• Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 800ml
  • Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 800ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFinish

Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 800ml

Το Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 800ml της εταιρίας Finish θα κάνει τα πιάτα σας λαμπερά και καθαρά με ένα μόνο πέρασμα. Η μοναδική φόρμουλα του διαλύει τις λεκέδες και τα υπολείμματα φαγητού, ενώ παράλληλα προστατεύει τα πιάτα σας από σημάδια και γρατζουνιές. Αποκτήστε το Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 800ml τώρα και απολαύστε την άριστη ποιότητα καθαρισμοϋ που προσφέρει!

23885
5059001013996
4,66 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σύνθεση
5-15% μη ιονικά τασιενεργά, <5% Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, σορβικό κάλιο, άρωμα limonene, Hexyl Cinnamal.
Οδηγίες Προφύλαξης
Κίνδυνος
- Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Περιέχει Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.
- Μακριά από παιδιά.
- Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε με άφθονο νερό.
- Μην το καταπίνετε. Σε περίπτωση κατάποσης, συμβουλευτείτε αμέσως τον γιατρό σας.

Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 779 3777.
Κίνδυνος ερεθισμού
Στοιχεία Προμηθευτή
ΡΕΚΙΤ ΜΠΕΝΚΙΖΕΡ Ελλάς Χημικά Α.Ε.Β.Ε. Τ. Καβαλιεράτου 7, 145 64 Κηφισιά, Ελλάδα, Γραμμή Καταναλωτή: +30 210 8127100

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 2x400ml

Υγρό πλυντηρίου πιάτων το οποίο ενισχύει τη λάμψη, προστατεύει το γυαλί από την φθορά και βοηθά στην επιτάχυνση του στεγνώματος των σκευών. Επιπλέον, απομακρύνει τα υπολείμματα και εξουδετερώνει στίγματα και κηλίδες που προκαλούνται από το νερό.

Τιμή 5,50 €
  • Νέο
  • Πακέτο

Fairy υγρό πλυντηρίου πιάτων platinum gel για βαθύ καθαρισμό 600ml

Το Fairy Platinum Gel είναι η ιδανική επιλογή για βαθύ καθαρισμό των πιάτων σας. Με τη συγκεντρωμένη του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λίπους και τις λεκέδες, αφήνοντας τα πιάτα σας λαμπερά και καθαρά. Απολαύστε την άριστη ποιότητα της Fairy και ανακαλύψτε τον πραγματικό ορισμό της καθαριότητας στην καθημερινή σας ζωή.
Τιμή 5,40 €

Axion υγρό πλυντηρίου πιάτων 4lt

Το Axion υγρό πλυντηρίου πιάτων 4lt της εταιρίας Axion είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρήσει τα πιάτα της λαμπερά και καθαρά. Με την ισχυρή του φόρμουλα, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λίπους και τις λεκέδες, ενώ παράλληλα προστατεύει τα πιάτα από την φθορά. Αποκτήστε το Axion υγρό πλυντηρίου πιάτων 4lt της εταιρίας Axion και απολαύστε άψογα καθαρά αποτελέσματα κάθε φορά!
Τιμή 8,09 €

Κορυφαία προϊόντα

Johnsof άρωμα βανίλιας 28ml

Αφεθείτε στη γοητεία της βανίλιας με το απαλό και γοητευτικό άρωμα του Johnsof 28ml. Αφήστε την αισθησιακή αρωματική νότα της βανίλιας να σας συνοδεύει κάθε στιγμή της ημέρας, δημιουργώντας μια μοναδική αίσθηση ευεξίας και αρμονίας. Αποκτήστε το Johnsof τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία άρωματος που θα σας συναρπάσει!
Τιμή 1,79 €

Εδέσσης χαλβάς με κακάο 400gr

Ο χαλβάς Εδέσσης με κακάο είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό γλύκισμα που παρασκευάζεται με σταφίδα, καρύδια, μέλι και κακάο. Έχει μια πλούσια γεύση και αποτελεί ιδανική επιλογή για γλυκιές στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης. Το βάρος του προϊόντος είναι 400γρ. Μπορείτε να το βρείτε σε καταστήματα με ελληνικά προϊόντα ή να το παραγγείλετε online.

Τιμή 2,23 €

Pummaro χυμός τομάτας extra συμπυκνωμένος 520gr

Το Pummaro διάλεξε 100% Ελληνικές τομάτες, με 28% περισσότερη τομάτα από τον κλασικό συμπυκνωμένο χυμό Pummarό. Δοκιμάστε το σε μακαρονάδες, λαδερά, κοκκινιστά, όσπρια, αλλά και για υπέροχες σάλτσες!

Τιμή 0,99 €

Παπαδοπούλου krispies με σουσάμι 200gr

Τα αφράτα, νόστιμα, τραγανά Krispies Παξιμάδια με Σουσάμι είναι η τέλεια λύση για κάθε ώρα της ημέρας. Αποτελούν γευστική πρόταση για κάθε στιγμή. Δοκιμάστε τα με γιαούρτι και μέλι, με τυριά της επιλογής σας, μαζί με τη σαλάτα σας στο σπίτι ή στο γραφείο.

Τιμή 1,42 €

Έβγα trendy κρουασάν φουντούκι 70gr

Το "Έβγα trendy κρουασάν φουντούκι 70γρ" φαίνεται να αναφέρεται σε ένα κρουασάν μάρκας Έβγα trendy με συνολικό βάρος 70 γραμμάρια και με γέμιση φουντούκι.

Τιμή 0,53 €