• Lipton τσάι πυραμίδα χαμομήλι 25τεμ Lipton - 1
  • Lipton τσάι πυραμίδα χαμομήλι 25τεμ Lipton - 2
  • Lipton τσάι πυραμίδα χαμομήλι 25τεμ Lipton - 3
  • Lipton τσάι πυραμίδα χαμομήλι 25τεμ Lipton - 1
  • Lipton τσάι πυραμίδα χαμομήλι 25τεμ Lipton - 2
  • Lipton τσάι πυραμίδα χαμομήλι 25τεμ Lipton - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLipton

Lipton τσάι πυραμίδα χαμομήλι 25τεμ

Το Lipton τσάι πυραμίδα χαμομήλι 25τεμ είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν έναν ήπιο και αρωματικό τρόπο να ηρεμήσουν τις αισθήσεις τους. Η υψηλή ποιότητα του χαμομηλιού που χρησιμοποιείται σε κάθε πυραμίδα εξασφαλίζει έναν γευστικό και αρωματικό χαρακτήρα που θα σας κερδίσει από την πρώτη γουλιά. Ανακαλύψτε την απόλαυση του Lipton τσαγιού χαμομηλιού και αφήστε το να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα.
23552
2114651500012
2,51 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ματίνα φασκόμηλο 40gr

Φασκόμηλο της εταιρείας Matina σε συσκευασία 40 γραμμαρίων. Το φασκόμηλο έχει ιδιαίτερα έντονο άρωμα, που το κάνει να ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα βότανα. Η έντονη αρωματική του οσμή και η δυνατή του γεύση το καθιστά αγαπητό σε αυτούς που θέλουν να γευτούν κάτι μοναδικό. Από παλιά καταναλωνόταν συχνά, αφού είναι γνωστό πως έχει στομαχικές, τονωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Η παρασκευή του αφεψήματος είναι πολύ απλή, αφού το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι βάλετε μία ποσότητα του βοτάνου σε σκεύος με βραστό νερό και σε λίγα λεπτά θα είναι έτοιμο το ρόφημα σας.

Τιμή 1,35 €

Evripos τσάι κεϋλάνης 25x1,5gr

Το Evripos τσάι κεϋλάνης 25x1,5gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια μοναδική γευστική εμπειρία. Με την πλούσια γεύση του κεϋλάνη και την ποιότητα που προσφέρει η εταιρία Evripos, αυτό το τσάι θα σας μαγέψει από την πρώτη γουλιά. Απολαύστε το κάθε πρωί ή το απόγευμα και ανανεώστε τις αισθήσεις σας με το Evripos τσάι κεϋλάνης.
Τιμή 2,38 €

El Greco τσάι χαμομήλι 20x1gr

Ανακαλύψτε το απαλό και αρωματικό El Greco τσάι χαμομήλι 20x1gr της εταιρίας El Greco και αφεθείτε στην αίσθηση ενός ζεστού και χαλαρωτικού ποτού. Η πλούσια γεύση του χαμομηλιού θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο ηρεμία και ευεξία. Απολαύστε το El Greco τσάι χαμομήλι κάθε στιγμή της ημέρας και ζήστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και χαλάρωσης.
Τιμή 2,55 €

Ματίνα τσάι βουνού βάζο 20gr

Το τσάι του βουνού της εταιρείας Matina προέρχεται από το φυτό sideritis, γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Δεν περιέχει καθόλου καφεΐνη γι αυτό και μπορεί να καταναλωθεί όλες τις ώρες.

Τιμή 2,80 €

Evripos αφέψημα τίλιο 10x1gr

Το Evripos αφέψημα τίλιο 10x1gr της εταιρίας Evripos είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να νιώσετε ανανεωμένοι και δροσεροί κάθε φορά που το καταναλώνετε. Με τη μοναδική του σύνθεση και την υψηλή ποιότητα των συστατικών του, το Evripos αφέψημα τίλιο θα σας χαρίσει μια απόλυτα ευχάριστη αίσθηση και θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη μέρα σας με αισιοδοξία και ενέργεια. Αποκτήστε το Evripos τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και ευεξίας!
Τιμή 1,40 €

Κορυφαία προϊόντα

Ομπρελα παιδικη μπαστουνι 45cm fiberglass princess 3517

Η παιδική ομπρέλα με μπαστούνι 45cm fiberglass princess 3517 είναι η τέλεια επιλογή για τις μικρές πριγκίπισσες που θέλουν να προστατευτούν από τον ήλιο και τη βροχή με στυλ. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, διαθέτει ανθεκτικό μπαστούνι fiberglass που την καθιστά ιδανική για κάθε καιρική συνθήκη. Με το όμορφο σχεδιασμό της πριγκίπισσας, η μικρή σας θα νιώσει σαν αληθινή βασίλισσα κάθε φορά που τη χρησιμοποιεί. Αποκτήστε τώρα την ομπρέλα παιδ
Τιμή 5,01 €

Tns φαγητοδοχείο ορθογώνιο πλαστικό διάφανο με καπάκι 5lt

Το Tns φαγητοδοχείο ορθογώνιο πλαστικό διάφανο με καπάκι 5lt της εταιρίας Tns είναι ο ιδανικός σύντροφος στην κουζίνα σας. Με τη μεγάλη του χωρητικότητα 5lt, μπορείτε να αποθηκεύσετε μεγάλες ποσότητες φαγητού με ασφάλεια και ευκολία. Το διάφανο πλαστικό σας επιτρέπει να βλέπετε εύκολα το περιεχόμενο, ενώ το καπάκι του εξασφαλίζει τη φρεσκάδα και τη διατήρηση των γεύσεων. Αποκτήστε το Tns φαγητοδοχείο τώρα και απολαύστε την απόλυτη λειτουργ
Τιμή 3,05 €

Omo σκόνη πλυντηρίου ρούχων λευκή ορχιδέα 45μεζ 2,52kg

Το ΟΜΟ υγρό απορρυπαντικό για το πλυντήριο με λευκή ορχιδέα χαρίζει ένα Άρωμα φρεσκοπλυμένου που διαρκεί και διαρκεί..! Κάθε δόση χαρίζει εξαιρετική καθαριότητα, ενώ τα εμπλουτισμένα με αιθέρια έλαια αρώματα που περιέχει έχουν επιλεχτεί ειδικά για να σας προσφέρουν φρεσκάδα που διαρκεί όλη μέρα.

Τιμή 7,08 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού