• Χαρτοπετσετα εστιατοριου λευκη 28x28cm 4x420τεμ
  • Χαρτοπετσετα εστιατοριου λευκη 28x28cm 4x420τεμ

Χαρτοπετσετα εστιατοριου λευκη 28x28cm 4x420τεμ

Η λευκή χαρτοπετσέτα εστιατορίου 28x28cm είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε γεύμα. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα της, θα νιώσετε άνετα και καθαροί καθ' όλη τη διάρκεια του γεύματος. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να απολαύσετε το φαγητό σας, αφού η λευκή χαρτοπετσέτα εστιατορίου είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Αποκτήστε τώρα το πακέτο των 420 τεμαχίων και απολαύστε κάθε γεύμα με άνεση και στυλ.
19467
2828
8,78 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Χαρτοπετσετα 1/8 κρινος πολυτελειας 33x33cm μπλε 300τεμ

Η χαρτοπετσέτα 1/8 κρίνος πολυτέλειας 33x33cm σε μπλε χρώμα με 300 τεμάχια είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε σας γεύμα. Με την υψηλή ποιότητα και το κομψό σχεδιασμό της, θα προσθέσει μια νότα πολυτέλειας και στυλ σε κάθε εκδήλωση. Απαλή στην αφή και απορροφητική, η χαρτοπετσέτα αυτή θα κάνει την εμπειρία σας ακόμα πιο ευχάριστη. Μην αφήνετε αυτήν την ευκαιρία να πάει χαμένη και αποκτήστε την τώρα!
Τιμή 8,12 €

Endless χαρτοπετσέτες extra καρώ 33x33cm 70 φύλλα

Οι Endless χαρτοπετσέτες extra καρώ 33x33cm 70 φύλλα της εταιρίας Endless είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας ανάγκη. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά τους, αυτές οι χαρτοπετσέτες θα σας βοηθήσουν σε κάθε καθημερινή δραστηριότητα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν και να αναβαθμίσετε την καθημερινότητά σας.
Τιμή 0,80 €

Χαρτοπετσετα κρινος πολυτελειας μπορντω 24x24cm 667τεμ

Η χαρτοπετσέτα κρίνος πολυτέλειας σε μπορντώ χρώμα διαστάσεων 24x24 εκατοστών, με 667 τεμάχια, είναι η τέλεια επιλογή για κάθε περίσταση. Με την υψηλή ποιότητα και το κομψό σχεδιασμό της, θα δώσει ένα άγγιγμα πολυτέλειας και στυλ σε κάθε σας γεύμα. Αποκτήστε την τώρα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας!
Τιμή 5,40 €

Χαρτοπετσέτες εστιατορίου 24x24cm 5x400gr

Οι υπέροχες χαρτοπετσέτες εστιατορίου 24x24cm 5x400gr θα σας εντυπωσιάσουν με την ποιότητά τους και την απίστευτη απορροφητικότητά τους. Απολαύστε την άνεση και την ευκολία που σας προσφέρουν κάθε φορά που τις χρησιμοποιείτε. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε τώρα τις υπέροχες χαρτοπετσέτες εστιατορίου και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη και άνετη! Μην τις χάσετε!
Τιμή 6,83 €

Χαρτοπετσετα κρινος πολυτελειας μαυρη 24x24cm 667τεμ

Η χαρτοπετσέτα κρίνος πολυτέλειας σε μαύρο χρώμα με διαστάσεις 24x24cm είναι η απόλυτη πολυτέλεια στην τραπεζαρία σας. Με 667 τεμάχια ανά κιβώτιο, αυτή η χαρτοπετσέτα θα προσθέσει ένα άγγιγμα κομψότητας και πολυτέλειας σε κάθε σας γεύμα. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία φαγητού σας!
Τιμή 6,02 €

Κορυφαία προϊόντα

Nava nature τηγάνι από αλουμίνιο με επίστρωση από πέτρα 26cm

Το τηγάνι αλουμινίου με επίστρωση από πέτρα 26cm της Nava είναι η ιδανική επιλογή για εύκολο μαγείρεμα και υγιεινές γεύσεις. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αντοχή του στη χρήση, αυτό το τηγάνι θα σας συντροφεύσει για πολλά χρόνια. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση του μαγειρέματος με τη Nava!
Τιμή 15,11 €

Κύκλωψ ανοιχτήρι τριμπουσόν κρασιού & σαμπάνιας

Ανοιχτήρι μπύρας και τιρμπουσόν, της εταιρίας Cyclops. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε πρόκειται για επαγγελματική είτε για οικιακή χρήση. Ανοίγει κάθε τύπου μεταλλικό καπάκι ποτού (μπύρας, αναψυκτικού κ.α.), καθώς και μπουκάλια με πώμα φέλλου όπως το κρασί. Διαθέτει πλαϊνά πτερύγια που βοηθάνε σε πιο σταθέρο κράτημα και στην σωστή άσκηση πίεσης για την εξαγωγή του φελλού.

Τιμή 3,06 €

Jannis παστέλι με αμύγδαλο 40gr

Υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες

Πηγή πρωτεΐνης

Χωρίς γλουτένη

Κατάλληλο για Vegans

Χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι

Χωρίς λακτόζη

Ελεύθερο γαλακτοκομικών

Χωρίς συντηρητικά

Χωρίς πρόσθετα

Τιμή 1,07 €

Παπαδοπούλου μπισκότα γεμιστά με σοκολάτα 58gr

Τα Παπαδοπούλου μπισκότα γεμιστά με σοκολάτα 58gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια γλυκιά απόλαυση. Με την απαλή υφή τους και την εκλεπτυσμένη γεύση της σοκολάτας, θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο από γεύσεις και αρώματα. Απολαύστε τα κάθε στιγμή της ημέρας και αφεθείτε στη γεύση των Παπαδοπούλου!
Τιμή 0,64 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού