• Fun deco χαρτί υγείας 3φυλλο 8x75gr Fun - 1
  • Fun deco χαρτί υγείας 3φυλλο 8x75gr Fun - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFun

Fun deco χαρτί υγείας 3φυλλο 8x75gr

Το χαρτί υγείας Fun Deco 3φύλλο είναι ιδανικό για χρήση στο μπάνιο, το κουζίνα ή οπουδήποτε χρειάζεστε υγιεινή προστασία. Με μέγεθος 8x75gr, προσφέρει απαλή αίσθηση στο δέρμα και απορροφητικότητα. Το χαρτί υγείας Fun Deco έχει επίσης διακριτικό και χαρούμενο σχεδιασμό που θα φωτίσει τον χώρο σας. Απολαύστε την ποιότητα και το στυλ με το χαρτί υγείας Fun Deco!

11411
8888888809944
2,40 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Χαρτί υγείας super 40x130gr

Αναφέρεται σε μια συσκευασία που περιλαμβάνει 40 ρολλά χαρτιού υγείας, με κάθε ρολό να ζυγίζει 130 γραμμάρια. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ρολό περιέχει περίπου 130 γραμμάρια χαρτιού.

Τιμή 16,16 €

Anil χαρτί υγείας επαγγελματικό 12x400gr

Το Anil χαρτί υγείας επαγγελματικό 12x400gr είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματικό χώρο. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα του, το Anil χαρτί υγείας εξασφαλίζει την απόλυτη υγιεινή και άνεση. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από την απόκτηση αυτού του εξαιρετικού προϊόντος που θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και άνετη. Αποκτήστε το Anil χαρτί υγείας τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ποιότητας κάθε μέρα.

Τιμή 15,76 €

Softcare χαρτί υγείας 3φυλλο 10x90gr

Χαρτί υγείας της εταιρίας Softcare, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 3 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Τιμή 2,98 €

I love paper χαρτί υγείας 3φυλλο 10x90gr

Ανακαλύψτε την απαλή αίσθηση του χαρτιού υγείας I Love Paper, με τρία φύλλα για μεγαλύτερη απορροφητικότητα. Αποκτήστε τώρα το πακέτο 10x90gr και απολαύστε την ποιότητα και την αντοχή που προσφέρει το I Love Paper. Κάντε την καθημερινή σας ρουτίνα πιο άνετη και ευχάριστη με το χαρτί υγείας που λατρεύετε.
Τιμή 2,90 €

Endless χαρτί υγείας συσκευών 12x425gr

Το Endless χαρτί υγείας συσκευών 12x425gr είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά του, το Endless χαρτί υγείας θα σας προσφέρει την απαραίτητη προστασία και άνεση κάθε μέρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και άνετη. Αγοράστε το Endless χαρτί υγείας σήμερα και απολαύστε την υψηλή ποιότητα που σας προσφέρει η εταιρία Endless.
Τιμή 18,04 €

Κορυφαία προϊόντα

Γιώτης μίγμα για παγωτό με γεύση φράουλα 427gr

Το Γιώτης μίγμα για παγωτό με γεύση φράουλα 427gr είναι ο απόλυτος συνδυασμός γλυκού και φρεσκάδας. Με την απίστευτη γεύση της φράουλας και την κρεμώδη υφή του, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο από απόλαυση και ικανοποίηση. Απολαύστε το μόνο του ή προσθέστε το σε παγωτό για μια ακόμη πιο απολαυστική εμπειρία. Αγοράστε το τώρα και αφήστε τις αισθήσεις σας να ανακαλύψουν την πραγματική γεύση της ευτυχίας.
Τιμή 4,25 €

Μάκβελ σπαγγέτι No6 500gr

Απολαύστε τα με οποιαδήποτε ευφάνταστη δημιουργία σας, γιατί δεν θα σας προδώσουν ποτέ. Με λευκές ή κόκκινες καυτερές σάλτσες. Με κρέας ή θαλασσινά, αλλά και μόνο με φρέσκο ελαιόλαδο, τριμμένη ξηρή μηζύθρα και δυο φυλαράκια μαιντανού. Όπως και να τα σερβίρετε το σίγουρο είναι οτι θα τα απολαύσετε!

Τιμή 0,97 €