• Zero καραμελες 32gr ευκαλυπτος & μελι 0% ζαχαρη
  • Zero καραμελες 32gr ευκαλυπτος & μελι 0% ζαχαρη

Zero καραμελες 32gr ευκαλυπτος & μελι 0% ζαχαρη

Απολαύστε το μοναδικό γευστικό συνδυασμό των Zero καραμελών με ευκάλυπτο και μέλι, χωρίς καθόλου ζάχαρη! Μια απόλαυση για τις γευστικές σας αισθήσεις που δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Αποκτήστε τώρα το πακέτο με 12 τεμάχια και απολαύστε την γεύση τους οπουδήποτε και οποτεδήποτε!
33879
5201583085964
0,93 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΚΟΥΤΑΛΙ ΜΟΚΑΣ professional (17038)

Το ΚΟΥΤΑΛΙ ΜΟΚΑΣ professional (17038) είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε λάτρη του καφέ. Με τον εργονομικό σχεδιασμό του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αποτελεί την ιδανική επιλογή για επαγγελματική χρήση. Αναδεικνύει τη γεύση και το άρωμα του καφέ σας, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας. Αποκτήστε το ΚΟΥΤΑΛΙ ΜΟΚΑΣ professional (17038) σήμερα και απολαύστε κάθε τάση του αγαπημένου σας ροφήματος με άνεση και στυλ.
Τιμή 0,66 €

Κορυφαία προϊόντα

Dk μπωλ παστας 200cc 50τεμ διαφανο 0108

Το Dk μπωλ παστας 200cc 50τεμ διαφανο 0108 της εταιρίας Dk είναι ο τέλειος τρόπος για να σερβίρετε τα αγαπημένα σας γεύματα με στυλ και κομψότητα. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, αυτό το μπωλ παστας θα προσθέσει μια αίσθηση πολυτέλειας στο τραπέζι σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε την εμπειρία σας με το Dk μπωλ παστας!
Τιμή 6,12 €

Palmolive κρέμα ξυρίσματος menthol 100ml

Η Palmolive κρέμα ξυρίσματος menthol 100ml είναι η ιδανική επιλογή για ένα απολαυστικό ξύρισμα. Η δροσερή αίσθηση του μέντας θα σας αναζωογονήσει και θα σας δώσει μια αίσθηση φρεσκάδας που θα διαρκέσει όλη μέρα. Η πλούσια σύνθεσή της θα κάνει το ξύρισμα σας εύκολο και άνετο, ενώ η ενυδατική της δράση θα φροντίσει το δέρμα σας, αφήνοντάς το απαλό και λείο. Αποκτήστε την Palmolive κρέμα ξυρίσματος menthol 100ml τώρα και απολαύστε ένα ξύρισμα που ξεχωρίζει!
Τιμή 2,09 €

Oki Doki πλαστικά ποτήρια διάφανα 430ml 36τεμ

Τα διάφανα πλαστικά ποτήρια Oki Doki 430ml είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας εκδήλωση. Με μια χωρητικότητα 430ml και μια διάφανη σχεδίαση, τα ποτήρια αυτά είναι ιδανικά για κάθε είδους ποτό. Ανθεκτικά και πρακτικά, θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια αξέχαστη εμπειρία για τους καλεσμένους σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε το event σας με τα ποτήρια Oki Doki!
Τιμή 1,79 €

Coca cola αναψυκτικό original 1,5lt

Ανθρακούχο αναψυκτικό με υπέροχη δροσιστική γεύση. Η αυθεντική γεύση Coca-Cola εδώ και 130 χρόνια έχει αγαπηθεί από δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, σε περισσότερες από 200 χώρες.

Τιμή 2,14 €