• Endless χαρτοπετσέτες extra καρώ 33x33cm 70 φύλλα Endless - 1
  • Endless χαρτοπετσέτες extra καρώ 33x33cm 70 φύλλα Endless - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEndless

Endless χαρτοπετσέτες extra καρώ 33x33cm 70 φύλλα

Οι Endless χαρτοπετσέτες extra καρώ 33x33cm 70 φύλλα της εταιρίας Endless είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας ανάγκη. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά τους, αυτές οι χαρτοπετσέτες θα σας βοηθήσουν σε κάθε καθημερινή δραστηριότητα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν και να αναβαθμίσετε την καθημερινότητά σας.
28818
5202995010421
0,80 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Αφράτη και απορροφητική σε χορταστικές διαστάσεις για καθημερινή χρήση και όχι μόνο.

Διατίθεται σε 4 διαφορετικά καρό χρώματα για να ταιριάζει σε κάθε τραπέζι.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Endless χαρτοπετσέτες plus ελιά 30x30cm 80 φύλλα

Οι νέες Endless χαρτοπετσέτες με ελιά 30x30cm είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας γεύμα. Με 80 φύλλα υψηλής ποιότητας, σας παρέχουν ατελείωτη απορρόφηση και αντοχή. Η φρεσκάδα της ελιάς θα ανανεώσει τον χώρο σας και θα σας προσφέρει μια αίσθηση πολυτέλειας κάθε φορά που τις χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που σας προσφέρουν οι Endless χαρτοπετσέτες με ελιά.
Τιμή 0,66 €

Zebra χαρτοπετσέτες mixed 33x33cm 90 φύλλα

Χαρτοπετσέτες της εταιρείας Zebra. Η χαρτοπετσέτα έχει διαστάσεις 33x33 εκατοστά, ενώ θα χρειαστείτε 2 με 3 χαρτοπετσέτες ανά πελάτη. Διατίθενται σε συσκευασία του ενός πακέτου, με 90 χαρτοπετσέτες ανά πακέτο.

Χρώμα: Πολύχρωμο

Ύψος: 33cm

Πλάτος: 33cm

Πάχος Χαρτοπετσέτας: 1 Φύλλο

Τιμή 0,84 €

Χαρτοπετσετα 1/4 κρινος πολυτελειας 33x33cm σιελ 400τεμ

Η χαρτοπετσέτα 1/4 κρίνος πολυτέλειας 33x33cm σιέλ 400τεμ από την εταιρία μας είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας γεύμα. Με την υψηλή ποιότητα και την πολυτέλεια που προσφέρει, θα αισθανθείτε την απόλυτη ευχαρίστηση κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα κάνει την καθημερινότητά σας ακόμα πιο ξεχωριστή. Αγοράστε τώρα και απολαύστε την πολυτέλεια στο τραπέζι σας!
Τιμή 9,03 €

Κορυφαία προϊόντα

Κοντέλης φωτιστικό οινόπνευμα 350ml

To φωτιστικό οινόπνευμα 93 βαθμών: πρόκειται για το γνωστό μπλε οινόπνευμα, κατάλληλο για καθαρισμό επιφανειών και απολύμανση.

Απομακρύνει τα λίπη και τη βρομιά στη στιγμή δίνοντας απόλυτη καθαριότητα και λάμψη σε εμαγιέ επιφάνειες όπως της ηλεκτρικής κουζίνας και πάγκους ιατρείων.

Με ένα κομμάτι βαμβάκι ή ένα μαλακό πανί με οινόπνευμα μπορείτε να τρίψετε τον πάγκο σας επιμένοντας περισσότερο στα δύσκολα σημεία.

Απολύτως κατάλληλο και για τα πλακάκια της κουζίνας και του μπάνιου.

Είναι αποτελεσματικό ακόμα και για τις πρίζες, τις τηλεφωνικές συσκευές και τις ανοξείδωτες επιφάνειες.

Προσοχή! Μακριά από παιδιά. Να μην έρχεται σε επαφή με τα μάτια, γεννητικά όργανα και βλενογόνους. Το δοχείο να διατηρείται ερμητικά κλειστό και σε καλά αεριζόμενο χώρο. Μακριά από θερμότητα, σπινθήρες, φλόγες και γενικά πηγές θερμότητας. Απαγορεύται το κάπνισμα.

Τιμή 1,01 €

My popcorn ποπ κορν με τομάτα & ελιά 200gr

Απολαύστε το νέο My PopCorn ποπ κορν με τομάτα & ελιά 200gr και ζήστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να το λατρέψετε. Απολαύστε το σαν σνακ κάθε στιγμή της ημέρας και ανακαλύψτε τη γεύση της ποπ κορν σε συνδυασμό με την εκλεπτυσμένη γεύση της τομάτας και της ελιάς. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική απόλαυση!
Τιμή 3,16 €

Soupline μαλακτικό άνθη μηλιάς 39μεζ 4lt

Το μαλακτικό ρούχων της Soupline εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει το στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων. Για χρήση στο πλυντήριο τοποθετήστε το στην ειδική θήκη στην αρχή κάθε πλύσης ή κατά την διάρκεια του τελευταίου ξεβγάλματος. Για πλύσιμο στο χέρι διαλύστε το μαλακτικό σε καθαρό νερό και στη συνέχεια προσθέστε τα ρούχα. Χρήση απευθείας πάνω σε ρούχα δεν συνιστάται. Αποφύγετε την χρήση του σε υφάσματα με μικροΐνες, αθλητικά ρούχα, αδιάβροχα υφάσματα και πετσέτες, διότι θα χάσουν την αποτελεσματικότητά τους. Διαρκεί για 36 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι μαλακτικού, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι μαλακτικού για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 5,24 €

Jumbo chips κυματιστά με αλάτι 280gr

Τα Jumbo chips κυματιστά με αλάτι σε συσκευασία 280γρ είναι μια νόστιμη και τραγανή επιλογή σνακ για όσους αγαπούν την κλασική γεύση του αλατιού στα πατατάκια. Το κυματιστό σχέδιο προσθέτει έναν ενδιαφέροντα χαρακτήρα σε αυτό το νόστιμο σνακ.

Τιμή 2,16 €

Ajax υγρό καθαριστικό πατώματος boost ξίδι & λεβάντα vegan 1lt

Το Ajax υγρό καθαριστικό πατώματος boost με ξίδι & λεβάντα σε μέγεθος 1lt είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Η μοναδική σύνθεσή του με ξίδι και λεβάντα όχι μόνο απομακρύνει τους λεκέδες και τη βρωμιά, αλλά παράλληλα αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα φρεσκάδας στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και αρωματικό χώρο στο σπίτι σας!
Τιμή 1,85 €