• Χαρτοπετσέτες εστιατορίου 24x24cm 5x400gr
  • Χαρτοπετσέτες εστιατορίου 24x24cm 5x400gr

Χαρτοπετσέτες εστιατορίου 24x24cm 5x400gr

Οι υπέροχες χαρτοπετσέτες εστιατορίου 24x24cm 5x400gr θα σας εντυπωσιάσουν με την ποιότητά τους και την απίστευτη απορροφητικότητά τους. Απολαύστε την άνεση και την ευκολία που σας προσφέρουν κάθε φορά που τις χρησιμοποιείτε. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε τώρα τις υπέροχες χαρτοπετσέτες εστιατορίου και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη και άνετη! Μην τις χάσετε!
17376
5200394700097
6,83 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Χαρτοπετσετα κρινος εστιατοριου κραφτ καφε 24x24cm 600τεμ

Αυτή η χαρτοπετσέτα κρίνου εστιατορίου κράφτ καφέ 24x24cm 600τεμ είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε εστιατόριο. Με την ποιότητα και την ανθεκτικότητά της, θα κάνει κάθε γεύμα σας ακόμα πιο ευχάριστο. Μην αφήνετε την ευκαιρία να την αποκτήσετε να πάει χαμένη, αγοράστε τώρα!
Τιμή 3,07 €

Χαρτοπετσετα 1/8 κρινος πολυτελειας 33x33cm μπλε 300τεμ

Η χαρτοπετσέτα 1/8 κρίνος πολυτέλειας 33x33cm σε μπλε χρώμα με 300 τεμάχια είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε σας γεύμα. Με την υψηλή ποιότητα και το κομψό σχεδιασμό της, θα προσθέσει μια νότα πολυτέλειας και στυλ σε κάθε εκδήλωση. Απαλή στην αφή και απορροφητική, η χαρτοπετσέτα αυτή θα κάνει την εμπειρία σας ακόμα πιο ευχάριστη. Μην αφήνετε αυτήν την ευκαιρία να πάει χαμένη και αποκτήστε την τώρα!
Τιμή 8,12 €

Endless χαρτοπετσέτες premium λαχανί 33x33cm 50 φύλλα

Απαλή, μεγάλη και εξαιρετικής απορροφητικότητας, είναι η ιδανική 2φυλλη χαρτοπετσέτα για καθημερινή χρήση, που προσαρμόζεται στο “χρώμα” κάθε τραπεζιού καθώς διατίθεται σε πολλούς υπέροχους χρωματισμούς.

Τιμή 1,30 €

Κορυφαία προϊόντα

Vanish υγρο oxi action 1lt pink

Vanish υγρό oxi action 1lt ροζ χρώματος είναι η ιδανική λύση για την απομάκρυνση των λεκέδων από τα ρούχα σας. Με την ισχυρή του σύνθεση, το Vanish δρα άμεσα και αποτελεσματικά, αφήνοντας τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα. Αποκτήστε το Vanish υγρό oxi action 1lt ροζ χρώματος τώρα και απολαύστε άψογα αποτελέσματα κάθε φορά!
Τιμή 4,07 €

Μάκβελ πένες ριγέ 675gr

Πένες της εταιρίας Μακβελ, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας!

Διαθέτουν ένα μικρό κυλινδρικό σχήμα και είναι από τους 10 πιο δημοφιλείς τύπους ζυμαρικών στον κόσμο όσον αφορά τον όγκο κατανάλωσης. Γεννημένες στην Σικελία και τελειοποιημένες σε όλη την Ιταλία, οι πένες μπορουν να συνδυαστούν με πολλές τροφές, λαχανικά, κρεατικά και ψάρια ή με ποικίλες σάλτσες με βάση τη ντομάτα ή την κρέμα γάλακτος.

Τιμή 1,14 €

Tulip καραμέλες sen-sen 1kg

Οι καραμέλες Sen-Sen της Tulip είναι καραμέλες με γεύση μέντας που συχνά χρησιμοποιούνται για να αναζωογονήσουν την αναπνοή και να δώσουν φρεσκάδα στο στόμα. Έχουν έντονη γεύση μέντας και μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως αναπνευστικές καραμέλες μετά το φαγητό ή όποτε αισθάνεστε ότι χρειάζεστε φρεσκάδα στο στόμα.

Τιμή 5,86 €

Παπαδοπούλου πολυδημητριακά μπισκότα με muesli 175gr

Το πρωινό σας σε ένα μπισκότο! Ξεκινήστε κάθε ημέρα σας με Πολυδημητριακά Μπισκότα Πρωινού Παπαδοπούλου και χαμογελάστε, με ένα γευστικό πρωινό που σας γεμίζει ενέργεια. Τέσσερα θρεπτικά δημητριακά, σιτάρι ολικής άλεσης, σίκαλη, Βρόμη και κριθάρι συνδυάζονται απολαυστικά με πλούσια φρούτα, λαχταριστή σοκολάτα, μυρωδάτο κακάο και θρεπτικό γάλα.

Τιμή 2,02 €