• Brava hot chili sauce 490gr Brava - 1
  • Brava hot chili sauce 490gr Brava - 2
  • Brava hot chili sauce 490gr Brava - 3
  • Brava hot chili sauce 490gr Brava - 1
  • Brava hot chili sauce 490gr Brava - 2
  • Brava hot chili sauce 490gr Brava - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBrava

Brava hot chili sauce 490gr

Η Brava hot chili sauce 490gr είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την εκρηκτική της γεύση, θα δώσει μια ξεχωριστή νότα πικάντικου στις γεύσεις σας. Απολαύστε την με φαγητά όπως τα τάκος, οι πίτες ή ακόμα και σε σαλάτες για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αποκτήστε την σήμερα και ανακαλύψτε τον κόσμο των γεύσεων με την Brava hot chili sauce 490gr!
23492
5201131950232
3,55 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Brava caesar's sauce 4,2lt

Πρόκειται για προϊόν με βάση το γαλάκτωμα πλούσιου σε λιπαρή φυτική φάση του οποίου τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά προσδίδονται από την ενσωμάτωση στη μάζα του του κατάλληλης σύστασης μίγματος αρωματικών υλών. Απευθύνεται σε καταναλωτές οι οποίοι προτιμούν τις φρέσκιες σαλάτες πράσινων λαχανικών, μερικώς τεμαχισμένων, σε ένα περιβάλλον ήπια αλμυρό με τη συνδυασμένη αίσθηση μιας σάλτσας θαλασσινών. Η ρευστότητα του προϊόντος είναι διαμορφωμένη κατά τρόπο που επιτρέπει και διευκολύνει το άπλωμα της σάλτσας στα υποκείμενα ελαφρώς τεμαχισμένα λαχανικά όπου και συγκρατείται άριστα στις δροσερές επιφάνειές τους, προσφέροντας τη μέγιστη απόλαυση. Η συγκεκριμένη συσκευασία με το ανεστραμμένο πώμα, εξυπηρετεί ανάγκες των καταναλωτώνοι οποίες σχετίζονται με την ευχέρεια στους χειρισμούς έγχυσης και απλώματος του προϊόντος, καθώς επίσης και της πληρέστερης ανάκτησης του περιεχομένου κατά την εκκένωση της φιάλης.

Τιμή 31,95 €

Tabasco σως κόκκινης πιπεριάς 60ml

Το 1868, ο Edmund McIlhenny ανακάτεψε την προσωπική τπυ συνταγή για σάλτσα πιπεριάς με τρία φυσικά συστατικά: πλήρως ώριμες κόκκινες πιπεριές, αλάτι από το νησί Avery, στη Λουιζιάνα και υψηλής ποιότητας αποσταγμένο ξίδι. Η γεύση της συνταγής McIlhenny δεν θα μπορούσε να ξεπεραστεί, και σήμερα η TABASCO Original κόκκινη σάλτσα εξακολουθεί να γίνεται με τον ίδιο ουσιαστικά τρόπο.

Τιμή 3,61 €

Κορυφαία προϊόντα

Τριαντάφυλλος πτι φουρ ίσιο με τρούφα 400gr

Η τρούφα 400gr της εταιρίας τριαντάφυλλος είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας καταπλήξει με τη γεύση και την ποικιλία των αρωμάτων που περιέχει. Απολαύστε την πλούσια γεύση της τρούφας και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γλυκές απολαύσεις. Με την τρούφα 400gr της τριαντάφυλλος, κάθε μπουκιά είναι μια εμπειρία γεύσης που δε θα ξεχάσετε ποτέ. Αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία και απολαύστε τη γεύση της πολυτέλειας!
Τιμή 3,62 €

Every Day σερβιέτες fresh ultra plus maxi night 18τεμ

Μεγαλύτερου μήκους λεπτές σερβιέτες, 30% πιο μακριές από τις σερβιέτες EveryDay Normal, με φτερά προστασίας.

Είναι κατάλληλες για τη νύχτα ή για περιπτώσεις μεγάλης ροής. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας, για ασύγκριτη προστασία από διαρροές, εκεί που χρειάζεται περισσότερο. Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα. Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένες.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 2,88 €
Foli fix σακούλες τροφίμων 1lt 20x30cm 50τεμ Foli-Fix - 1 Foli fix σακούλες τροφίμων 1lt 20x30cm 50τεμ Foli-Fix - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Foli fix σακούλες τροφίμων 1lt 20x30cm 50τεμ

Οι σακούλες τροφίμων Foli fix 1lt 20x30cm 50τεμ είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικό, διατηρούν τη φρεσκάδα και τη γεύση των τροφίμων για μεγαλύτερο διάστημα. Με το Foli fix, μπορείτε να απολαμβάνετε τα τρόφιμα σας με ασφάλεια και ευκολία σε κάθε χρήση. Αποκτήστε τις σακούλες Foli fix τώρα και απολαύστε την ευκολία και την πρακτικότητα που προσφέρουν! Αγοράστε τώρα
Κανονική τιμή 0,56 € Τιμή 0,44 €
  • -0,12 €
  • -0,12 €

Karuzo κρουασάν τιραμισού 82gr

Απολαύστε τον απολαυστικό συνδυασμό γεύσεων με το Karuzo κρουασάν τιραμισού 82gr. Ένα λαχταριστό γλυκό που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Απολαύστε την πλούσια γεύση του τιραμισού σε κάθε δαγκωματάκι και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν. Αποκτήστε το Karuzo κρουασάν τιραμισού 82gr της εταιρίας Karuzo τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση!
Τιμή 0,76 €

Milka μπισκότα choco minis 150gr

Οι Milka μπισκότα choco minis 150gr είναι η τέλεια λύση για ένα γλυκό σνακ κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απίστευτη γεύση της σοκολάτας Milka και την τραγανή υφή των μπισκότων, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό το απολαυστικό γλυκό. Αποκτήστε τώρα τα Milka μπισκότα choco minis 150gr και απολαύστε τη μοναδική γεύση τους!
Τιμή 1,41 €