• Orzene beer σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά 400ml  - 1
  • Orzene beer σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά 400ml  - 2
  • Orzene beer σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά 400ml  - 3
  • Orzene beer σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά 400ml  - 4
  • Orzene beer σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά 400ml  - 5
  • Orzene beer σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά 400ml  - 6
  • Orzene beer σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά 400ml  - 7
  • Orzene beer σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά 400ml  - 1
  • Orzene beer σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά 400ml  - 2
  • Orzene beer σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά 400ml  - 3
  • Orzene beer σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά 400ml  - 4
  • Orzene beer σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά 400ml  - 5
  • Orzene beer σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά 400ml  - 6
  • Orzene beer σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά 400ml  - 7

Orzene beer σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά 400ml

Σαμπουάν καθημερινής χρήσης για ανάλαφρη αίσθηση, όγκο & λάμψη για λιπαρά μαλλιά με 90% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Με Bio Κριθάρι Μπίρας που συμβάλλει στην υγεία και δύναμη των μαλλιών, χαρίζοντάς τους ζωντάνια και λάμψη και Δενδρολίβανο για τη μείωση της λιπαρότητας.

Δερματολογικά ελεγμένο. Χωρίς σιλικόνη. Vegan friendly.

80% άμεσα βιοδιασπώμενα συστατικά*

* Άμεσα βιοδιασπώμενη φόρμουλα σύμφωνα με το πρότυπο OECD 301F:1992

11830
5201314157939
2,24 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-4 Rapeseedamide, Parfum, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Beer, Citric Acid, Disodium EDTA, Glycerin, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hordeum Vulgare Seed Extract, Panthenol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PPG-26-Buteth-26, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, Benzoic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, CI 14700, CI 19140, CI 61570
Συνθήκες Διατήρησης
Περίοδος μετά το άνοιγμα του περιέκτη (PAO): 12μήνες.
Οδηγίες Χρήσης
Εφαρμόζουμε σε βρεγμένα μαλλιά κάνοντας απαλό μασάζ.
Ξεβγάζουμε καλά και επαναλάβετε εφόσον χρειάζεται.
Οδηγίες Προφύλαξης
Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.
Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε με άφθονο νερό.
Δερματικά εγκαύματα
Στοιχεία Προμηθευτή
ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΓΡ. A.B.E.E., Αμαρουσίου - Χαλανδρίου 26, 151 25 Μαρούσι, Αθήνα, Αττική - Τηλ.: 210 617 3000, Email: group-info@sarantisgroup.com

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Palmolive natural σαμπουάν με ελιά 350ml

Το Palmolive Naturals Long & Shine είναι ένα ιδανικό σαμπουάν για μεσαία και μακριά μαλλιά που αξίζει ιδιαίτερη φροντίδα. Η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με 100% φυσικά εκχυλίσματα αλόης βέρα και ελιάς.

Τιμή 1,60 €

Timotei σαμπουάν με πράσινο τσάι 400ml

Το Timotei σαμπουάν με πράσινο τσάι 400ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η φόρμουλα του εμπλουτισμένη με πράσινο τσάι θα χαρίσει στα μαλλιά σας ενυδάτωση και λάμψη, ενώ ταυτόχρονα θα τα προστατεύσει από τη φθορά και την ψαλίδα. Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία περιποίησης μαλλιών με το Timotei σαμπουάν με πράσινο τσάι 400ml!
Τιμή 2,98 €

Head & shoulders σαμπουάν υπέρτατος όγκος 360ml

Ανακαλύψτε το νέο Head & Shoulders σαμπουάν supreme volume 360ml και αποκτήστε πλούσιο όγκο στα μαλλιά σας. Η μοναδική φόρμουλα του προϊόντος θα σας χαρίσει αίσθηση ελαφριάς και φρεσκάδας, ενώ θα δώσει στα μαλλιά σας τον όγκο που πάντα ονειρευόσασταν. Ανακαλύψτε το μυστικό για όμορφα και υγιή μαλλιά και αφεθείτε στην εμπειρία της Head & Shoulders.
Τιμή 3,53 €

Pantene σαμπουάν clarifying για μαλλιά με τάση λιπαρότητας 400ml

Το σαμπουάν Pantene Pro-V Βαθύς Καθαρισμός καθαρίζει απαλά τα μαλλιά, χαρίζοντας τους ενεργά συστατικά περιποίησης Pro-V για ενδυνάμωση. Ελαφριά σύνθεση που καθαρίζει σε βάθος, για όλους τους τύπους μαλλιών, για απίστευτα καθαρά μαλλιά χωρίς βάρος. Το σαμπουάν καθαρισμού προσφέρει αυτό ακριβώς που χρειάζονται τα μαλλιά σας: ανανεώνει τα μαλλιά από τις ρίζες έως τις άκρες αφαιρώντας τη λιπαρότητα, του καθημερινούς ρύπους και τα κατάλοιπα των προϊόντων styling, αφήνοντας τα μαλλιά καθαρά, όμορφα και με υγιή εμφάνιση.

Τιμή 3,79 €

Κορυφαία προϊόντα

Stamos πίτσα μεσαία 900gr

Η Stamos πίτσα μεσαία 900gr της εταιρίας Stamos είναι ένα προϊόν που σίγουρα θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν να βρίσκεστε σε ένα γνήσιο ιταλικό εστιατόριο. Με φρέσκα υλικά και λαχταριστή γεύση, αυτή η πίτσα θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε την μόνος σας ή μοιραστείτε την με φίλους και οικογένεια. Μην αφήσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτή την απολαυστική πίτσα που θα σας κάνει να την ξαναπαραγγείλετε ξανά και ξανά.
Τιμή 6,29 €

Uniglass vakhos σετ ποτήρια γυάλινα νερού 27cl 12τεμ 53154

Το σετ ποτήρια νερού Uniglass vakhos θα σας εντυπωσιάσει με την κομψότητά του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής. Κάθε ποτήρι έχει χωρητικότητα 27cl και θα προσθέσει μια αίσθηση πολυτέλειας στο τραπέζι σας. Με το σετ των 12 ποτηριών, θα μπορείτε να φιλοξενήσετε τους φίλους και την οικογένειά σας με στυλ και κομψότητα. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας εμπειρία πίνοντας νερό!
Τιμή 7,72 €

Poco loco σάλτσα dip τυριού 300gr

Η Poco loco σάλτσα dip τυριού 300gr είναι το τέλειο συνοδευτικό για κάθε σας γεύμα. Με την πλούσια γεύση του τυριού και την απαλή υφή της, θα κάνει κάθε δυνατή γεύση ακόμη πιο νόστιμη. Απολαύστε την με τα nachos, τα τσιπς ή ακόμη και σαν dressing σε σαλάτες. Αγοράστε τώρα την Poco loco σάλτσα dip τυριού 300gr και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 3,27 €

Λάβδας καραμέλες zero με γεύση κανέλα 32gr

Οι καραμέλες ZERO έχουν πλούσια γεύση με χαμηλή θερμιδική αξία, ενώ μπορούν άφοβα να καταναλωθούν και από παιδιά χωρίς να επιβαρύνεται η υγεία των δοντιών τους.

Είναι κατάλληλες και για διαβητικούς κατόπιν ιατρικής συμβουλής.

Τιμή 0,81 €

De cecco ζυμαρικά penne rigate no41 500gr

De Cecco. Απολαύστε την πλούσια γεύση και την τέλεια υφή των ζυμαρικών πένες ριγκάτε no41 από την De Cecco. Με ποιοτικά υλικά και προσεκτική επεξεργασία, αυτά τα ζυμαρικά θα σας κάνουν να αισθανθείτε σαν να βρίσκεστε σε μια γεύση από την Ιταλία. Απολαύστε την παράδοση και την ποιότητα της De Cecco με κάθε μπουκιά.
Τιμή 1,69 €