• Tns magic sponge σετ καλάθι με σφουγγάρια κουζίνας 3τεμ
  • Tns magic sponge σετ καλάθι με σφουγγάρια κουζίνας 3τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns magic sponge σετ καλάθι με σφουγγάρια κουζίνας 3τεμ

Το Tns Magic Sponge σετ καλαθιού με σφουγγάρια κουζίνας 3τεμ είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με τη μοναδική του τεχνολογία, τα σφουγγάρια αυτά αφαιρούν αποτελεσματικά τους λίπους και τις λεκέδες, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Επιπλέον, η εργονομική σχεδίασή τους κάνει τον καθαρισμό πιο εύκολο και γρήγορο. Αποκτήστε το Tns Magic Sponge σετ καλαθιού με σφουγγάρια κουζίνας 3τεμ τώρα και απολαύστε έναν καθ
23893
5204558386134
1,11 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Vileda classic σφουγγαράκι κουζίνας extra large 1τεμ

Το Σφουγγαράκι Για Όλες Τις Δουλειές Της Vileda Σε Xl Μέγεθος Είναι Πολύ Ισχυρό Και Ανθεκτικό. Διαθέτει Υψηλής Ποιότητας Φίμπρα Για Μέγιστη Καθαριστική Απόδοση Και Υδρόφιλο Σπόγγο Για Μέγιστη Απορροφητικότητα. Χάρη Στην Αντιβακτηριδιακή Δράση, Προλαμβάνεται Η Ανάπτυξη Των Βακτηριδίων Στην Φίμπρα. Ελεγμένο Από Εξωτερικό Ινστιτούτο.

Τιμή 0,61 €

D&d σφουγγάρι κουζίνας 3τεμ

Το D&D σφουγγάρι κουζίνας 3τεμ είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της καθαρή και λαμπερή. Με την εξαιρετική ποιότητα και απόδοση καθαρισμού του D&D σφουγγαριού, το αποτέλεσμα είναι πάντα άψογο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα στον καθαρισμό της κουζίνας σας!
Τιμή 0,36 €

Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας πράσινο γίγας

Το κλασικό, αυθεντικό πράσινο σφουγγάρι Scotch-Brite σε μέγεθος γίγας. Μοναδικό σε ποιότητα, υπερέχει «ξεκάθαρα» στο πλύσιμο των πιάτων, αφού καθαρίζει αποτελεσματικά και αντέχει πολύ! Με ειδική επεξεργασία στο σπόγγο που περιορίζει την ανάπτυξη βακτηριδίων στο εσωτερικό του. Πολύ δυνατό, πολύ απορροφητικό, διαρκεί πολύ, δεν ξεφτίζει και δεν σκουριάζει. Απομακρύνει ακόμα και τη σκληρή βρωμιά από τα καμένα λίπη εύκολα και γρήγορα, αντέχοντας στα δύσκολα και σε κάθε απαιτητική χρήση.

Τιμή 0,89 €
Sanitas ανοξείδωτο σύρμα 2τεμ Sanitas ανοξείδωτο σύρμα 2τεμ
Περιορισμένη προσφορά!

Sanitas ανοξείδωτο σύρμα 2τεμ

Το ανοξείδωτο σύρμα 2 τεμάχια της Sanitas είναι η ιδανική επιλογή για να κάνετε τις καθημερινές σας εργασίες με άνεση και ακρίβεια. Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας με ευκολία και αποτελεσματικότητα. Ανακαλύψτε την άνεση και την αξιοπιστία του Sanitas ανοξείδωτου σύρματος και απογειώστε την εμπειρία σας στο εργασιακό πεδίο!
Κανονική τιμή 1,35 € Τιμή 1,27 €
  • -0,08 €
  • -0,08 €

Κορυφαία προϊόντα

Brava hot chili sauce 490gr

Η Brava hot chili sauce 490gr είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την εκρηκτική της γεύση, θα δώσει μια ξεχωριστή νότα πικάντικου στις γεύσεις σας. Απολαύστε την με φαγητά όπως τα τάκος, οι πίτες ή ακόμα και σε σαλάτες για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αποκτήστε την σήμερα και ανακαλύψτε τον κόσμο των γεύσεων με την Brava hot chili sauce 490gr!
Τιμή 3,55 €

Sanitas σφουγγαράκια κουζίνας αντιβακτηριδιακά 5τεμ

To αντιβακτηριδιακό σφουγγάρι κουζίνας Sanitas Hygiene Fresh διαθέτει αντιβακτηριδιακή προστασία στο σπόγγο ενώ ταυτόχρονα μειώνει τις οσμές που οφείλονται στα βακτήρια.

Είναι ιδανικό για το καθημερινό πλύσιμο όλων των σκευών (πιάτα, ποτήρια, κατσαρόλες κ.α) απομακρύνοντας και τους πιο επίμονους λεκέδες.

Τιμή 0,76 €

Artio κρέμα βαλσάμικου σύκο 250ml

Η Artio κρέμα βαλσάμικου σύκο 250ml είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια γευστική απόλαυση με πλούσια αρώματα και γεύσεις. Η συνδυαστική γεύση του βαλσαμικού με το σύκο θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες. Απολαύστε την κρέμα Artio σε σαλάτες, τυροκαναπέδες ή ακόμα και σε γλυκά για ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Αφήστε τις αισθήσεις σας να ανακαλύψουν την πλούσια γεύση και την ποιότητα της Artio κρέμας βαλσάμικου σύκου.
Τιμή 2,72 €

Vidal αφρόλουτρο sensitive talco liquido 500ml

Το Vidal αφρόλουτρο sensitive talco liquido 500ml είναι η ιδανική επιλογή για την περιποίηση του δέρματός σας. Με τη μοναδική του σύνθεση που περιέχει ταλκ και υγρή φόρμουλα, αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. Αφήστε το αρωματικό αφρόλουτρο Vidal να σας χαλαρώσει και να σας αναζωογονήσει κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία λουτρού με το Vidal αφρόλουτρο sensitive talco liquido 500ml.

Τιμή 1,71 €

Master chef ρύζι μπονέτ 5kg

Το Master chef ρύζι μπονέτ 5kg είναι η ιδανική επιλογή για όλους τους λάτρεις της μαγειρικής. Με την υψηλή ποιότητα και την απολαυστική γεύση του, αυτό το ρύζι θα σας ενθουσιάσει με το αποτέλεσμα που προσφέρει σε κάθε πιάτο. Απολαύστε την πλούσια γεύση και την τέλεια υφή του Master chef ρυζιού μπονέτ 5kg και ανακαλύψτε τη διαφορά στη μαγειρική σας!
Τιμή 10,72 €