• Fun χαρτί υγείας 3φυλλο 2x95gr
  • Fun χαρτί υγείας 3φυλλο 2x95gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFun

Fun χαρτί υγείας 3φυλλο 2x95gr

Το Fun χαρτί υγείας 3φυλλο 2x95gr είναι ιδανικό για την καθημερινή χρήση στο μπάνιο. Έχει τρία φύλλα για μεγαλύτερη απορροφητικότητα και απαλότητα. Με βάρος 95gr ανά ρολό, είναι ανθεκτικό και αποτελεσματικό. Επιπλέον, το Fun χαρτί υγείας έχει διασκεδαστικά σχέδια που θα φέρουν χαρά και χαμόγελα στον χώρο σας. Απολαύστε την αίσθηση της ποιότητας και της άνεσης με το Fun χαρτί υγείας 3φυλλο 2x95gr!

11412
8888888813767
0,68 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Endless χαρτί υγείας rich & soft 4φυλλο 10x110gr

Χαρτί υγείας της εταιρίας Endless, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 4 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Τιμή 3,74 €

Endless χαρτί υγείας hotel line 2φυλλο 40x125gr

Το Endless hotel line χαρτί υγείας 2φυλλο 40x125gr είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε ξενοδοχείο ή επιχείρηση. Με υψηλής ποιότητας χαρτί και διπλό φύλλο, εξασφαλίζει μακράς διάρκειας χρήση και απαλή αίσθηση στο δέρμα. Αποκτήστε το Endless hotel line χαρτί υγείας τώρα και εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με την ποιότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια που προσφέρετε.
Τιμή 18,10 €

Endless χαρτί υγείας value 3φυλλο 10x85gr

Το Endless value χαρτί υγείας 3φυλλο 10x85gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και απόδοση σε κάθε χρήση. Με μοναδική απορροφητικότητα και απαλότητα, το χαρτί υγείας Endless θα καλύψει κάθε ανάγκη σας, ενώ η προσιτή τιμή του θα σας ενθουσιάσει. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια ανεπανάληπτη εμπειρία χρήσης!
Τιμή 3,12 €

Fun deco χαρτί υγείας 3φυλλο 8x75gr

Το χαρτί υγείας Fun Deco 3φύλλο είναι ιδανικό για χρήση στο μπάνιο, το κουζίνα ή οπουδήποτε χρειάζεστε υγιεινή προστασία. Με μέγεθος 8x75gr, προσφέρει απαλή αίσθηση στο δέρμα και απορροφητικότητα. Το χαρτί υγείας Fun Deco έχει επίσης διακριτικό και χαρούμενο σχεδιασμό που θα φωτίσει τον χώρο σας. Απολαύστε την ποιότητα και το στυλ με το χαρτί υγείας Fun Deco!

Τιμή 2,40 €

Softcare χαρτί υγείας 3φυλλο 10x90gr

Χαρτί υγείας της εταιρίας Softcare, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 3 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Τιμή 2,98 €

Κορυφαία προϊόντα

Babycare μωρομάντηλα χαμομήλι 3x72τεμ

Τα μωρομάντηλα BabyCare Chamomile Pure Water σχεδιάστηκαν για τον απαλό καθημερινό καθαρισμό του βρεφικού δέρματος. Χάρη στη μοναδική σύνθεσή τους που περιέχει αγνό νερό (πάνω από 96% της φόρμουλας) και εκχύλισμα χαμομηλιού, καθαρίζουν απαλά και περιποιούνται το βρεφικό δέρμα, συμβάλλοντας στην προστασία του από ερεθισμούς και συγκάματα.

Χωρίς παραβένες, οινόπνευμα, χρωστικές, φθαλυκούς εστέρες, προπυλενογλυκόλη και σιλικόνες.

Δερματολογικά ελεγμένα σε ευαίσθητα δέρματα.

Σε 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία, με 100% ανακυκλώσιμο καπάκι.

Τιμή 3,24 €

Agros χυμός μήλο, πορτοκάλι & ροδάκινο 1lt

Νέκταρ Μήλο – Πορτοκάλι – Ροδάκινο

Συστατικά: Νερό, συμπυκνωμένος χυμός πορτοκαλι ,πουρές βερίκοκου ,συμπυκνωμένος χυμός Μήλου, ζάχαρη ,άρωμα πορτοκαλιού ,μήλου, βερίκοκου. Ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ.

Τιμή 1,12 €

Ποτηροπανα βαμβακερα 40x60cm

Αποκτήστε τώρα τα υπέροχα ποτηροπανα βαμβακερά 40x60cm από την εταιρία μας! Με υψηλή ποιότητα και απίστευτη απορροφητικότητα, αυτά τα ποτηροπανα θα κάνουν την κουζίνα σας να λάμψει. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα απαραίτητο αξεσουάρ για το σπίτι σας!
Τιμή 2,04 €

Bonduelle μανιτάρια τεμαχισμένα 200gr

Κομμένα μανιτάρια, ιδανικά για πίτσες αλλά και σαλάτες ή ζεστά γεύματα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε παραδοσιακές όσο και σε πρωτότυπες συνταγές.

Τιμή 1,82 €