό ανταλλακτικό για 60 νύχτες 2x36ml

Το Raid εντομοκτόνο είναι η ιδανική λύση για να προστατεύσετε το σπίτι σας από ενοχλητικά έντομα. Με ανταλλακτικό για 60 νύχτες και 2x36ml χωρητικότητα, η σύνθεσή του είναι αποτελεσματική και αξιόπιστη. Αποχαιρετήστε τα ενοχλητικά έντομα με το Raid εντομοκτόνο και απολαύστε έναν αποτελεσματικό τρόπο προστασίας του σπιτιού σας.
Τιμή 7,50 €

Spira green οικολογικά φιδάκια 10τεμ

Σπείρες σιτρονέλλας για την απώθηση των ενοχλητικών εντόμων, όπως τα κουνούπια και οι σκνίπες, από τον χώρο σας. Τοποθετούνται σε εξωτερικούς χώρους όπως μπαλκόνια και κήποι.

Τιμή 1,88 €

Baygon υγρό κατά των κουνουπιών ανταλλακτικό με λεβάντα 120 ώρες 2x36ml

Καταπληκτικό αντικουνουπικό αποτελεσματικότητας. Απαλλαγείτε από τα κουνούπια με το BAYGON ΑΝΤ/ΚΟ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ 1 1 ΔΩΡΟ (LEVANDA). Αποτελεσματικό και αξιόπιστο προϊόν που θα σας προστατεύσει από τα ενοχλητικά κουνούπια. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τον ύπνο σας χωρίς ενοχλήσεις.
Τιμή 7,08 €

Raid εντομοαπωθητικές σπείρες φιδάκια 10τεμ

Οι Raid εντομοαπωθητικές σπείρες φιδάκια 10τεμ είναι η ιδανική λύση για την εξάλειψη των ενοχλητικών εντόμων στο σπίτι σας. Με την ισχυρή τους φόρμουλα, απωθούν αποτελεσματικά τα φιδάκια και άλλα ενοχλητικά έντομα, προσφέροντας σας έναν καθαρό και υγιή χώρο διαβίωσης. Αποκτήστε τώρα τις Raid εντομοαπωθητικές σπείρες φιδάκια 10τεμ και απολαύστε έναν ελεύθερο από ενοχλητικά έντομα χώρο!
Τιμή 1,85 €

Κορυφαία προϊόντα

Famiglia rigatoni σέλινο 500gr

Πένες της εταιρίας Famiglia, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας!

Διαθέτουν ένα μικρό κυλινδρικό σχήμα και είναι από τους 10 πιο δημοφιλείς τύπους ζυμαρικών στον κόσμο όσον αφορά τον όγκο κατανάλωσης. Γεννημένες στην Σικελία και τελειοποιημένες σε όλη την Ιταλία, οι πένες μπορουν να συνδυαστούν με πολλές τροφές, λαχανικά, κρεατικά και ψάρια ή με ποικίλες σάλτσες με βάση τη ντομάτα ή την κρέμα γάλακτος.

Τιμή 0,81 €

Pepsi cola max 1,5lt

Αναψυκτικό τύπου cola χωρίς ζάχαρη, μηδέν θερμίδες σε πρακτική οικογενιεκή ανακυκλώσιμη συσκευασία. Δροσιστική, με maximum γεύση, συνοδεύει τέλεια το φαγητό.

Τιμή 1,52 €