• Velour χαρτί υγείας 3φυλλο 10x125gr Velour - 1
  • Velour χαρτί υγείας 3φυλλο 10x125gr Velour - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςVelour

Velour χαρτί υγείας 3φυλλο 10x125gr

Το χαρτί υγείας της εταιρείας Maxi, το οποίο αποτελείται από 3 φύλλα και διατίθεται σε συσκευασία flat bag 10 ρολών, της σειράς Velour, είναι απαλό και απορροφητικό.

11421
5202505010460
4,04 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Χαρτι υγείας επαγγελμτικό 12x450gr

Ανακαλύψτε το νέο επαγγελματικό χαρτί υγείας 12x450gr από την εταιρία μας και απολαύστε υψηλής ποιότητας προϊόντα που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Με εξαιρετική απορροφητικότητα και αντοχή, αυτό το χαρτί υγείας θα σας προσφέρει την απαραίτητη άνεση και πρακτικότητα σε κάθε χρήση. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποδράσει, αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινότητά σας!
Τιμή 16,79 €

3alfa χαρτί υγείας αρωματικό 3φυλλο 10x108gr

Χαρτί υγείας, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 3 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Βάρος Τεμαχίου: 108gr

Συνολικός Αριθμός Ρολών: 10

Τιμή 3,70 €

Endless χαρτί υγείας professional economy 2φυλλο 40x67gr

Το Endless professional economy χαρτί υγείας 2φυλλο 40x67gr της Endless εταιρίας είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε επαγγελματικό χώρο. Με την υψηλή ποιότητα και απόδοση που προσφέρει, θα καλύψει κάθε ανάγκη σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την απόδοσή του!
Τιμή 11,85 €

Maxi χαρτί υγείας 2φυλλο 2x150gr

Το Maxi χαρτί υγείας 2φυλλο 2x150gr είναι ένα προϊόν που περιέχει δύο ρολλά χαρτιού υγείας με δύο φύλλα και βάρος 150γραμμάρια το καθένα. Αυτό το προϊόν είναι κατάλληλο για χρήση στην τουαλέτα ή σε άλλους χώρους όπου χρειάζεται χαρτί υγείας. Το διπλό φύλλο προσφέρει περισσότερη απορρόφηση και απαλότητα στην χρήση. Είναι ένα πρακτικό προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι, στο γραφείο ή σε δημόσιους χώρους.
Τιμή 1,09 €

Anil χαρτί υγείας αρωματικό 4φυλλο 10τεμ

Anil χαρτί υγείας αρωματικό 4φυλλο είναι ένα χαρτί υγείας υψηλής ποιότητας, με αρωματική νότα που αφήνει το μπάνιο ή την τουαλέτα σας αρωματισμένο. Έχει 4 φύλλα για μεγαλύτερη απορροφητικότητα και απαλότητα. Κάθε ρολλό έχει βάρος 160gr και συνολικά υπάρχουν 10 ρολλά στη συσκευασία. Ιδανικό για καθημερινή χρήση και για να διατηρείτε την προσωπική σας υγιεινή πάντα σε επίπεδα άριστης ποιότητας.

Τιμή 3,80 €

Κορυφαία προϊόντα

Sidirela σχοινί απλώματος πλαστικό 10m

Το Tns σχοινί απλώματος πλαστικό 10m είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά. Με την ανθεκτική πλαστική κατασκευή του και το μήκος των 10 μέτρων, το σχοινί αυτό θα σας βοηθήσει να απλώσετε τα ρούχα σας γρήγορα και εύκολα. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το Tns σχοινί απλώματος πλαστικό 10m τώρα!
Τιμή 0,64 €

Master chef πατατάκια με αλάτι 250gr

Οι Master chef πατατάκια με αλάτι 250gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απίστευτη γεύση τους και την τραγανή υφή τους, θα σας κάνουν να τα ερωτευτείτε αμέσως. Απολαύστε τα μόνοι σας ή μοιραστείτε τα με φίλους και οικογένεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα Master chef πατατάκια με αλάτι 250gr και να ζήσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Τιμή 2,39 €

Madona magic wipes υγρά μαντηλάκια για γυαλιά 30τεμ

Τα Madona magic wipes είναι η ιδανική λύση για τη φροντίδα των γυαλιών σας. Με τη μοναδική τους σύνθεση, αφαιρούν αποτελεσματικά τις λεκέδες και τη σκόνη, αφήνοντας τα γυαλιά σας λαμπερά και κρυστάλλινα. Επιπλέον, η βολική συσκευασία των 30 τεμαχίων σας επιτρέπει να τα έχετε πάντα μαζί σας, ώστε να διατηρείτε την καθαρότητα και τη διαύγεια των γυαλιών σας οποιαδήποτε στιγμή τη χρειάζεστε. Αποκτήστε τα Madona magic wipes σήμερα και απολαύστε άψογη ορατό?
Τιμή 1,74 €

Malizia αφρόλουτρο argan & vanilla 1lt

Το αφρόλουτρο της Malizia με κρεμώδη υφή, προσφέρει ενυδάτωση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

Τιμή 2,25 €

Bu deo spray αποσμητικό σώματος wild 150ml

Αποσμητικό σώματος με άρωμα της B.U. σε μορφή σπρέι. Καταπολεμά την κακοσμία, αντιμετωπίζοντας τα βακτήρια και τους μικροοργανισμούς που την προκαλούν. Τα βασικά ενεργά συστατικά του αποτελούνται κυρίως από παράγωγα φαινόλης, αιθανόλης και αιθέριων ελαίων, τα οποία εμποδίζουν τον βακτηριδιακό πολλαπλασιασμό χωρίς, ωστόσο, να εμποδίζουν την έκκριση ιδρώτα.

Φύλο: Γυναίκα

Περιοχή Χρήσης: Σώμα

Τύπος: Spray

Τιμή 2,51 €