• Galaxy κρέμα λεμόνι 250ml Galaxy - 1
  • Galaxy κρέμα λεμόνι 250ml Galaxy - 2
  • Galaxy κρέμα λεμόνι 250ml Galaxy - 3
  • Galaxy κρέμα λεμόνι 250ml Galaxy - 4
  • Galaxy κρέμα λεμόνι 250ml Galaxy - 5
  • Galaxy κρέμα λεμόνι 250ml Galaxy - 6
  • Galaxy κρέμα λεμόνι 250ml Galaxy - 1
  • Galaxy κρέμα λεμόνι 250ml Galaxy - 2
  • Galaxy κρέμα λεμόνι 250ml Galaxy - 3
  • Galaxy κρέμα λεμόνι 250ml Galaxy - 4
  • Galaxy κρέμα λεμόνι 250ml Galaxy - 5
  • Galaxy κρέμα λεμόνι 250ml Galaxy - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςGalaxy

Galaxy κρέμα λεμόνι 250ml

Γεύση λεμονιού σε μορφή γλάσου. Με συμπυκνωμένο χυμό λεμονιού, ιδανικό για κρέας, ψάρι αλλά και για ζαχαροπλαστική χρήση.

1937
5201618410044
2,13 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Γεύση λεμονιού σε μορφή γλάσου. Με συμπυκνωμένο χυμό λεμονιού, ιδανικό για κρέας, ψάρι αλλά και για ζαχαροπλαστική χρήση.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Arion food άρτυμα λεμονιού σάλτσα 330ml

Η σάλτσα λεμονιού της Arion food είναι ένα απαραίτητο συστατικό για κάθε λάτρη της γεύσης. Με την αναζωογονητική του γεύση και το έντονο άρωμα του λεμονιού, αυτή η σάλτσα θα δώσει μια μοναδική νότα φρεσκάδας σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε την σε σαλάτες, θαλασσινά, κρέας ή ακόμα και σε σάντουιτς. Αποκτήστε τη δική σας σήμερα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 0,54 €

Le mon φυσικός χυμός μοσχολέμονου 250ml

Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση του Le Mon φυσικού χυμού μοσχολέμονου 250ml. Ένα απολαυστικό ποτό γεμάτο θρεπτικά συστατικά που θα σας αναζωογονήσει και θα σας δώσει ενέργεια. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη γεύση του φρέσκου μοσχολέμονου σε κάθε γουλιά.
Τιμή 1,23 €

Φάρμα σάλτσα λεμονιού 380ml

Χυμός λεμονιού που θα δώσει έξτρα γεύση και νοστιμιά σε κάθε φαγητό. Τον χυμό του λεμονιού τον χρησιμοποιούμε σε κρέατα, ψάρια, χόρτα, όσπρια, γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, λικέρ και οπουδήποτε θέλουμε να ενισχύσουμε τη γεύση ή την αντισηψία.

Τιμή 0,30 €

Μακεδονικό σάλτσα λεμονιού 380gr

Η Μακεδονική σάλτσα λεμονιού 380gr είναι η ιδανική προσθήκη στην κουζίνα σας! Με τη φρεσκάδα του λεμονιού και την πλούσια γεύση της, αυτή η σάλτσα θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Απολαύστε τη σε σαλάτες, κρέας, ψάρια και παστα! Αγοράστε τώρα και ανακαλύψτε τη μαγεία της Μακεδονικής σάλτσας λεμονιού!
Τιμή 0,26 €

Lemon life special χυμός λεμονιού 340ml

Χυμός λεμονιού της εταιρίας Lemon Life, που θα δώσει έξτρα γεύση και νοστιμιά σε κάθε φαγητό. Τον χυμό του λεμονιού τον χρησιμοποιούμε σε κρέατα, ψάρια, χόρτα, όσπρια, γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, λικέρ και οπουδήποτε θέλουμε να ενισχύσουμε τη γεύση ή την αντισηψία.

Τιμή 0,37 €

Κορυφαία προϊόντα

Agrifreda μαρμελάδα κεράσι 400gr

Η "Agrifreda μαρμελάδα κεράσι 400γρ" φαίνεται να είναι ένα βαζάκι μαρμελάδας κερασιού με συνολικό βάρος 400 γραμμάρια. Η μαρμελάδα κερασιού παρασκευάζεται συνήθως με την επεξεργασία των κερασιών μαζί με ζάχαρη, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα γλυκό προϊόν με τη φυσική γεύση του φρούτου.

Τιμή 1,40 €

Γκρέκα τριφτή τομάτα 400gr

Η τριφτή τομάτα ΓΚΡΕΚΑ αποτελείται από τις πιο ζουμερές, κόκκινες και ώριμες τομάτες. Ιδανική για σάλτσες, λαδερά, κοκκινιστά αγαπημένα πιάτα.

100% ελληνικές τομάτες

Τομάτα καλοκαιρινής συγκομιδής

Εκλεκτές και ώριμες τομάτες από τον εύφορο κάμπο Σερρών

Χωρίς προσθήκη συντηρητικών

Τιμή 0,92 €

Milka μπισκότα choco minis 150gr

Οι Milka μπισκότα choco minis 150gr είναι η τέλεια λύση για ένα γλυκό σνακ κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απίστευτη γεύση της σοκολάτας Milka και την τραγανή υφή των μπισκότων, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό το απολαυστικό γλυκό. Αποκτήστε τώρα τα Milka μπισκότα choco minis 150gr και απολαύστε τη μοναδική γεύση τους!
Τιμή 1,41 €

Ματίνα μοσχοκάρυδο χονδρό 3τεμ

Οι σπόροι του τροπικού δέντρου της μοσχοκαρυδιάς, έχουν ανοιχτόχρωμο καφέ χρώμα εξωτερικώς, έντονο άρωμα οβαλ σχήμα και περίπου 2 πόντους διάμετρο. Στο εσωτερικό, υπάρχουν πυκνά στρώματα αμυλούχων ιστών και ευωδιαστό λάδι. Χρησιμοποιούνται ευρέως στην αρτοποιία και στη ζαχαροπλαστική.

Τιμή 1,20 €