• Dove αποσμητικό σώματος spray women apple 150ml
  • Dove αποσμητικό σώματος spray women apple 150ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDove

Dove αποσμητικό σώματος spray women apple 150ml

47441
8720181443596
2,51 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Dove αποσμητικό σώματος roll-on fresh 50ml

Η Dove roll-on fresh 50ml είναι η ιδανική επιλογή για να αισθάνεστε φρέσκοι και αυτοπεποιθητικοί κάθε μέρα. Η μοναδική της φόρμουλα προστατεύει από την εφίδρωση και την κακοσμία, προσφέροντας μακράς διαρκείας προστασία. Απολαύστε την αίσθηση φρεσκάδας και την αίσθηση ευεξίας κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Αγοράστε τώρα το Dove roll-on fresh 50ml και ανανεώστε την καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς.
Τιμή 2,00 €

Dove αποσμητικό σώματος spray women advanced invisible care 150ml

Το Dove deo spray advanced 150ml invisible care είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν προστασία και φρεσκάδα όλη μέρα. Η μοναδική του φόρμουλα προσφέρει αόρατη προστασία ενάντια στον ιδρώτα και τις δυσάρεστες μυρωδιές, ενώ παράλληλα φροντίζει το δέρμα σας. Αφήστε το Dove deo spray να σας προσφέρει την αίσθηση φρεσκάδας και αυτοπεποίθησης που χρειάζεστε κάθε μέρα.
Τιμή 2,85 €

Nivea roll-on women fresh cherry 2x50ml

Ανανεωτικό, απαλό και αποτελεσματικό, το Nivea roll-on women fresh cherry 2x50ml θα κάνει την καθημερινή σας φροντίδα πραγματικά ευχάριστη. Με το φρέσκο άρωμα της κερασιάς, αυτό το απαλό αντιιδρωτικό θα σας προσφέρει προστασία για ώρες, ενώ παράλληλα θα φροντίσει το δέρμα σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη φρεσκάδα και την αυτοπεποίθηση που προσφέρει σε κάθε σας κίνηση. Αφήστε το Nivea roll-on women fresh cherry 2x50ml να φροντίσει τη φρεσκάδα και την προστασία σας
Τιμή 4,98 €

Noxzema roll-on memories 50ml

To γυναικείο αντιιδρωτικό αποσμητικό rollon Noxzema Memories, με τεχνολογία Clean & Fresh απελευθερώνει άρωμα λουλουδιών και αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί ενω προσφέρει αποτελεσματική 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία.

Είναι δερματολογικά ελεγμένο και δεν περιέχει οινόπνευμα.

Τιμή 2,33 €

Κορυφαία προϊόντα

Deviltop ποντικοφάρμακο σε σιτάρι sensitive wheat 150gr

Ανανεωμένο Deviltop sensitive wheat 150gr σιτάρι δόλωμα για ποντίκια. Η ιδανική επιλογή για να εξαφανίσετε το πρόβλημα των ποντικιών σας με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια. Αγοράστε το τώρα και αποχαιρετήστε το άγχος των επισκευών και των καθαρισμών που προκαλούν τα ποντίκια. Μην αφήσετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει!
Τιμή 1,97 €

Serenata κρουασάν με γέμιση κρέμα κακάο 50gr

Το Serenata κρουασάν πραλίνας είναι ένα νόστιμο γλυκό κρουασάν με γέμιση πραλίνας, ιδανικό για ένα γλυκό σνακ ή πρωινό επιδόρπιο. Κάθε κρουασάν ζυγίζει 50γρ και είναι ιδανικό για να το απολαμβάνετε με έναν καφέ ή ένα τσάι. Απολαύστε το υπέροχο γεύση και την τραγανή υφή του Serenata κρουασάν πραλίνας!

Τιμή 0,45 €

Omino bianco υγρο αφρος μασσαλιας 37μεζ, 1,48lt

Ανανεωτικός αφρός μάζας για τα λευκά σας ρούχα! Αποκτήστε λαμπερά και άψογα καθαρά ρούχα με τον υγρό αφρό μάζας Omino Bianco. Η ιδανική λύση για κάθε νοικοκυρά που θέλει τα ρούχα της να διατηρούν τη λάμψη τους και την αίσθηση της φρεσκάδας. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε το πλύσιμο των ρούχων σας!
Τιμή 4,98 €