• Krocus kozanis πράσινο τσάι με πιπερόριζα, γλυκόριζα & κρόκο κοζάνης 10x1,8gr
  • Krocus kozanis πράσινο τσάι με πιπερόριζα, γλυκόριζα & κρόκο κοζάνης 10x1,8gr
  • Krocus kozanis πράσινο τσάι με πιπερόριζα, γλυκόριζα & κρόκο κοζάνης 10x1,8gr
  • Krocus kozanis πράσινο τσάι με πιπερόριζα, γλυκόριζα & κρόκο κοζάνης 10x1,8gr
  • Krocus kozanis πράσινο τσάι με πιπερόριζα, γλυκόριζα & κρόκο κοζάνης 10x1,8gr
  • Krocus kozanis πράσινο τσάι με πιπερόριζα, γλυκόριζα & κρόκο κοζάνης 10x1,8gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςKrocus Kozanis

Krocus kozanis πράσινο τσάι με πιπερόριζα, γλυκόριζα & κρόκο κοζάνης 10x1,8gr

Ζήσε μια μοναδική εμπειρία γεύσης με το Krocus Kozanis πράσινο τσάι με πιπερόριζα, γλυκόριζα & κρόκο Κοζάνης. Απόλαυσε τη φρεσκάδα του πράσινου τσαγιού σε συνδυασμό με την πικάντικη νότα της πιπερόριζας και τη γλυκόριζα που ξεχωρίζει. Απολαύστε μια φλούδα από τον κρόκο Κοζάνης σε κάθε κούπα σας, για μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει.
20793
5206187000122
3,91 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

El Greco τσάι του βουνού με εσπεριδοειδή 20x1,3gr

Το τσάι του βουνού της εταιρείας El Greco προέρχεται από το φυτό sideritis, γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Δεν περιέχει καθόλου καφεΐνη γι αυτό και μπορεί να καταναλωθεί όλες τις ώρες.

Τιμή 3,28 €

Evripos αφέψημα τσουκνίδα 20x1,2gr

Το Evripos αφέψημα τσουκνίδα 20x1,2gr της εταιρίας Evripos είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την τέλεια γεύση και ποιότητα. Με μοναδική γεύση και αρώματα που ξυπνούν τις αισθήσεις, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει με την πρώτη γουλιά. Απολαύστε την πλούσια γεύση τσουκνίδας σε κάθε φλιτζάνι και αφεθείτε σε μια μοναδική εμπειρία γεύσης. Αγοράστε το Evripos αφέψημα τσουκνίδα και ανακαλύψτε την απόλαυση σε κάθε γουλιά.
Τιμή 3,32 €

Ματίνα χαμομήλι 30gr

Χαμομήλι της εταιρείας Matina σε συσκευασία 30 γραμμαρίων. Είναι αρωματικό και φαρμακευτικό, έχει ηρεμιστικές, αντισηπτικές και παρασιτοκτόνες ιδιότητες. Είναι απολαυστικό, ενισχύει την άμυνα του οργανισμού, ανακουφίζει από το συνάχι, το κρυολόγημα και τον στομαχόπονο καθώς επίσης και από πολλές άλλες παθήσεις. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, κάλιο, ψευδάργυρο, σίδηρο, φώσφορο, βιταμίνη C και βιταμίνη B1.

Τιμή 3,21 €

Evripos αφέψημα φύλλα αιγύπτου 20x1,2gr

Το Evripos αφέψημα φύλλα αιγύπτου 20x1,2gr της εταιρίας Evripos θα σας ταξιδέψει στη γεύση και το άρωμα της Αίγυπτου. Απολαύστε μια πλούσια εμπειρία γευστικού ταξιδιού με κάθε φλιτζάνι αυτού του μοναδικού αφέψηματος. Ανακαλύψτε τη μαγεία των φύλλων αιγύπτου με το Evripos και απολαύστε κάθε στιγμή του καθημερινού σας ρουτίνας.
Τιμή 4,20 €

Evripos αφέψημα μέντα 10x1,5gr

Απολαύστε τη φρεσκάδα της μέντας με το Evripos αφέψημα μέντα 10x1,5gr. Με τη μοναδική του γεύση και άρωμα, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και αναζωογόνηση. Απολαύστε το κάθε πρωί ή απόλαυστε το μετά από ένα γεύμα, για μια εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να επιθυμείτε περισσότερο. Αποκτήστε το Evripos αφέψημα μέντα τώρα και ανακαλύψτε την πραγματική δύναμη της μέντας!
Τιμή 1,19 €

Κορυφαία προϊόντα

Εδέσσης γλυκό του κουταλιού με κυδώνι 453gr

Γλυκό κουταλιού με κυδώνι από την εταιρεία Εδέσσης. Μια ακαταμάχητη λιχουδιά για όλη την οικογένεια. Τα δώρα της φύσης σε γλυκό του κουταλιού για το ιδανικό επιδόρπιο αλλά και για κάθε στιγμή.

Τιμή 3,29 €

Uniglass olio martina φιάλη γυάλινη βιολετί 1000ml 72407/cf04

Με το Uniglass olio martina φιάλη γυάλινη βιολετί 1000ml 72407/cf04 της εταιρίας Uniglass, θα αναβαθμίσετε την κουζίνα σας με ένα προϊόν υψηλής ποιότητας. Η βιολετί απόχρωση της φιάλης δίνει ένα μοντέρνο και κομψό ύφος, ενώ το γυάλινο υλικό εξασφαλίζει αντοχή και ανθεκτικότητα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα αναβαθμίσει την κουζίνα σας και θα σας κάνει να ξεχωρίζετε!
Τιμή 2,63 €

Primo gusto σάλτσα siciliana 350gr

Η σάλτσα siciliana της Primo Gusto είναι μια απόλαυση για τις γεύσεις σας. Με φρέσκα ντομάτες και αρωματικά μπαχαρικά, αυτή η σάλτσα θα σας ταξιδέψει στη γεύση της Σικελίας. Απολαύστε την με ζυμαρικά, πίτσα ή ψητά φαγητά και ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική εμπειρία. Αγοράστε τώρα τη σάλτσα siciliana της Primo Gusto και αναβαθμίστε τα γεύματά σας!
Τιμή 3,51 €

Λεκάνη αχιβάδα πλαστική Νo50 35x14cm 6lt

Η πλαστική λεκάνη αχιβάδα Νο50 35x14cm 6lt είναι ο απαραίτητος σύντροφος στο μπάνιο σας. Με το μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό της, θα σας προσφέρει άνεση και πρακτικότητα κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Μην αφήνετε να σας ξεγελάσει η απλότητα της, αυτή η πλαστική λεκάνη είναι η ιδανική επιλογή για το μπάνιο σας. Αποκτήστε την τώρα και δώστε μια νέα διάσταση στον χώρο σας!
Τιμή 1,59 €