• Evripos αφέψημα χαμομήλι 20x1gr
  • Evripos αφέψημα χαμομήλι 20x1gr
  • Evripos αφέψημα χαμομήλι 20x1gr
  • Evripos αφέψημα χαμομήλι 20x1gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEvripos

Evripos αφέψημα χαμομήλι 20x1gr

Το Evripos αφέψημα χαμομήλι 20x1gr της εταιρίας Evripos είναι η ιδανική επιλογή για ένα χαλαρωτικό βραδινό τσάι. Με τη φρέσκια γεύση του χαμομηλιού, αυτό το προϊόν θα σας χαλαρώσει μετά από μια μακρά και κουραστική μέρα. Απολαύστε την πλούσια γεύση του Evripos αφέψημα χαμομήλι και αφεθείτε σε έναν κόσμο ηρεμίας και χαλάρωσης.
20837
5201207100615
1,59 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μπαγκατζούνης τσάι βουνού ματσάκι 40gr

Το τσάι του βουνού της εταιρείας Μπαγκατζούνης προέρχεται από το φυτό sideritis, γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Δεν περιέχει καθόλου καφεΐνη γι αυτό και μπορεί να καταναλωθεί όλες τις ώρες.

Τιμή 1,88 €

Ματίνα τήλιο φλαμούρι βάζο 30gr

Τίλιο της εταιρείας Matina σε συσκευασία 30 γραμμαρίων. Παράγεται από τα φύλλα του δέντρου της φλαμουριάς. Καταπολεμά την υπερένταση και το άγχος και μπορεί να δράσει ως ελαφρύ υπνωτικό. Ανακουφίζει από το πονοκέφαλο, το κρυολόγημα, το βήχα και τη ρινική καταρροή και βοηθά στις ημικρανίες και στους νευρικούς εμετούς. Τέλος διαλύει το ουρικό οξύ και γι' αυτό χρησιμοποιείται στα αρθριτικά, στους ρευματισμούς και στην ουρική αρθρίτιδα.

Η παρασκευή του αφεψήματος είναι πολύ απλή, αφού το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι βάλετε μία ποσότητα του βοτάνου σε σκεύος με βραστό νερό και σε λίγα λεπτά θα είναι έτοιμο το ρόφημα σας.

Τιμή 3,64 €

Ματίνα τσάι μαύρο βάζο 60gr

Το μαύρο τσάι της εταιρείας Matina έχει μεγάλη περιεκτικότητα καφεΐνης και παρασκευάζεται από τα φύλλα ενός θάμνου που ονομάζεται Camellia sinensis. Παράγει ένα σκούρο, χάλκινο χρώμα και έχει πιο δυνατή, πιο έντονη γεύση από άλλα είδη τσαγιού.

Τιμή 2,76 €

El Greco τσάι χαμομήλι με σαφράν 10x1gr

Χαμομήλι της εταιρείας El Greco σε συσκευασία 20 φακελίσκων. Είναι αρωματικό και φαρμακευτικό, έχει ηρεμιστικές, αντισηπτικές και παρασιτοκτόνες ιδιότητες. Είναι απολαυστικό, ενισχύει την άμυνα του οργανισμού, ανακουφίζει από το συνάχι, το κρυολόγημα και τον στομαχόπονο καθώς επίσης και από πολλές άλλες παθήσεις. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, κάλιο, ψευδάργυρο, σίδηρο, φώσφορο, βιταμίνη C και βιταμίνη B1.

Τιμή 3,86 €

Ματίνα τσάι βουνού 25gr

Το τσάι του βουνού της εταιρείας Matina προέρχεται από το φυτό sideritis, γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Δεν περιέχει καθόλου καφεΐνη γι αυτό και μπορεί να καταναλωθεί όλες τις ώρες.

Τιμή 2,03 €

Κορυφαία προϊόντα

Endless χαρτοπετσέτες premium λαχανί 33x33cm 50 φύλλα

Απαλή, μεγάλη και εξαιρετικής απορροφητικότητας, είναι η ιδανική 2φυλλη χαρτοπετσέτα για καθημερινή χρήση, που προσαρμόζεται στο “χρώμα” κάθε τραπεζιού καθώς διατίθεται σε πολλούς υπέροχους χρωματισμούς.

Τιμή 1,30 €

Γιώτης άνθος αραβοσίτου βρώμης βανίλιας 43gr

Ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση του Γιώτη άνθους αραβοσίτου βρώμης βανίλιας 43gr. Ένα προϊόν που θα σας ταξιδέψει με την αρωματική του ευωδιά και την απαλή γεύση του. Αφεθείτε στην απόλαυση και δώστε στον εαυτό σας τη χαρά της εξαιρετικής γευστικής εμπειρίας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την πλούσια γεύση του Γιώτη!
Τιμή 0,60 €

Iris παραμάνες ανάμικτες χρυσές 48τεμ

Οι παραμάνες Iris ανάμικτες χρυσές περιέχουν 48 τεμάχια. Αυτές οι παραμάνες είναι μια όμορφη και λαμπερή επιλογή για διακόσμηση ή κατασκευή κοσμημάτων. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε σε κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια και πολλά άλλα κοσμήματα για να προσθέσετε λάμψη και φωτεινότητα στο στυλ σας.
Τιμή 0,90 €

Agnotis μωρομάντηλα 3x50τεμ

Τα Agnotis μωρομάντηλα 3x50τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλή ποιότητα και απαλή υφή, τα μωρομάντηλα Agnotis θα κάνουν την αλλαγή της πάνας εύκολη και γρήγορη. Επιπλέον, η μεγάλη συσκευασία 3x50τεμ θα σας διαρκέσει για πολύ καιρό. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρουν τα Agnotis μωρομάντηλα.
Τιμή 2,19 €

Dettol απολυμαντικό ρούχων λεβάντα 1,5lt

Απολυμαντικό για τα ρούχα, που εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηριδίων, τα απολυμαίνει και εξαφανίζει δυσάρεστες οσμές, ακόμα και σε σύντομες πλύσεις ή πλύσεις με κρύο νερό, αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα καθαριότητας.

Είναι κατάλληλο για λευκά και χρωματιστά ρούχα καθώς δεν καταστρέφει τις ίνες τους.

Τιμή 5,48 €