• Nivea gel ξυρίσματος cool kick 200ml
  • Nivea gel ξυρίσματος cool kick 200ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNivea

Nivea gel ξυρίσματος cool kick 200ml

Ανανεωτικό gel ξυρίσματος Nivea Cool Kick 200ml για ένα δροσερό και αποτελεσματικό ξύρισμα. Με τη μοναδική φόρμουλα της Nivea, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα και αίσθηση δροσιάς με κάθε τρίχα που αφαιρείται. Αποκτήστε την απαλή επιδερμίδα που πάντα ονειρευόσασταν με το Nivea Cool Kick gel ξυρίσματος.
27212
4005808222780
3,85 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Gillette ξυραφάκια sensor 3 comfort 5τεμ

Θα θέλατε μια ξυριστική μηχανή μιας χρήσης που να μπορεί να σας προσφέρει έως και 10 ξυρίσματα απαλότητας, Θα θέλατε μια ξυριστική μηχανή μιας χρήσης που να μπορεί να σας προσφέρει έως και 10 απαλά ξυρίσματα, Η Sensor3 Sensitive της Gillette μπορεί να σας τα προσφέρει χάρη στις 3 επιχρωμιωμένες λεπίδες που «διαβάζουν» την επιδερμίδα και την κινούμενη κεφαλή που προσαρμόζεται στα περιγράμματα του προσώπου σας. Η ενισχυμένη λιπαντική ταινία Lubrastrip με τεχνολογία Comfortgel που ενεργοποιείται με νερό σας προσφέρει απόλυτα απαλό ξύρισμα. Το ξυραφάκι διαθέτει λαβή με αντιολισθητική λαβή από καουτσούκ για έλεγχο και ευελιξία, καθώς και λεπίδες που ξεπλένονται εύκολα για 2 φορές πιο γρήγορο ξέβγαλμα (σε σχέση με τη BlueII Plus).

Τιμή 5,68 €

Bic metal ξυραφάκια 5τεμ

Απόλυτος έλεγχος, εύκολα και γρήγορα, με το ξυραφάκι BIC Metal για άντρες, που "νικά" τα άγρια γένια. Ένα πρακτικό ξυραφάκι μίας λεπίδας με προστατευτική ράβδο από ανοξείδωτο ατσάλι, που τεντώνει τις τρίχες πριν το κόψιμο για καλύτερο ξύρισμα. Η ενισχυμένη με χρώμιο λεπίδα ξεπλένεται γρήγορα ενώ η μακριά του λαβή προσφέρει τέλειο έλεγχο και κράτημα. Η λεπτή και σταθερή κεφαλή έχει σχεδιαστεί για μεγαλύτερη ακρίβεια στις δύσκολες περιοχές.

Τιμή 1,35 €

Πινέλο ξυρίσματος No917

Τα ξυριστικά πινέλα είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε άνδρα που φροντίζει την εμφάνισή του. Αυτά τα πινέλα είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά και προσφέρουν μια εξαιρετικά απαλή και άνετη εμπειρία ξυρίσματος. Με τη χρήση ενός ξυριστικού πινέλου, μπορείτε να δημιουργήσετε μια πλούσια και αφρώδη κρέμα ξυρίσματος και να απολαύσετε ένα άνετο και ομαλό ξύρισμα. Επιπλέον, τα ξυριστικά πινέλα είναι εύκολα στη χρήση και είναι ιδανικά για τη δημιουργία μιας πιο προσεγμένης εμφάνισης.

Τιμή 1,16 €

Κορυφαία προϊόντα

Oscar κουβερτούρα λευκή σε σταγόνες 100gr

Κουβερτούρα της εταιρείας Oscar, που θα δώσει στα γλυκά σας βελούδινη υφή και γεύση σοκολάτας. Λιώνει εύκολα σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υλικό μέσα στο μείγμα των γλυκών, ως γέμιση σε τάρτες ή ως επικάλυψη σε μπισκότα, κουλουράκια, κέικ και τούρτες.

Τιμή 1,69 €

El-Ef σακούλες τροφίμων μικρές 17x24cm 40τεμ

Οι σακούλες τροφίμων Elef μικρού μεγέθους έχουν διαστάσεις 17x24cm και περιλαμβάνουν 40 τεμάχια. Αυτές οι σακούλες είναι ιδανικές για την αποθήκευση και τη μεταφορά μικρύν τροφίμων, όπως σνακ, φρούτα, τυριά και άλλα. Είναι πολύ βολικές και πρακτικές για καθημερινή χρήση στο σπίτι, στο γραφείο ή στο σχολείο. Επιπλέον, οι σακούλες αυτές είναι ασφαλείς για επαφή με τρόφιμα και πλήρως ανακυκλώσιμες.
Τιμή 0,39 €

Κύκλωψ fresco φαγητοδοχείο τετράγωνο πλαστικό 550ml 15,8x15,8x4,20cm

Μοναδικός σχεδιασμός, ανθεκτικότητα και λειτουργικότητα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του φαγητοδοχείου Κύκλωψ fresco. Με χωρητικότητα 550ml και διαστάσεις 15,8x15,8x4,20cm, αυτό το τετράγωνο πλαστικό φαγητοδοχείο είναι ιδανικό για να διατηρήσετε το φαγητό σας φρέσκο για περισσότερο χρόνο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την πρακτικότητα και την ποιότητα που σας προσφέρει η εταιρία Κύκλωψ.
Τιμή 0,89 €

Luxury κουτί για μπουγάτσα 14,5x13x4cm 10kg

Το Luxury κουτί για μπουγάτσα 14,5x13x4cm 10kg είναι το απόλυτο αξεσουάρ που χρειάζεστε για να απολαύσετε την αγαπημένη σας λιχουδιά με στυλ και πολυτέλεια. Με το κομψό σχεδιασμό του και την ποιότητα κατασκευής του, θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα δώσει έναν άριστο τόνο στις στιγμές σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο φαγητό!
Τιμή 16,09 €