• Red rose χαρτί υγείας με άρωμα 2φυλλο 12x145gr Red Rose - 1
  • Red rose χαρτί υγείας με άρωμα 2φυλλο 12x145gr Red Rose - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςRed Rose

Red rose χαρτί υγείας με άρωμα 2φυλλο 12x145gr

Χαρτί υγείας, ρολό ανθεκτικό και απαλό, 2 φύλλων εξαιρετικά μαλακό και φιλικό προς το δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

2994
5206072004037
5,51 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Χαρτί υγείας, ρολό ανθεκτικό και απαλό, 2 φύλλων εξαιρετικά μαλακό και φιλικό προς το δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Βάρος Τεμαχίου: 145gr

Συνολικός Αριθμός Ρολών: 12

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Save plus χαρτί υγείας φύλλο-φύλλο 10,5x18cm 36x250τεμ

Το Save Plus χαρτί υγείας είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι και γραφείο. Με τις διαστάσεις 10,5x18cm και τη συσκευασία 36x250τεμ, προσφέρει ανθεκτικότητα και απαλότητα σε κάθε χρήση. Μη διστάσετε να αποκτήσετε το Save Plus χαρτί υγείας για να απολαύσετε μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.
Τιμή 28,98 €

Velour χαρτί υγείας 3φυλλο 10x125gr

Το χαρτί υγείας της εταιρείας Maxi, το οποίο αποτελείται από 3 φύλλα και διατίθεται σε συσκευασία flat bag 10 ρολών, της σειράς Velour, είναι απαλό και απορροφητικό.

Τιμή 4,04 €

Endless χαρτί υγείας pure clean 2φυλλο 8x80gr

Το Endless pure clean χαρτί υγείας 2φυλλο 8x80gr είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που θέλετε να αισθάνεστε καθαροί και φρέσκοι όλη μέρα. Με την υψηλή ποιότητα και απαλότητα του, θα νιώσετε τη διαφορά αμέσως. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από την απόκτηση αυτού του εκπληκτικού προϊόντος. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της αμεσότητας και της καθαριότητας σε κάθε χρήση.
Τιμή 2,24 €

Zebra maliva χαρτί υγείας alpine 3φυλλο 4τεμ

Το Zebra maliva χαρτί υγείας alpine 3φυλλο 4τεμ είναι το τέλειο προϊόν για τις καθημερινές σας ανάγκες υγιεινής. Με υψηλή ποιότητα και απαλή υφή, θα αισθανθείτε άνετα και φρέσκοι κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει την καθημερινότητά σας ακόμη καλύτερη.
Τιμή 1,14 €

Κορυφαία προϊόντα

Endless υγρό πιάτων άγριο βατόμουρο 500ml

Το Endless υγρό πιάτων άγριο βατόμουρο 500ml της εταιρίας Endless είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της λαμπερή και καθαρή. Με το μοναδικό άρωμα του άγριου βατόμουρου, αφήνει τα πιάτα σας λαμπερά και αρωματικά. Απομακρύνει τους λίπους και τις λεκέδες με ευκολία, ενώ παράλληλα φροντίζει και προστατεύει τα χέρια σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καθαρισμοϋ στην κουζίνα σας!
Τιμή 1,19 €

Καπάκι για βάζο μεσαίο Φ82

Ένα καπάκι για ένα μεσαίο βάζο με διάμετρο 82 χιλιοστά (Φ82) αναφέρεται σε ένα καπάκι που σχεδιάστηκε για να ταιριάζει σε ένα βάζο με αυτές τις διαστάσεις. Τα καπάκια για βάζα χρησιμοποιούνται συνήθως για τη σφράγιση και την προστασία του περιεχομένου του βάζου από την αποξήρανση, την διατήρηση της φρεσκάδας, και την προστασία από εξωτερικούς παράγοντες.

Τιμή 0,10 €

Dixan υγρό απορρυπαντικό ρούχων power gel φρεσκάδα ωκεανού 70μεζ 3,15lt

Το Dixan υγρό απορρυπαντικό ρούχων power gel φρεσκάδα ωκεανού 70μεζ 3,15lt είναι η ιδανική επιλογή για καθαρά και φρέσκα ρούχα. Με τη μοναδική του φόρμουλα, εξασφαλίζει βαθιά καθαρισμένα ρούχα με αναζωογονητικό άρωμα ωκεανού που διαρκεί. Αφήστε το Dixan να αναλάβει τη φροντίδα των ρούχων σας και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης φρεσκάδας κάθε φορά που τα φοράτε.
Τιμή 11,04 €

Φελός καντήλας καντηλήθρα στρόγγυλη 4τεμ

Η φελός καντήλας καντηλήθρα στρόγγυλη 4τεμ είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για το σπίτι σας. Με το μοντέρνο και κομψό της σχεδιασμό, θα δώσει μια ιδιαίτερη νότα στη διακόσμηση του χώρου σας. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η καντήλα αυτή είναι ανθεκτική και διαχρονική. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο πρακτικό και όμορφο προϊόν για το σπίτι σας. Αγοράστε τώρα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας κάθε μέρα!
Τιμή 0,67 €

Divella κανελόνια 250gr

Κανελόνια Νο.84 της εταιρίας Divella, κατάλληλα για να φτιάξετε ιδιαίτερα πιάτα.​Ετοιμάστε ένα μείγμα κρέατος, λαχανικών ή τυριού για να γεμίσετε τα κανελόνια σας. Συνιστώμενος χρόνος μαγειρέματος 8 λεπτά.

Τιμή 1,24 €